بام تهران شنبه تا چهارشنبه از ساعت 06:00 به مدت 160 دقیقه

رادیو تهران

بام تهران

بزرگترین مانور زلزله 2 اسفند برگزار می‌شود+فایل صوتی

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: بزرگ‌ترین مانور زلزله در كلانشهر تهران با همكاری 110 سازمان و 8 هزار نیروی انسانی، پنجشنبه 2 اسفند‌ در بوستان ولایت تهران برگزار می‌شود.

1403/11/30
|
10:18
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، علی ‌نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در گفت و گو با «بام تهران» اظهار داشت: تهران در پهنه لرزه خیر قرار گرفته است، برای اینكه مردم و دستگاه‌های امدادی در برابر وقع زلزله آماده باشند در دوره چهار ساله گذشته سعی كردیم علاوه بر تمرین‌های محلی هر سال یك تمرین بزرگ سراسری داشته باشیم و نسبت به سال گذشته آن را توسعه دهیم.

وی افزود: این مانور با مشاركت 110 سازمان و همكاری 10 استان كشور تحت عنوان استان‌های معین، توسط 8 هزار نفر نیروی انسانی در سایت تمرین 14 هكتاری بوستان ولایت در منطقه 19 برگزار می‌شود و 200 كاركرد امدادی در آن انجام می‌شود.

نصیری تصریح كرد: در این مانور از ابعاد مختلف و نگاه 360 درجه به زلزله و تبعات آن پرداخته شده است و موضوعاتی چون آواربرداری، امداد و نجات، امداد هوایی، حریق و حوادث، اسكان و شبیه‌سازی انجام شود.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران یادآور شد: علاقه مندان برای مشاهده این مانور می‌توانند در وبگاه سازمان پیشگیری مدیرت بحران به نشانی tdmmoq.ir ثبت نام كنند و روز پنجشنبه 2 اسفند ساعت 10 تا 12 و 13 تا 15 از این مانور بازدید كنند.


مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی tehraan360@ جستجو كنید.
علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
بام تهران