دادستان تهران: اصل مجازات جایگزین مناسب است، ولی دقت كنیم كه هر چیزی نمی تواند جایگزین یك مجازات تكمیلی باشد.
جعفری دولت آبادی در پاسخ به سوال مجری برنامه «پارك شهر» از رادیو تهران درباره حكم عجیب درباره ابوالفضل قدیانی از فعالان عرصه سیاسی كه سه تا كتاب را باید بخواند و رونویسی كند، گفت: این حكم بازتاب های زیادی داشت، امیدوارم در مجازات های جایگزین به هوشمندی توجه شود. اصل مجازات جایگزین مناسب است، ولی دقت كنیم كه هر چیزی نمی تواند جایگزین یك مجازات تكمیلی باشد. مطالبی كه در مورد كتاب اشاره كرده می توانست كارهای دیگری انجام شود. این آقا اهانت های زیادی كرده و در سال 86 محكوم بوده و زندان بوده است. مجموعا كار جالبی رخ نداد و امیدوارم در دادگاه بالاتر اصلاح شود.
وی درباره مشكلات مربوط به خودروسازان و اتفاقی كه برای خانمی برای تحویل خودرو برایش رخ داده بود؟ گفت: پرونده ای داشتیم كه در مورد قطعه سازان به دادگاه دادیم یعنی برخلاف رویه های معمول كه توقیفات را تا صدور حكم آزاد نمی كنیم به دستور محسنی اژه ای كلیه قطعات تحویل ایران خودرو و سایپا دادیم. پرونده آن خانم در كرمان است ولی در مورد قطعه سازان گفتیم كه حمایت قضایی در جایی كه در گمرك باشد را انجام می دهیم ولی مشكل خود را با ایران خودرو حل كنند.
دادستان تهران درباره موضوع شكایت از وزیر ارتباطات برای اجرا نكردن دستورات قضایی، گفت: اجازه بدهید بعدا صحبت كنم، زیرا یكی از محورهای همكاری ها این بود كه حضرت آقا هم در پیامشان گفتند كه دستگاهها همكاری كنند، لذا اجازه بدهید كه با دقت بیشتری جواب بدهیم.
دادستان تهران درباره فعالیت رمالها و فال بین ها گفت: مردم اعتماد نكنند. رمالی و جادو و تلفن هایی كه می زنند كه فال می گیریم و پول واریز كنید، كلاهبرداری است. اگر در رمالی پولی اخذ شود، جرم است و بردن مال جرم است و اینكه زنگ بزنند كه فال شما را ببیند و پول به حساب بریزید، شیوه های كلاهبرداری است.
جعفری دولت آبادی در پاسخ به پرسش یكی از شنونده ها درخصوص عفوها و اینكه یك نفر است كه 14 سال است متواری شده و فقط یك سال حبس دارد، گفت: این فرد اگر شاكی خصوصی نداشته باشد، میتواند از عفو استفاده كند.
وی درباره چهارشنبه سوری ضمن تبریك به خانواده ها برای سال جدید گفت: ما نباید بگذاریم شادی ها به غم و غصه تبدیل شود. هفته بعد آخر سال ما به پلیس دستور دادیم كه با كارهایی كه خلاف نظم عمومی است برخورد شود. چرا باید دستگاه قضایی افراد را بگیرد؟ لذا خانواده ها همكاری كنند و اجازه ندهند شادی به یك عزا تبدیل شود. خواهشا خانواده ها مدیریت شادی كردن را انجام دهند،شادی كردن اشكالی ندارد اما اینكه ما بیاییم در خیابان ها بریزیم و مزاحمت ایجاد كنیم زیبنده مسلمانان نیست. بیشترین همكاری را باید خانواده ها انجام دهند، در این زمینه طبق قانون با اشرار برخورد می شود.