در گفتگو با رادیو تهران خرازی: تكنولوژی هوافضا از نان شب برای مردم ایران واجب‌تر است

خرازی با بیان این كه موشك قدرت بازدارنده است، گفت: معتقدم داشتن تكنولوژی هوافضا از نان شب هم برای مردم ایران واجب‌تر است.

1398/02/09
|
10:11
|

به گزارش ایسنا، سید محمدصادق خرازی با اشاره به آداب دیپلماسی گفت: تفاوت دیپلمات با سیاستمدار این است كه سیاستمدار صریح و آشكار صحبت می‌كند، اما دیپلمات به گونه‌ای صحبت می‌كند كه هم تاثیر خودش را بگذارد و هم حرفش را بزند. هم صریح صحبت كند و هم طرف مقابل ناراحت نشود و بتواند به گونه‌ای سخن بگوید كه حدیث نفس یك ملت را كه به نمایندگی از آن‌ها با خارجی‌ها صحبت می‌كند به گونه‌ای جا بیندازد كه مخاطبش بتواند بفهمد. در زمان مذاكرات سیاسی دوجانبه یا چندجانبه از خنده‌های بیجایی استفاده می‌كردیم كه در این مدت خنده، بتوانیم فكر كنیم و پاسخ طرف مقابل را بدهیم.
وی با بیان این كه در كدام محله تهران زندگی می‌كند، افزود: من در مرز بین قیطریه و شمیران زندگی می‌كنم، در تهران متولد شدم و امیدوارم كه همسایه‌های من از من ناراضی نباشند، نمی‌توانم خودم از خودم تعریف كنم.
دبیر كل حزب ندای ایرانیان در گفت‌وگویی در برنامه «بوستان گفت‌وگو» از رادیو تهران درباره بیانیه گام دوم گفت: اقتدار، قدرت، عظمت و پیشرفت واژه‌هایی است كه به صورت حماسی و مثبت در ذات مردم ایران كه مورد توجه رهبری در بیانیه اخیر ایشان بوده است. فردوسی هیچ وقت نمی‌گوید من نمی‌توانم راه بروم و می گوید ضعف در بازوهایم نیرو گرفته است. پیام دوم كه تحت عنوان گام رهبری بود، رهبری با مردم و جامعه خودش شفاف صحبت می كند، گام دوم پیامی به آینده است. از گذشته سخن می‌گویند، مانند پلی گذشته را به دغدغه‌های آینده متصل می‌كنند. آرمانهای آینده مردم و جوانان را مورد هدف قرار می‌دهند، پیروزی‌ها و دستاوردها را به عنوان یك اصل اساسی در جامعه انقلابی خودشان مطرح می‌كنند، اینها مسائلی است كه در گام دوم نهفته است. گام دوم به نحوه زندگی مردم اشاره دارد و اینكه دغدغه‌های‌مان نسبت به مردم جهان چگونه باید باشد.
وی افزود: گام دوم افق بسیار گسترده‌ای را برای آینده باز می كند. رهبری انقلاب به عنوان هادی مردم و به عنوان كشتیبان كشتی انقلاب در دنیای طوفان زده امروز با قدرت، همت و با اقتدار و صلابت به فردای مردم نگاه می كند و توصیه هایی كه برخوردار از تجربه های تلخ و شیرین این مردم می‌شود، مطرح می‌كند.

مدیر وبگاه رسمی دیپلماسی ایرانی درباره مناسبات ایران و آمریكا گفت: تاریخچه دیپلماسی ما نشان می دهد كشورهایی كه روزی به ما تجاوز كردند، اما در حال حاضر با ما رابطه دارند از جمله شوروی سابق، روسیه به كشور ایران حمله كرد و بخش های عمده ای از سرزمین ما را جدا كرد و هنوز هم دارای روابط قابل تاملی است. ما در دوره ای از تاریخ با هندوستان درگیر بودیم اما در حال حاضر هند روابط خیلی خوبی با ما دارد. انگلستان یك كشور استعماری است كه در تمام موقعیت های سیاسی و بین المللی استعمار انگلیسی، هدفش تخریب مفاهیم ارزشمند انقلاب ملت ایران در مبارزه با نفت و ویژگی‌های ارزشمند ملت ایران بود، اما همین انگلیسی ها از ظرفیت زمان استفاده كردند و زیرك عمل كردند و توانستند مناسبات دیپلماتیك خودشان را با ایران داشته باشند. آمریكایی‌ها ضربه بزرگی از ایرانی‌ها خوردند، هدف انقلاب اسلامی مشخص بود، انقلاب اسلامی دنبال چالش نبود بلكه دنبال واقعیت های ارزشمند بود و می خواست استقلال و آزادی داشته باشند، این پیام انقلاب ایران بود كه توسط خیلی ها شنیده شد و آنها با زرنگی توانستند خودشان را جا بیندازند و مفهوم سازی كنند در 40 سال گذشته فراز و فرود داشتیم ولی بالاخره روابط داشتند. در جنگ فرانسه به صدام كمك نمی كرد؟ در جنگ انگلستان و آلمان ها به صدام كمك نمی كرد؟ در جنگ خیلی از كشورها پشت خصمی به عنوان دشمن بعثی ما نبودند؟ چرا ما با آنها رابطه داریم؟
وی گفت: قاعده عقلانی هر كشوری این است كه بتواند روابط و مناسبات منطقه ای خودش را با كشور متنفع‌الفی خودش داشته باشد و بتوانند كار را دنبال كنند. هدف ما درگیری با دنیا نبوده در كشور ما دیپلماسی را بهانه برخوردهای قهرآمیز قرار ندادیم و پسندیده نیست كه دستگاه دیپلماسی یك كشوری به بهانه دیپلماسی مناسبات قهرآمیز را با دنیا داشته باشد، در هیچ جای دنیا قابل فهم نیست. در همه جای دنیا یك پیام است آن هم این است كه ملتها بتوانند باهم روابط صلح آمیز و مسالمت جویانه داشته باشند، نه اینكه ملت ها را طوری تحریك كنیم كه زندگی پر از درگیری‌های خشونتی و خشونتهای ذاتی كه در مناسبات انسان ها با هم تعریف می‌شود پیدا كنند.
دبیر كل حزب ندای ایرانیان در پایان اظهار داشت: معتقدم موشك قدرت بازدارنده است و معتقدم داشتن تكنولوژی هوافضا از نان شب برای مردم ایران واجب تر است و افتخار می كنم به همه مردان و زنان ایران كه در هر قسمت این سرزمین تلاش كردند كه هویت و ماهیت ایرانی را داشته باشند و حفظ كنند.

دسترسی سریع