پل مدیریت چهارشنبه از ساعت 12:30 به مدت 45 دقیقه

ساخت كمربندی جنوبی دماوند در مسیر اقدام قرار گرفت+فایل صوتی

طاهرخانی، فرماندار شهرستان دماوند درخصوص ساخت ساخت كمربندی جنوبی دماوند گفت: با دریافت ردیف ملی برای ساخت این پروژه، امیدواریم بتوانیم تا سال 1401 شاهد آغاز اجرای این پروژه باشیم.

1400/12/03
|
11:06
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، رضا طاهرخانی، فرماندار شهرستان دماوند در گفتگو با برنامه پل مدیریت رادیو تهران با ارائه گزارشی از پروژه های افتتاح شده دماوند طی ایام الله دهه فجر گفت: در شهرستان دماوند 61 پروژه عمرانی، تولیدی، خدماتی و فرهنگی در سالروز پیروزی انقلاب شكوهمند اسلامی به بهره‌برداری رسید كه بیش از 2 هزار میلیارد ریال اعتبار این پروژه ها بود. با افتتاح این پروژه‌ها اشتغالزایی برای حدود 200 نفر میسر شد.

تلاش برای افزایش زیرساخت‌های گردشگری در شهرستان دماوند
طاهرخانی با اشاره به جاذبه های گردشگری شهرستان دماوند گفت : شهرستان دماوند، گوشواره استان تهران لقب گرفته و طبیعت زیبایی دارد. ما در فصول مختلف میزبان گردشگران هستیم. با توجه به این مسئله، ارتقاء زیرساخت های لازم برای ظرفیت گردشگری را در دستور كار خود دادیم. ساخت اقامتگاه‌ها و تجهیز نقاط طبیعی مانند دریاچه تار و غار رود افشان به منظور افزایش ظرفیت های گردشگری، از مواردی هستند كه در دستور كار ما قرار گرفته اند. مسئله دیگری كه مورد توجه است، پیست اسكی آبعلی است كه از قدیمی ترین پیست های اسكی سطح كشور است كه در این زمینه برای ارائه خدمات بیشتر علاقمندان به این رشته ورزشی، با هماهنگی اداره ورزش شهرستان ها و همكارانمان در شورای شهر بر امر جذب سرمایه گذاران توافق شده است تا بتوانیم سطح كیفیت خدمات را افزایش دهیم.

تامین برق 180 شركت با احداث پست برق جدید دماوند
فرماندار شهرستان دماوند با اشاره بر گردشگری به عنوان اصلی‌ترین ظرفیت شهرستان دماوند ، تاكید كرد : ما در زمینه گردشگری برنامه های مفیدی را در سطح شهرستان داریم و تعامل خوبی با مجموعه استان برقرار شده است تا بتوانیم از این ظرفیت به نحو احسن استفاده كنیم. ظرفیت بعدی كه در شهرستان دماوند بسیار پررنگ است، شهرك های صنعتی این شهرستان است. در شهرستان دماوند دو شهرك صنعتی نوپا وجود دارد. در این زمینه جلسات متعددی با مسئولین داشتیم و اخیراً جلسه ای نیز با مدیر مدیرعامل برق تهران در خصوص تامین برق شهرك صنعتی دماوند و رسیدن به ولتاژ مورد نیاز برای افزایش روند ساخت شركت های مورد نیاز در این شهرك صنعتی داشتیم و نتیجه آن نصب یك پست 63 كیلوولتی بود و با استقرار این پست می‌توان به 180 شركت برق رسانی كرد.

بیش از 80 شركت در دو شهرك صنعتی دماوند فعالیت دارند
وی افزود: در حال حاضر در این دو شهرك صنعتی، مجموعاً بیش از 80 شركت فعال هستند كه با توجه به پتانسیل‌های بالای دماوند در زمینه‌ كشاورزی و صنایع تبدیلی، پیگیر برنامه‌های جدیدی به همراه همكارانمان در جهاد كشاورزی هستیم تا بتوانیم سرمایه گذاران را به این سمت سوق دهیم. در حال حاضر در دماوند 9 هزار هكتار باغ وجود دارد كه 5 هزار و 600 هكتار آن تنها مختص به تولید سیب است. سیب دماوند به عنوان یكی از با كیفیت‌ترین سیب ها در سطح كشور شناخته شده است. بحث محوریت استقرار صنایع دانش بنیان و تكنولوژی های پیشرفته، موضوعی است كه برای گسترش شهركهای صنعتی بر روی آن بیشتر تمركز داریم و بنا بر این است تا بتوانیم از این ظرفیت‌ها به میزان حداكثر استفاده كنیم. حداقل اشتغال‌زایی هر یك از شركت‌های مستقر در شهرك‌های صنعتی شهرستان دماوند 50 نفر است و در سطح شركت های كلان این آمار افزایش می‌یابد. ما در حال حاضر در بخش صنایع مشكلی نداریم و بسیار به روز و آماده جذب نیرو در سطح شهرستان هستیم. برای جذب نیروی در بخش صنایع شهرستان مشكلی نداریم.

