display result search
امین قاضی گوینده تهران من از رادیو تهران گفت: در برنامه هایی مانند «تهران من» چون در ساعات اوج ترافیک پخش می شود، بیشتر به فکر انتقال انرژی به مخاطبانی هستم که این ساعت از روز را در ترافیک خیابان ها سپری می کنند و شاید حال خوبی نداشته باشند. هر روز یک موضوع روزانه انتخاب و از مخاطبان دعوت می شود تا در برنامه خودشان مشارکت داشته باشند؛ مثلا امروز پرسش برنامه تهران من درباره حداقل های زندگی استاندارد است، زندگی استاندارد برای شما چیه؟
وی در ادامه بیان کرد: برنامه «تهران من» اصولاً متن محور نیست و بیشتر حرف های مردم را برای خود مردم پخش می کنیم. تا امروز سعی کردیم نماینده مردم از دل پایتخت در رادیو باشیم. اما با همه این اوصاف ما در کنار نویسندگان برنامه، اسماعیل باستانی و بشیر جعفرنیا را به عنوان تهیه کننده و سردبیر داریم که خط کلی برنامه را به من می دهند.
وی با تاکید بر اینکه تا امروز تیپ سازی انجام نداده است، ادامه داد: من در «تهران من» تیپ سازی انجام نمی دهم؛ ولی در بخش هایی از اجرا که نیاز به تیپ سازی است سعی می کنم تا حد ممکن از آن استفاده کنم. ما در برنامه «تهران من» شخصیتی به اسم دکتر میثم داریم که برخی از اخبار تلخ را با شیرینی که در لحن خود دارد، به زبان طنز بیان می کند.
برنامه «تهران من» به تهیه کنندگی اسماعیل باستانی، بازیگری میثم عبدی، اجرای امین قاضی و سردبیری بشیر جعفری نیا هر روز عصر ساعت 17 تا 20 از رادیو تهران پخش می شود.