شهر آفتاب شنبه تا چهارشنبه از ساعت 06:30 به مدت 130 دقیقه

متاسفانه انتصاب‌ها بر مبنای شایسته سالاری نیست+فایل صوتی

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: خیلی از انتصاب‌هایی كه هم اكنون صورت گرفته است بر مبنای شایسته سالاری نیست بلكه بر اساس رفاقت است. باید افراد شایسته را شناسایی كرد و برای حل مشكلات كشور از آنها بهره برد.

1401/04/13
|
12:09
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، مصطفی میرسلیم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با برنامه شهر آفتاب رادیو تهران گفت: مشكلات كشور باید ریشه‌یابی شود زیرا تا زمانی كه مشكلات به صورت ریشه‌ای حل نشود هیچ مشكلی حل شدنی نخواهد بود. متاسفانه به جای اینكه از نفت برای سرمایه‌گذاری  و سازندگی كشور استفاده كنیم این ثروت ملی را به راحتی فروخته‌ایم.

وی افزود: در مجلس قوانین متعددی برای تسهیل كسب‌و‌كار و رونق دادن به اشتغال مولد به تصویب رساندیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح كرد: موفقیت هر كشوری در دنیا بر مبنای تلاش،كوشش و ارتقاء تولید آنها است. متاسفانه در كشورمان با ركود مواجه هستیم و اشتغال و تولید تضعیف شده است ما برای خروج از این ركود قوانین خوبی در مجلس تصویب كردیم. درست است كه دشمنان خارجی داریم ولی ضربه اصلی را  از خودمان می‌خوریم.

میرسلیم در پاسخ به اظهارات كارشناس مجری برنامه مبنی بر اینكه فكر نمی‌كنید منشأ اصلی بسیاری از مشكلات ما تحریم نیست و استفاده از نیروهای ناكارآمد عامل اصلی این مشكلات است؟ تصریح كرد: صد در صد اینگونه است. كسانی كه مسئولیت می‌پذیرند نباید دلشان خوش باشد كه یك مسئولیت به عهده گرفته‌اند، كسی كه می‌داند نمی‌تواند از عهده این كار بر بیاید نباید این موقعیت را بپذیرد. شایسته سالاری اهمیت به سزایی دارد خیلی از انتصاباتی كه هم اكنون صورت گرفته است بر مبنای شایسته سالاری نیست بلكه بر اساس رفاقت است. باید افراد شایسته را شناسایی كرد و برای حل مشكلات از آنها بهره برد.ضمن اینكه راه‌های انحرافی صد راه پیشرفت ما است.

وی در پاسخ به پرسش یكی از شنونده‌های برنامه مبنی بر اینكه شما سال گذشته قول داده بودید ضرر فریب خوردگان بورس را جبران كنید ولی تاكنون اقدامی صورت نگرفته است، تصریح كرد: سقوط بورس متوقف شده و حركت‌های اصلاحی در این حوزه شروع شده است. همیشه خراب كردن خیلی آسان‌تر از درست كردن است وقتی وضع بورس خراب می‌شد من هشدارهای زیادی به مردم دادم. متاسفانه در آن زمان مدیریت و نظارت بورس با هم ادغام شده بود و امكان اصلاح وجود نداشت ولی هم اكنون این مشكل رفع شده است و امیدواریم مسئولان فعلی با تدبیر مناسب راهی اتخاذ كنند كه سرمایه مردم  از بین نرود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به پرسش كارشناس مجری برنامه مبنی بر اینكه چندی پیش درخصوص وضعیت خودرو هشدارهای زیادی دادید؛ ولی نتیجه آن چه بود؟ چرا وضعیت خودرو در كشور اصلاح نمی‌شود؟ گفت: مشكلات این حوزه متعدد است و زنجیره آن طولانی است. مشكلاتی كه جنبه فنی دارد راحت‌تر حل می‌شود ولی مشكلاتی كه جنبه فنی ندارد از جمله مشكلات اقتصادی حل كردن آن به مراتب دشوارتر است.

این مقام مسئول افزود: خودروسازها در وضعیت بدی به سر می‌برند و ضرر می‌كنند از سوی دیگر مردم هم خسارت می‌بینند و ناچارند خودور را با قیمت گزافی بخرند. متاسفانه قیمت خودرو در كارخانه نصف قیمت بازار است و در این میان این واسطه‌ها هستند كه سود می‌برند این مساله اجتماعی و فرهنگی است و باید دست واسطه‌ها را قطع كنیم؛ امیدواریم دولت در این بخش اقدامات موفقت بخشی داشته باشد.

میرسلیم در پاسخ به این پرسش كه وزارت صنعت،معدن و تجارت متشكل از چهار وزارتخانه است نه سه وزارتخانه، چرا دربرابر تفكیك وزارت بازرگانی از این مجموعه مقاومت صورت می‌گیرد؟ اظهار داشت: قطعا ادغام این وزارتخانه‌ها با هم دلیل داشته است. تشكیل وزارتخانه جدید بار تورمی و هزینه‌های دولت را بیشتر می‌كند. باید مشكل را حل كنیم نباید تولید را فدای توزیع اشتباه كالا بكنیم.

وی در پایان تاكید كرد: همه مشكلات كشور با همكاری مردم حل شده است؛ اگر مسئولان فكر كنند مشكلی را بدون حضور مردم حل كرده‌اند سخت در اشتباه هستند.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب‌سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه‌های اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

*هرگونه بهره‌برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
شهر آفتاب