گفتاورد پنجشنبه و جمعه از ساعت 14:00 به مدت 45 دقیقه

روایت زندگی صاحب تفسیر المیزان

برنامه «گفتاورد» از رادیو تهران زندگی و آثار علامه محمد حسین طباطبایی را تحلیل و بررسی می كند.

1398/08/22
|
13:14
|

گفتاورد در ساحت اندیشه ورزی و تنویر مناسبت های ایرانی واسلامی، همچنین برای ارتقاء سواد تخصصی و عمومی مخاطبان روی آنتن رادیو تهران می رود، این برنامه امشب به زندگی و آثار صاحب تفسیر المیزان اختصاص یافته است.
سید محمدحسین طباطبایی معروف به علامه طباطبایی در سال 1281 در تبریز متولد شد، در پنج سالگی مادر و در 9 سالگی پدر خود را از دست داد. او دروس فقه و اصول را نزد استادانی چون محمد حسین نائینی و محمدحسین غروی اصفهانی خواندند و مدت درس ‌های فقه و اصول ایشان در مجموع 10 سال بود.
علامه طباطبایی دو اثر شاخص دارد كه بیشتر از سایر آثار وی مورد توجه قرار گرفته ‌است؛ نخست تفسیر المیزان است كه در 20 جلد و طی 20 سال به زبان عربی تألیف شده‌ است. اثر مهم دیگر او «اصول فلسفه و روش رئالیسم» است، تبحر علامه طباطبایی در شعر موجب شد تصنیف سرایان بزرگ ایران، از اشعار گرانبهای ایشان استفاده كنند. در كنار آثار بزرگ بر جای مانده از علامه، از ایشان قطعه هایی شعر نیز باقی است كه چند سال پیش به اهتمام محمدرضا رمزی اوحدی در قالب مجموعه ای به نام «گلشن شیدایی» منتشر شده است.
علامه طباطبایی، شاگردان زیادی تربیت كرد كه از مهم ترین ایشان می توان به شهید مرتضی مطهری، شهید بهشتی، شهید باهنر، شهید مفتح، آیت الله العظمی خامنه ای، آیت الله العظمی مكارم شیرازی، آیت الله العظمی نوری همدانی، آیت الله العظمی جوادی آملی، آیت الله العظمی حسن ‌زاده آملی، آیت الله مصباح یزدی و ... اشاره كرد.
برنامه گفتاورد هر روز با اختصاص یك موضوع به تحلیل و تبیین مسائل می پردازد. شنبه تاریخ و اندیشه، یكشنبه فرهنگ اندیشه، دوشنبه ادبیات و اندیشه، سه شنبه دین و اندیشه، چهارشنبه جامعه و اندیشه به مدت 30 دقیقه از ساعت 21 با رویكرد تبیین موضوعات اندیشه ای روی آنتن رادیو تهران می رود.

مخاطبان در محدوده استان تهران از طریق موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز و ای.ام ردیف 1332 كیلوهرتز شنونده ما خواهند بود.
همچنین شنوندگان از سرتاسر كشور هم می توانند شبكه رادیویی تهران را از طریق گیرنده های دیجیتال(ست تاپ باكس) دریافت كنند.

#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360

دسترسی سریع
گفتاورد