شبكه رادیویی تهران برنامه تهران من امروز را به صادرات اختصاص داده است، چی دارید كه می توانید صادر كنید.
برنامه «تهران من» اتفاقات عصر تهران را در زمینه های ورزشی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی پوشش می دهد. امروز هم این برنامه به مناسبت 29 مهرماه، روز ملی صادرات، قصد دارد كه درباره صادرات صحبت كند، شما مخاطبان با ما در تماس باشید و بگوید كه چی دارید كه می توانید صادر كنید؟
شما شنوندگان امروز می توانید با برنامه تهران من در تماس باشید برای ارتباط با برنامه با شماره 3000094 پیامك بزنید و با شماره های 22652466,22652465 در تماس باشید.
«میثم درویشان پور» كاراكتر طنز برنامه است و او با نگاه طنزی كه دارد درباره همه اتفاقات اعم از سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و ... نظر می دهد، یكی از بخش های شنیدنی برنامه است.
در این برنامه با ساخت مستندهای اجتماعی و اقتصادی تلاش می شود تا به لایه های عمیق تر یك اتفاق و مسایل مبتلابه تهران نفود شود.
محمدمیر كارشناس ورزش، حسام آبنوس سواد رسانه ای، مهدی مجنونی كارشناس فرهنگ و هنر، حسن شمشادیی كارشناس سیاست، دكتر علی چپدار كارشناس اقتصادی، محمدرضا ثقفی تهیه كننده، مینا نیكانیك سردبیر، آوید بزرگی گوینده همراه شما مخاطبان از ساعت 17 خواهد بود.