بهروز رضوی، نیازی به معرفی ندارد، زیرا هر شب شنوندگان رادیو با صدای او در برنامه «كتاب شب» رادیو تهران زندگی میكنند. شخصیت او در كار و زندگی به گونهای است كه همیشه طرفداران و دوستدارانش برایش احترام خاصی قائل هستند.
شنیدن داستانهای رادیویی با صدای ششدانگ رضوی خالی از لطف نیست، زیرا صدای او آرامش خاصی به مخاطب منتقل میكند. به همین دلیل، رادیو تهران در چینش جدول پخش برنامههای خود از قصههای شبانه غفلت نكرده و با پخش برنامه كتاب شب با صدای بهروز رضوی و انتخاب داستانها و رمانهای معتبر و شاخص ایرانی و خارجی شب خوشی را برای خانوادهها به ارمغان میآورد.
رضوی فعالیتهای هنریاش را از مقطع دبیرستان شروع كرد و شركت در چنین برنامههایی باعث شد پای او به رادیو باز شود. او سال 1347، همكاریاش را با رادیو و با برنامه «دفتر آینه» آغاز و اولین دستمزدش را دریافت كرد. البته رضوی قبل از گویندگی، نویسنده این برنامه بود تا این كه در یك تابستان كه بیشتر گویندگان رادیو سفر رفته بودند و جای خالی آنها احساس میشد، پا به عرصه گویندگی گذاشت.
یكی از علاقهمندیهای رضوی، مطالعه كردن است. او عادت به كتابخوانی دارد و سعی میكند در اجرای هر كدام از قصهها با توجه به مضمون، لحن داستان و حتی ترجمه، حال و هوای خاصی به صدایش بدهد. البته اعتقاد دارد این كار درونی در او اتفاق میافتد و این كه چهار دهه گویندگی به او در این باره كمك زیادی كرده است. رضوی همیشه به همكاران جوان و تازه نفسی كه به رسانه میآیند یا در كلاسهایش هستند تاكید میكند اگر میخواهند موفق شوند، خودشان را به حس متن بسپارند، زیرا حس متن، گوینده را خیلی صحیح رهبری و هدایت میكند و او را راهنمایی خواهد كرد كه چگونه قصه را بخواند.
یكی از ویژگیهای رضوی در كار این است كه معتقد است باید گوینده طوری متن را بخواند كه شنونده حضور او را احساس نكند، زیرا اگر گوینده تواناییهای خودش را به رخ مخاطب بكشد، مزاحم درك سالم و بیواسطه مطلب میشود. به همین دلیل گوینده باید مراقب نوع اجرایش هنگام خواندن متن باشد.
رضوی طی این سالها در كنار گویندگی در رادیو، گوینده و مجری برنامههای ادبی و عرفانی تلویزیون هم بوده و هرازگاهی هم سری به دنیای دوبله زده است.