همسایه سلام شنبه تا چهارشنبه از ساعت 15:00 به مدت 60 دقیقه

رادیو تهران

همسايه سلام

پیاده‌روی حرم‌تاحرم؛ سیل عاشقان‌خمینی(ره) از ری تا بهشت‌زهرا(س)

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ری گفت: پیاده روی حرم تا حرم از ضلع جنوبی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) تا حرم امام خمینی(ره) برای اولین بار برگزار شد.

1404/03/13
|
21:54
|


حجت الاسلام كنگرلو در ارتباط زنده تلفنی با برنامه "همسایه سلام" با اشاره به تشكیل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و همراهی آستان حرم حضرت عبدالعظیم و شهرستان ری اظهار كرد: برنامه های مختلف فرهنگی، تبیینی، نمایشگاهی و فضای مجازی در حال اجراست.
وی در رابطه با برگزاری مراسم سالگرد امام خمینی در همه مساجد این شهرستان گفت: پیاده روی حرم تا حرم از ضلع جنوبی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) تا حرم امام خمینی(ره) برای اولین بار برگزار خواهد شد.
دستگاه های خدماتی، فرهنگی و سایر مجموعه ها درپی میزبانی شایسته از زائران و عزاداران هستند.
كنگرلو از برنامه های مختلف فرهنگی در بقاع متبركه شهرستان ری خبر داد و افزود: در روز 15 خرداد دعای عرفه در این بقاع متبركه برگزار شده و یاد امام و شهدای 15 خرداد را گرامی می داریم.
وی از برپایی مراسم سنتی نظیر "مسلمیه" سخن گفت كه مصادف با 14 و 15 خرداد است و با عنوان "سفیر حسینی(ع)؛ قیام خمینی" نام گرفته است.
كنگرلو درباره اسكان 10 هزار زائر شهرستانی در ری، از همراهی مجموعه های مختلف اعم از فرمانداری، شهرداری، سپاه و آستان حضرت عبدالعظیم(ع) خبر داد و افزود: سپاه روح الله و سپاه حضرت عبدالعظیم(ع) كه در شهرستان ری استقرار دارند.
برادران بسیج هم با همراهی مردم میزبان خوبی برای زائران حضرت امام –از استان های مختلف- خواهند بود.

دسترسی سریع
همسایه سلام