دور یك میز شنبه تا چهارشنبه از ساعت 12:30 به مدت 90 دقیقه

رادیو تهران

دور يك ميز

گفت‌وگوی «دور یك میز» با مدیر منطقه‌ای اسپوتنیك؛ بررسی ابعاد رسانه‌ای پرونده اپستین

در برنامه «دور یك میز» از رادیو تهران، طی تماس تلفنی با عماد آب‌شناس، مدیر منطقه‌ای خبرگزاری اسپوتنیك، موضوع بحران رسانه‌ای و سكوت غرب درباره پرونده جفری اپستین بررسی شد؛ در این گفت‌وگو، دیدگاه‌هایی درباره منشأ افشا، اهداف احتمالی و كاركردهای سیاسی و رسانه‌ای این پرونده مطرح گردید.

1404/12/06
|
08:07
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، عماد آب‌شناس در گفت‌وگوی تلفنی با برنامه «دور یك میز»-سه شنبه 5 اسفند-، با اشاره به اتفاق‌نظر برخی كارشناسان در آمریكا مدعی شد افشای پرونده اپستین توسط موساد اسرائیل انجام شده و هدف از آن، ایجاد ابزار فشار بر شخصیت‌های سیاسی و اقتصادی آمریكا و سایر كشورها بوده است.
وی اظهار داشت كه رئیس اسبق موساد در خاورمیانه در مصاحبه‌ای با راشا تودی اعلام كرده اطلاعات منتشرشده تنها بخش محدودی از داده‌های موجود است و این پرونده می‌تواند به اهرمی برای اعمال نفوذ بر سیاستمداران تبدیل شود.

به گفته وی، از این ابزار برای وادار كردن سیاستمداران به تبعیت از برخی دستورات استفاده می‌شود.

او با اشاره به نام‌هایی چون دونالد ترامپ و بیل كلینتون در پرونده اپستین مدعی شد انتشار تصاویر و اسناد، در مقاطع مختلف می‌تواند به عنوان ابزار فشار سیاسی به كار گرفته شود.

آب‌شناس همچنین به پرونده مونیكا لوینسكی اشاره كرد و پرسش‌هایی درباره نحوه دسترسی به اطلاعات خصوصی رئیس‌جمهور وقت آمریكا مطرح كرد.

«دور یك میز» از شنبه تا چهارشنبه ساعت 12:30 تا 14 بصورت زنده از رادیو تهران روی موج 94 مگاهرتز به روی آنتن می‌رود. ضمن اینكه علاقمندان می‌توانند این برنامه را به صورت تصویری در پایگاه اطلاع رسانی این شبكه رادیویی مشاهده نمایند.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی radiotehranplus@ جستجو كنید.
علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
دور یك میز