همسایه سلام شنبه تا چهارشنبه از ساعت 15:00 به مدت 60 دقیقه

رادیو تهران

همسايه سلام

فعالیت دوایر اجتماعی در 80 درصد كلانتری‌‌های غرب استان‌ تهران

معاون فرهنگی اجتماعی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران از بهره مندی 80 درصد كلانتری‌ها به دوایر اجتماعی و مراكز مشاوره خبر داد.

1404/02/11
|
12:34
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، سرهنگ خدایاری معاون فرهنگی اجتماعی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران در مصاحبه با برنامه "همسایه سلام" با اشاره به فعالیت دوایر اجتماعی در 80 درصد كلانتری‌های غرب استان تهران گفت: تیم‌های روانشناسی و مشاوره در سه مركز –ملارد، اسلامشهر و شهریار- فعالیت دارند.
تلاش داریم این رقم در سال جدید رشد كند؛ چون شعار پلیس جامعه محوری است و سعی می‌كنیم از متخصصین در حل و فصل پرونده‌ها استفاده بهینه داشته باشیم.

وی افزود: دایره اجتماعی در چارت سازمانی همه كلانتری‌ها پیش‌بینی شده است ولی حوزه فرهنگی اجتماعی پلیس نوپاست و تلاش داریم این رقم صد در صد محقق شود.

خدایاری درباره دلیل حضور مشاوره و مددكاران در كلانتری ها گفت: سعی داریم ارتباط صمیمانه و همدلی بین پلیس و مردم باشد و برخوردی عینی در جرایم خواهیم داشت.
بسیاری مراجعین نمی‌خواهند پرونده خود را به مراكز قضایی ارجاع دهند و در این بین مداخلاتی صورت می‌گیرد و در 1403، پرونده حدود 70 درصد از مراجعین را به صلح و سازش رسانده ایم.

وی عمده این پرونده‌ها را ناظر بر اختلافات خانوادگی دانست و تصریح كرد: خوشبختانه استقبال خوبی از این حوزه صورت گرفته است.
مشاوران به صورت خودمعرف و از طریق تبلیغات فضای مجازی و فیزیكی به مراكز ما مراجعه می‌كنند و برخی دیگر مایلند از خدمات انتظامی برخوردار شوند. این خدمات به صورت فردی ارائه می‌شود و تلاش داریم مشاوره خانوادگی، پیش از ازدواج و شناسایی و درمان اختلالات روانشناختی را در سه شهرستان مذكور ارائه كنیم.

خدایاری به رادیو تهران گفت: تعامل خوبی با رسانه ملی برقرار و كارشناسان حوزه سایبری، مواد مخدر، پلیس راهنمایی و رانندگی و امنیت اقتصادی را سازماندهی كردیم و با توجه به ظرفیت رسانه ملی سعی داریم در راستای آگاه‌سازی مردم اقدام كنیم.
ما دو اصل را مبنای كار قرار دادیم كه یكی رازداری در تشكیل پرونده‌های قضایی و دیگری رابطه حرفه ای میان مشاور و مراجعین است و در راستای آگاه‌سازی مردم تلاش داریم موضوعات بهداشت روان را فرهنگ‌سازی كنیم.

وی از وجود سامانه ای با عنوان 110 پلاس هم خبر داد كه در فضای مجازی در اختیار مردم است.
خدایاری در پاسخ به شنونده رادیو تهران درباره بهترین اقدام در زمانِ سرقت گوشی گفت: اولین اقدام ارتباط با سامانه 110 است. یا باید به نزدیك‌ترین كلانتری مراجعه شود. همكاران ما 24 ساعته موظف به ارائه خدمات هستند.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایت WWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی tehraan360@ جستجو كنید.
علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
همسایه سلام