كوتاه كردن فاصله بین مدیران و مردم از اولویت‌های فرمانداری دماوند است
طاهرخانی در ادامه گفتگو با برنامه پل مدیریت با تاكید بر اینكه سعی داریم فاصله بین مدیران و مردم كم شود گفت: سیاست های دولت آقای رئیسی با دیگر دولت ها بسیار متفاوت است. اولین هدف ما كوتاه كردن فاصله بین مدیران و مردم است و می‌خواهیم تا دیگر فاصله ای بین مردم و مدیران وجود نداشته باشد.در این راستا دیدارهای مردمی در مساجد این شهرستان پس از نماز مغرب و عشاء برنامه‌ریزی و برگزار شده است. این دیدارها مردم با مدیران به صورت چهره به چهره دیدار داشتند و مشكلات مردم استخراج و برای پیگیری آنها دستورات لازم ابلاغ شد.
وی یادآور شد: همچنین بحث دیدارهای مسئولین با مردم در مصلی‌های نماز جمعه به صورت سالانه، یك ایده جدید است كه تا به امروز نظیر آن را در سطح كشور به صورت سالانه مشاهده نكردم. دماوند دارای سه مصلی واقع در آبسرد، رودهن و دماوند است. طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته هر هفته یكی از مدیران به همراه كاركنانشان در این مصلی‌ها حضور پیدا كرده و با برپایی میز خدمت، دستاوردهای نهاد مربوطه خود را تبیین می‌كند . یكی از آرزوهای این دولت، خدمت مستمر برای رفاه برای مردم است و همكاران ما باید به صورت شبانه‌روزی پای كار باشند تا بتوانیم این وظیفه را به نحو احسن انجام دهیم.

به زودی ؛ از سیب های پادرختی دماوند در صنایع تبدیلی استفاده خواهد شد
طاهرخانی با این توضیح كه دو قطب اقتصادی شهرستان دماوند، گردشگری و كشاورزی هستند گفت: برای افزایش ظرفیت ها و گسترش اقتصادی منطقه، برنامه های متعددی داریم تا هم در زمینه تولید و هم در زمینه اشتغالزایی بتوانیم گام های بزرگی برداریم.
وی با اشاره به بهره برداری صنایع تكمیلی از سیب‌های پادرختی دماوند خاطرنشان كرد: تا به امروز به مسئله سیبهای پادرختی كمتر پرداخته شده بود. در شهرستان دماوند به طور سالانه حدود 220 هزار تن سیب تولید و به بازار می رود. از حدود 10 الی 15 درصد این مقدار، سیب پادرختی است كه در صورت جذب سرمایه گذاران و گسترش صنایع تبدیلی می‌توانیم از این 15 درصد نیز بهره وری كافی را انجام دهیم و فاصله بین تولیدكننده و فروشنده را كمتر كنیم. در حال حاضر دو سرمایه گذار جذب كرده‌ایم كه مشغول انجام مراحل اداری هستند.


دماوند در حوزه جمع آوری و دفن زباله‌های بیمارستانی، مشكلی ندارد
طاهرخانی در ادامه به زباله های بیمارستانی و جمع آوری آنها به عنوان دغدغه های مردم اشاره كرد و اظهار داشت: در دماوند بیمارستان حضرت فاطمه سلام الله علیها و بیمارستان سوم شعبان فعال هستند و مسئولین این بیمارستان ها خود متصدی جمع آوری و دفن زباله های بیمارستانی هستند و شبكه بهداشت و درمان شهرستان نظارت كامل بر این امر دارد. برای دفن زباله های بهداشتی درمانگاه ها هم اقداماتی در حال انجام است و طبق آخرین اطلاعاتی كه از همكارانم در سازمان بهداشت و درمان شهرستان دریافت كردم مشكلی در این زمینه وجود ندارد.

