باهنر: مهمترین مساله سیاسی سال 98 انتخابات مجلس است

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: فكر می‌كنم مهمترین مسائل سیاسی در سال 98 باید مسئله انتخابات مجلس باشد و امسال شاید عمده وقت من برای انتخابات مجلس گرفته شود.

1398/02/07
|
15:36
|

به گزارش حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، محمدرضا باهنر رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در برنامه "بوستان گفتگو" از رادیو تهران راجع به لایحه FATF و اینكه گفته می‌شود دو سوم اعضای مجمع تشخیص مصحلت نظام با آن مخالفت ضمنی دارند خاطرنشان كرد: FATF و لوایح دیگر، بحث بسیار سنگینی است. یك گروه می‌گویند اگر تصویب شود خیانت به مملكت است و یك عده می‌گویند اگر تصویب نشود تورم و گرانی و همه‌چی از دست می‌رود. من عرضم این است اصلاً بررسی این روایت انتخاب بین خوب و بد نیست، ما روایت داریم از قول معصوم كه می‌فرماید عقل آن چیزی نیست كه بین خوب و شر را تشخیص دهد، عقل آن چیزی است كه بتواند بین دو تا شر، شر كمتر را تشخیص دهد یا بین دو تا امر خوب، خوب بیشتر را تشخیص دهد. انتخاب ما در این قضیه انتخاب شر كمتر است.
وی افزود: تك تك اعضای مجمع از زوایای مختلف مسئله را بررسی كرده‌اند، بازهم ما در دست آخر به جمع‌بندی نرسیده‌ایم كه تصمیم بگیریم و بحث آن به جلسه‌های آتی موكول شد.
باهنر درباره این كه در آخرین انتخابات جامعه اسلامی مهندسین 100 درصد آرا را برای دبیركلی گرفته است، توضیح داد: من متاسفانه خودم این روند را نمی‌پسندم و راضی نیستم. من بارها به دوستان گفته‌ام اگر عمری داشته باشم دوست دارم كه دبیركل جامعه اسلامی مهندسین را ببینم و با وی كار كنم. متاسفانه هنوز نتوانستم دوستان خودم را قانع كنم. من خیلی اصرار دارم كه شخص دیگری را دبیركل كنند و من كمكش كنم. جانشین پروری و گردش نخبگان خیلی خوب است، ما نیز توصیه می‌كنیم جامعه اسلامی مهندسین یك باهنر دیگر را به‌عنوان دبیركل انتخاب كند.
محمدرضا باهنر درباره رئوس برنامه‌هایش در سال 98 خاطرنشان كرد: من "مجلسی" هستم اما خودم نامزد نمی‌شوم ولی چون یك فعال سیاسی هستم، فكر می‌كنم مهمترین مسائل سیاسی در سال 98 باید مسئله انتخابات مجلس باشد. با دوستانمان رایزنی های زیادی كرده‌ایم، امسال شاید عمده وقت من برای انتخابات مجلس گرفته شود، باز هم تكرار می‌كنم خودم نامزد نیستم.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح كرد: فكر می‌كنم با این نقشه‌های پلیدی كه دشمنان و آمریكا كشیده‌اند، امسال سال سختی خواهیم داشت اما این را هم مطمئناً می‌گویم كه اگر ما این گردنه را تحمل كنیم، طولانی نخواهد بود. بعضی ها فكر می كنند كه مثلاً 7 تا 8 سال طول می‌كشد، من عدد نمی‌خواهم بگویم ولی معتقدم كه اگر انشاء‌الله دولت، مجلس، مسئولین و مردم كمك كنند كه از این گردنه عبور كنیم، به امید خدا به پایان سال 98 نخواهد رسید كه رقیب وادار به عقب‌نشینی شود.
دبیركل جامعه اسلامی مهندسین با بیان اینكه نمایندگان مجلس ما برای خودشان در هر دوره‌ای تعریف خاص خودشان از مجلس را دارند، گفت: مجالس تحت تأثیر عواملی هستند كه در كشور و یا در منطقه یا در جهان اتفاق می‌افتد.
باهنر با بیان اینكه گروه‌های سیاسی باید مسئولیت حمایت‌هایی كه می‌كنند را انجام دهند.، اظهار داشت: یكی از لوازم دموكراسی و رای مردم، حزب است، بنده معتقدم و بارها گفته‌ام و باز هم عرض می‌كنم، نظام بالاخره باید بپذیرد كه 3 تا 4 تا حزب قدرتمند داشته باشیم.
وی افزود: این احزاب هستند كه كادر تعیین می كنند و برنامه خواهند داشت. یك رئیس جمهور یا یك نماینده وقتی سخنرانی می‌كند برای چهار سال وعده می‌دهد، چهار ساله فكر می‌كند. اما یك حزب می‌خواهد 50 سال در قدرت بماند. یك نماینده یك برنامه درازمدت به دردش نمی‌خورد. او می‌گوید تا 50 سال آینده من‌خودم زنده نخواهم بود. حزبی نگاه كردن می‌تواند برنامه‌های دراز مدت، مانیفست‌ها و سیاست‌ها را ابلاغ كند، این ها می‌تواند هم منافع ملی و منافع مردم را در بر داشته باشد. بعضی وقت‌ها رضایتمندی‌های كوتاه مدت مردم باعث فدا شدن منافع بلندمدت شان می‌شود.

دسترسی سریع