معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش گفت: میتوانیم از ظرفیت شبكه شاد به عنوان مكمل آموزش حضوری استفاده كنیم. ضمن اینكه اگر به هر دلیلی امكان آموزش حضوری وجود نداشته باشد میتوانیم از این بستر برای استمرار آموزش استفاده كنیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، محمد مهدی كاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش و رئیس ستاد پروژه مهر در گفتو گو با شهر آفتاب رادیو تهران گفت: رویكرد اصلی معاونت آموزش متوسطه، توجه به مهارت آموزی دانش آموزان در این دوره است. در دوره متوسطه اول، كارآفرینی، فناوری، برنامه نویسی و هوش مصنوعی مورد توجه قرار میگیرد.
سال تحصیلی جدید باشگاه كارآفرینان نوجوان در مدارس راه اندازی میشود
رئیس ستاد پروژه مهر افزود: سال تحصیلی جدید با مشاركت وزارت كار، تعاون و رفاه اجتماعی باشگاه كارآفرینان نوجوان در مدارس تشكیل خواهد شد. تا سال جدید تحصیلی با رویكرد متفاوت در راستای مهارت آموزی وتوسعه فرهنگ و نگرش كارآفرینی گام برداریم.
تخصیص 2 میلیارد تومان برای تجهیز مدارس كشور
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس به منظور تامین تجهیزات آموزشی و كارگاهی مدارس 2 هزار میلیارد تومان اختصاص داده است كه 500 میلیارد تومان این مبلغ به تجهیز هنرستانها اختصاص داده شد.
تزریق واكسن كرونا برای دانش آموزان اختیاری است
كاظمی در ادامه افزود: تزریق واكسن كرونا برای دانشآموزان اختیاری است ولی پیشنهاد میكنیم دانشآموزان بالای از 12 سال دُز یادآور را تزریق كنند و دانش آموزان كمتر از 12 سال حداقل یك نوبت واكسن كرونا تزریق كنند تا با ایمنی بیشتری سر كلاس درس حضور داشته باشند زیرا جایگزینی برای آموزش حضوری وجود ندارد.
حدود 900 هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل داریم
این مقام مسئول درخصوص دانشآموزان بازمانده از تحصیل، گفت: بازگردان دانش آموزان بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش تنها در اختیار وزارت آموزش و پرورش نیست و نهادهای مختلفی از جمله وزارت كشور، سازمان ثبت احوال، كمیته اماد و سازمان بهزیستی در جذب بازماندگان از تحصیل نقش دارند.
آمار بازماندگان از تحصیل مربوط به سال گذشته و حدود 900 هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل داریم. بیش از 100 هزار نفر در سال تحصیلی جدید به چرخه آموزش بازگشتند.
بیش از 200 مدرسه تك دانشآموزی در كشور داریم
وی در پاسخ به این پرسش كه مهمترین دلیل بازماندن دانشآموزان از ادامه تحصیل چیست؟ تصریح كرد: دسترسی به آموزش وجود دارد؛ اما ممكن است برخی از خانوادهها تمایلی به تحصیل فرزندشان نداشته باشند. ضمن اینكه مسائل اقتصادی نیز میتواند اثرگذار باشد.
هم اكنون بیش از 200 مدرسه تك دانشآموزی در كشور فعالیت میكند یعنی یك مدرسه و یك معلم در منطقه كمتر برخوردار و صعب العبور ایجاد شده است تا تنها به یك دانش آموز آموزش بدهد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: از طریق قرارگاه عدالت آموزشی، خیرین و نهادهای انقلابی به دنبال تامین نوشت افزار، كتاب و پوشاك دانشآموازن نیازمند هستیم تا دانشآموزان به این دلیل از تحصیل باز نمانند.
شبكه شاد به عنوان مكمل آموزش حضوری فعال است
رئیس ستاد پروژه مهر در پاسخ به این پرسش كه آیا استمرار شبكه شاد صحت دارد؟ ممكن است آموزش دوباره مجازی شود؟ اظهار داشت: ما میتوانیم از ظرفیت شبكه شاد به عنوان مكمل آموزش حضوری استفاده كنیم. این فرصتی بود كه شرایط كرونا ایجاد كرد. به عنوان مثال اگر اتفاقی رخ دهد كه به ناچار مدارس امكان آموزش حضوری نداشته باشند تعطیلی نخواهیم داشت و بستر فضای مجازی و شبكه شاد فراهم است.
وی در پایان تاكید كرد: برای همه دانش آموزان حتی كسانی كه حد نصاب قبولی را كسب نكردند برگه هدایت تحصیلی صادر شده است، اما دانش آموزانی كه در طرح تعمیق و تثبیت یادگیری دانشآموزان كه آموزش و پرورش در تابستان اجرا كرد شركت كردند پس از امتحان مجدد نمره فعلی آنها جایگزین و برگه هدایت تحصیلی جدیدی برای آنها صادر میشود كه میتوانند بر اساس آن ثبت نام كنند.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكههای اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقهمندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.