سخنگوی انجمن صنفی ماكارونی گفت: بیش از 96 درصد ماكارونی عرضه شده با بازار با بالاترین استانداردها تولید میشود و نگرانی برای استفاده وجود ندارد؛ شهروندان میتوانند با اطمینان ماكارونی مصرف كنند.
طی هفتههای گذشته خبری مبنی بر مسمومیت غذایی به دنبال مصرف ماكارونی منتشر كه در این حادثه یك خانواده در اهواز پس از خوردن ماكارونی خانگی، دچار مسمومیت شدید شدند و در نهایت دختر 7 ساله این خانواده جان خود را از دست داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، رسول مژده شفق سخنگوی انجمن صنفی ماكارونی در گفت و گو با «بام تهران» اظهار داشت: طی روزهای گذشته خبری در فضای مجازی مبنی بر مسمومیت غذایی چند تن از شهروندان پس از مصرف ماكارونی و فوت یك كودك به دلیل مسمومیت ناشی از مصرف ماكارونی منتشر شد.
ماكارونی با بالاترین استانداردها تولید میشود؛ مردم بدون نگرانی ماكارونی مصرف كنند
وی یادآور شد: از دهه 70 صنعت ماكارونی كشور با ورود ماشین آلات و تجهیزات روز دنیا رشد خوبی داشت؛ این محصول در بالاترین استانداردها و نظارتهای عالیه از سوی مراجع دستگاههای نظارتی تولید میشود و جای نگرانی برای مصرف چنین غذایی وجود ندارد.
در تولید ماكارونی تقریبا هیچ مواد افزدنی خارجی اضافه نمیشود
مژده شفق تصریح كرد: بیش از 98 درصد مواد اولیه تشكیل دهنده ماكارونی آرد و آب است كه به صورت خودكار تبدیل به ماكارونی میشود و تقریبا هیچ مواد افزدنی خارجی اضافه نمیشود.
مسمومیت ناشی از ماكارونی میتواند ناشی از سس، سویا، قارچ و یا گوشت باشد
سخنگوی انجمن صنفی ماكارونی در واكنش به نگرانیهای مطرح شده از سوی جامعه درباره مسمومیت ناشی از ماكارونی گفت این مسمومیت میتواند ناشی از سس، سویا، قارچ و یا گوشت باشد. مهمترین نكته این است كه مسمومیت غذایی میتواند برای هر نوع غذایی باشد.
شهروندان میتوانند با اطمینان ماكارونی مصرف كنند
وی در گفت و گو با رادیو تهران یادآور شد: باید غذایی كه منجر به فوت كودك هفت ساله اهوازی شده است بررسی شود كه آیا شرایط نگهداری درستی داشته و افزودنیهایی كه از آن استفاده شده است سالم بوده یا خیر؟ برای روشن شدن اذهان عمومی توضیح دادیم كه نگرانی برای استفاده ماكارونی وجود ندارد و شهروندان میتوانند با اطمینان ماكارونی مصرف كنند.
بیش از 96 درصد محصولات عرضه شده به بازار با بالاترین استانداردها تولید میشود
مژده شفق با تاكید بر اینكه بیش از 96 درصد محصولات عرضه شده به بازار با بالاترین استانداردها تولید میشود. در دهه 70 مردم از ماكارونیهای وارداتی استفاده میكردند اما اكنون بازار ماكارونی در اختیار محصولات ایرانی است.
شاید محصولات پروتئینی در مراكز عرضه و فروش به درستی نگهداری نمیشوند كه منجر به مسمومیت غذایی میشوند
این مقام مسئول گفت: امروزه انواع و اقسام مواد پروتئینی و گیاهی كنسروی در بازار یافت میشود كه باید با نظارت بیشتری تولید شود. البته باید این احتمال را بدهیم كه شاید این محصولات از جمله مواد پروتئینی در مراكز عرضه و فروش به درستی نگهداری نمیشوند و مردم پس از تهیه این محصولات، غذایی را تولید میكنند كه مسموم است.
تاكنون شكایتی مبنی بر مسمومیت ماكارونیهای صادراتی نداشتیم
وی در پایان گفت و گو با رادیو تهران افزود: بخشی از ماكارونی كشورهای منطقه و حاشیه خلیج فارس صادر میشود؛ در طول چهار دهه گذشته موردی مبنی بر مسمومیت ماكارونی ایرانی نداشتیم. البته شكایتهایی در بعد كیفیت محصول بوده ولی ارتباطی به سلامت محصول وجود نداشته است.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی tehraan360@ جستجو كنید.
علاقهمندان میتوانند برنامههای رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.