حضور روابط عمومی رادیو تهران در چهارمین جشنواره ملی فردخت؛ فردخت جشنواره ای مردمی با پوشش عفیفانه است


اختتامیه چهارمین جشنواره ملی فرهنگی هنری و دانش‌بنیان فردخت به همت سازمان بسیج جامعه زنان با مشاركت سپاه ناحیه كاشان با حضور جمعی از مسئولان، تولیدكنندگان و طراحان پوشاك با معرفی طراحان منتخب در مجموعه فرهنگی تالار شهر كاشان برگزار شد.

1402/10/07
|
09:31
|

به گزارش روابط عمومی رادیو تهران؛محمدرضا نجفی، دبیر جشنواره با بیان اینكه این جشنواره با هدف اهمیت موضوع سبك زندگی اسلامی ایرانی و توجه به عفاف و حجاب و تكریم فعالان این عرصه برگزار شد‌ه است، گفت:برای شركت در این جشنواره به 30 استان سراسر كشور فراخوان ارسال شد و از این 30 استان 22 استان از كشورمان آثارشان را ارسال كردند. تمام مانتوهایی كه در این جشنواره عرضه شده برگرفته از هنر مزون‌داران ، خیاطان، دانشجویان و دانش‌آموزان سراسر كشور است كه با هنری كه در این پوشاك به كار گرفته شده است، اصالت ایرانی و فرهنگ ایرانی را در آثارشان می‌توان مشاهده كرد.

دبیر جشنواره با اشاره به ملاك‌های داوری خاطر نشان كرد: تجاری‌سازی یكی از اولویت ‌ها در داوری بود، این جشنواره در تلاش است تا واسطه ای ما بین طراح و تولیدكننده باشد تا به تولید نهایی برسد. از دیگر آیتم‌ها در داوری استفاده از نشانهای ایرانی اسلامی، برش ها، رنگ‌ها و دوخت و‌... است . در واقع این جشنواره یك حلقه واسطه بین طراحان و تولید كننده‌ها است.

نجفی در پایان صحبت‌هایش به رویكرد جشنواره كه حفظ هویت ملی دینی در استفاده از پوشاك اصیل ایرانی است، اشاره كرد و افزود: عفاف و حجاب با ارائه الگوی درست پوشاك برای زنان ایرانی اسلامی میسر خواهد شد.
در ادامه منتخبان این جشنواره معرفی و از آنها تقدیر و قدردانی به عمل آمد.

كار اصلی دست خود مردم است
مینا بیابانی، رئیس بسیج جامعه زنان كشور گفت: كار اصلی دست خود مردم وتشكل های مردمی است اینكه بتوانیم شرایطی را در جامعه فراهم كنیم كه بانوانی كه تمایل دارند در عرصه اجتماعی حضور داشته باشند با امنیت ایفای نقش كنند و استعدادهای خودشان را نشان دهند. فضایی ایجاد شود فارغ از جنسیت فعالیت هایشان را انجام دهند و به مراتب كمال برسند و خدمتی را به مردم ارائه دهند.

زن اسلامی هویتی دارد كه شاخصه اش عفاف و حجاب است
سردارعلی مقواساز، معاون فرهنگی سازمان بسیج كشور تاكید كرد: بیش از 500 طرح به دست ما رسید كه از بین آنها 120 طرح انتخاب شد. درخواستی كه من از مسئولان دارم اینكه این مهم اختتامیه نباشد بلكه افتتاحیه باشد. بیشتر طرح ها را دانش آموزان دهه 70 و 80 طراحی كرده اند. همه باید كمك كنیم تا طرح ها به تولید برسد، زن اسلامی، هویتی دارد كه شاخصه اش عفاف و حجاب است. ما در ادامه این جشنواره باید كمك كنیم كه جشنواره بین المللی شود.

این جشنواره طراحان را به تولید كنندگان معرفی می‌كند
در ادامه سیدمحمد امامی، رئیس كارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: فردخت جشنواره ای مردمی با پوشش عفیفانه است و بزرگترین كار این جشنواره اینكه طراحان جوان و طراحان ناشناخته را به صنعت تولید معرفی كند. از اتفاقاتی كه افتاده اینكه آثار برگزیدگان بدون داوری وارد مرحله اولیه جشنواره فجر می‌شوند تا بتوانیم بخشی از برگزیدگان را در اختتامیه فجر داشته باشیم.
وی افزود: اتفاق خوب دیگر دعوت از برگزیدگان برای شركت در جشنواره هفته مد عفیفانه است كه خرداد سال آینده در شیراز برگزار می‌شود.
به گفته وی؛ بدون تردید پوشش و لباس اسلامی، بزرگترین نماینده انتقال سنت به آینده است. این نقش‌مایه‌ها احیا و در قالب معاصر ارائه شود.

دسترسی سریع