كارشناس امنیت پلیس فتا رواج تقوا در فضای مجازی را نیازمند تلاش حوزه های علمیه و دانشگاه ها دانست.
سرهنگ علی محمد رجبی كارشناس امنیت پلیس فتا در گفت وگو با برنامه «جمعه با سیاست» رادیو تهران با اشاره به راهكارهای كاهش جرایم در فضای مجازی اظهار داشت: راهكارهای مختلفی از جمله فرهنگ سازی، تصویب قانون و مقررات، توسعه زیرساختهای كشور و توسعه سامانه های تشخیصی برای كاهش جرایم در فضای مجازی وجود دارد كه وقتی كنار هم قرار می گیرند می توانیم در كشور انتظار داشته باشیم كه كاهش جرائم رخ دهد.
وی در ادمه تصریح كرد: سرعت رشد و دسترسی به اینترنت در سال های اخیر10 برابر افزایش پیدا كرده است، قطعاً در این ده سال نتوانستیم از نظر حقوقی و مقرراتی قوانین مورد نیاز را وضع كنیم. دلیل ایجاد شورای عالی فضای مجازی به دستور مقام معظم رهبری به خاطر همین بود كه ساختار فعلی قادر به پاسخگویی وضع موجود نبود. ما در حوزه فرهنگ سازی هم مشكل داریم و نتوانستیم فرهنگ مناسبی برای فضای مجازی ایجاد كنیم. فرهنگ سازی وظیفه و تكلیف یك دستگاه نیست، در حوزه فرهنگسازی همه دستگاه ها موثر هستند.
این كارشناس ارشد سایبری پلیس در پایان به تلاش های این سازمان برای آگاه سازی مردم اشاره كرد و گفت: ما در همه استانها كلاسهای متعددی توسط پلیس فتا برگزار می كنیم، ولی فضای مجازی به حدی گسترده است كه ما به عنوان پلیس می توانیم در مورد جرایم صحبت كنیم و پیرامون اخلاق و تقوا در این فضا صحبتی به میان نمی آید، احتیاج كه دانشگاه، حوزه علمیه، رسانه و همه پای كار باشند تا این مهم اتفاق بیفتد.