دماوند بیش از 3 هزار دانشجوی تحصیلات تكمیلی دارد
فرماندار شهرستان دماوند در پاسخ به این پرسش كه آیا برای ارتقاء مقطع تحصیلات تكمیلی برنامه ای دارید؟ گفت: در سطح شهرستان دماوند 6 دانشگاه آزاد رودهن و دماوند، دانشگاه پیام نور، دانشگاه علم و صنعت پردیس دماوند، دانشگاه ارشاد دماوند و دانشگاه كشاورزی دماوند فعال هستند كه این دانشگاه‌ها به طور كلی پذیرای 3 هزار دانشجو در مقطع تحصیلات تكمیلی هستند. تعداد 95 رشته كارشناسی و كاردانی، 52 رشته ارشد و 36 رشته دكترا در این دانشگاه ها تدریس می شود و طبق آمار دریافت شده رشته علوم انسانی به میزان دو برابر دیگر رشته ها در سطح شهرستان متقاضی دارد. اخیراً یكی از دانشگاه های تهران تقاضا داشتند تا پس از همكاری ها و هماهنگی های لازم به شهرستان دماوند منتقل شوند.

قانون مداری در جامعه گامی برای تحقق عدالت است
طاهرخانی با ذكر اهمیت اجرای صحیح قانون گفت: قانون مداری در جامعه گامی برای تحقق عدالت است و اجرای قانون به طور عادلانه در سطح شهرستان گامی بزرگ است.

میزهای خدمت و دیدارهای چهره به چهره ، راهی برای نزدیك شدن مردم به مسئولان هستند
وی با اشاره به توصیه استاندار تهران در همسویه مسئولین با مردم خاطرنشان كرد : لازم می دانم تا از استاندار تهران به دلیل اعتماد شان به من و انتخاب این بنده به عنوان خدمتگزار مردم تقدیر و تشكر كنم. در خصوص اظهارات استاندار، بحث میزهای خدمت كه قبلاً به آن اشاره كردم یكی از گام های مهم ما برای نزدیك‌تر شدن به مردم است. در كنار برگزاری میزهای خدمت در مصلی‌های نماز جمعه در سه شهرستان آبسرد، رودهن و دماوند، دیدارهای مردمی به صورت هفتگی در مجموعه های دولتی نیز به صورت مستمر انجام می شود. سعی كرده ایم تا به لطف خدا تعامل و همدلی را بین دستگاه ها در سطح شهرستان ایجاد كنیم و هدف تمامی مدیران و كاركنان ما خدمت صادقانه به مردم است. علاوه بر این دیدارها، در حال حاضر به صورت سرزده از ادارات مختلف بازدید داریم و در كنار بررسی خدمات ارائه شده توسط ادارات، با تك‌تك كاركنان و مدیران مربوطه صحبت می‌كنیم همچنین ارتباط چهره به چهره با مراجعان و صدور دستورات مورد نیاز در اسرع وقت از دیگر اقدامات ما است.

امیدواریم بتوانیم تا سال 1401 شاهد آغاز اجرای پروژه كمربندی دماوند باشیم
فرماندار دماوند در انتهای گفتگو با برنامه پل مدیریت ساخت كمربندی جنوبی دماوند را یكی از مطالبات جدی مردم این منطقه عنوان كرد و گفت: یكی از مطالبات به حق و دیرینه مردم شهرستان دماوند، بحث كمربندی جنوبی است كه متاسفانه در این مدت علی‌رغم پیگیری‌های صورت گرفته، طرحی در این خصوص ارائه نشده است. ما با همكارانمان در وزارت راه و شهرسازی نشستی داشتیم و آن‌ها را به بازدید میدانی از شهرستان دعوت كردیم. در خصوص احداث كمربندی جنوبی شهرستان دماوند كه مطالبه 12 ساله مردم است، با كمك دستگاه‌های متولی و نماینده مردم دماوند در مجلس شورای اسلامی توانستیم تا ردیف ملی در اجرای پروژه كمربندی را اخذ كنیم. همچنین در این زمینه با بنیاد ملی مستضعفان جلسه ای داشتیم و مهندس فتاح اعلام كردند تا به صورت مشاركتی و سرمایه گذاری، همكاری داشته باشیم. علاوه بر آن در این خصوص جلسه ای در شهر دماوند با بنیاد مستضعفان و وزارت راه و شهرسازی داشتیم كه خروجی خوبی داشته است و امیدواریم بتوانیم تا سال 1401 شاهد آغاز اجرای این پروژه باشیم.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه‌های اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه‌مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
پل مدیریت