رئیس مركز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: شایعاتی كه درباره اشعه فرابنفش مطرح میشود و اینكه نباید افراد از منزل خارج شوند، درست نیست؛ ما همواره در طول سالهای گذشته با چنین شرایطی مواجه بودهایم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، صادق ضیائیان رئیس مركز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی در گفت و گو با «شهر آفتاب» اظهار داشت: اشعه ماورای بنفش خورشید در همه طول سال میتابد و خواصی نیز برای بدن دارد و این اشعه طیفی از تابش نور خورشید است كه بخشی از آن توسط اُزن جذب میشود و به طور كلی عواملی همچون زاویه تابش نور خورشید به زمین و میزان اُزن موجود در استراتوسفر بر آن تأثیر میگذارد.
وی ادامه داد: شاخص یو وی و یا همان اشعه فرابنفش در تهرای طی چهار روز آینده حدود 9 است. این عدد از شهرهای جنوبی كشور از جمله كرمان 11 و زاهدان حدود 12 است.
ضیائیان گفت: میزان اشعه فرابنفش به زاویه تابش خورشید نسبت به زمین بستگی دارد. زاویه زمین و خورشید همه ساله یكسان است و تغییر نمیكند و اشعه فرابنفش در تمام سال یكسان است اینكه چرا افزایش میزان اشعه فرابنفش رسانه ای شده است را نمیدانم. شاید گرم شدن هوا باعث شده خبرهای دروغین منتشر شود ولی به طور كلی گرم شدن هوا و اشعه فرابنفش دو مساله متفاوت است.
رئیس مركز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی تاكید كرد: در ایام تابستان از ابتدای تیر تا اواخر مرداد شاهد افزایش اشعه فرابنفش هستیم و شهروندان باید از ساعت 10 صبح تا چهار بعدازظهر بدن را از مواجهه مستقیم با نور خورشید محافظت و از كرمهای ضد آفتاب و عینكهای مخصوص استفاده كنند. شایعاتی كه مطرح میشود و اینكه نباید افراد از منزل خارج شوند، درست نیست و ما همواره با چنین شرایطی در تابستانها در كشور در طول سالهای گذشته نیز مواجه بودهایم.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی tehraan360@ جستجو كنید.
علاقهمندان میتوانند برنامههای رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.