مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشاركتهای اجتماعی شهرداری تهران گفت: اغلب متكدیان و نیازمندان فعال سر چهارراه ها كاملا شبكه ای عمل میكنند. در حال حاضر 22 مركز پرتو در تهران امكان تحصیل و دریافت خدمات را برای كودكان كار فراهم كرده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان رفاه ، خدمات و مشاركت های اجتماعی شهرداری تهران با حضور در برنامه گفتاورد رادیو تهران دو تكلیف برای سازمان تحت مدیریت خود بر شمرد و گفت: فارغ از اینكه كجا هستیم و در چه نهادی خدمت میكنیم نسبت به تك تك شهروندان مسئولیم .
او افزود: اگر رویكردی فرانهادی به جامعه داشته باشیم و به اندازه عشق و عرق به مردم و نه به اندازه وظیفه و بودجه سازمان متبوعمان فعالیت كنیم مسلماً چنین مشكلاتی در جامعه نخواهد ماند.
احمدی با بیان اینكه اگر آسیبها در شهر توسط شهروندان در محلات مدیریت شود مشكلات كاهش مییابد، افزود: در شرایطی كه شهروندان احساس مسئولیت میكنند و سازمانها و نهادها موانع را از میان برمیدارند و بیشتر نقش تسهیلگر را در مواجهه با آسیب های اجتماعی ایفا میكنند بهترین نتایج به دست میآید.
او واسپاری مدیریت محلات به شهروندان را یكی از ضروریات برای ارتقاء وضعیت شهروندی دانست و گفت: با توجه به اینكه رویكرد هر شهرداری فرق میكند اگر این مهم تحقق یابد با تغییر شهرداران با رویدادهای منفی شهری به ویژه آسیبهای اجتماعی مواجه نخواهیم شد.
او افزود: یكی از مهمترین دلایلی كه امروز با حجم زیادی از آسیب های اجتماعی در كلان شهر تهران مواجهیم این است كه این ساز و كار تا كنون وجود نداشته و با تغییر مدیریت شهری سیاستها هم تغییر میكرده است.
احمدی تصریح كرد: در عین حال فعالیتهای نهادهای دخیل در امر آسیبهای اجتماعی كه تعداد آنها به 20 مورد نیز میرسد دركنار هم هم افزا نبوده است. نه تنها توانها ضربدر نشده است بلكه در برخی موارد اثرات فعالیتهای یكدیگر را خنثی میكنند.
او از تشكیل قرارگاه اجتماعی به عنوان نهادی برای تحقق این هم افزایی خبر داد و گفت: شهرداری تهران محور این موضوع شده و این اتفاق خوب افتاده است . قبلا در صورت واگذاری كارها به نهادها فعالیتها به هم گره می خورد و گاه این نامهنگاریها برای ایجاد یك ساختمان برای آموزش كودكان كار ده سال طول میكشید. الان با شكلگیری قرارگاه اینها همگی پای یك میز نشسته اند و هر نماینده متولی یك موضوع است.
به گفته او در حال حاضر تمامی نهادهای عالی ذیل این قرارگاه قرار دارند و هماهنگ با هم فعالیت میكنند.
او در ادامه با انتقاد از شبكههایی كه نیازمندان را در خود میگیرند و از آنها سوء استفاده میكنند، گفت: این موضوع برای ما مسجّل شده است كه اغلب متكدیان و نیازمندان فعال سر چهارراه ها كاملا شبكه ای عمل میكنند.
او در ادامه به فعالیت 22 مركز پرتو در 22 منطقه تهران اشاره كرد و افزود: در این مراكز برای كودكان كار امكان تحصیل و دریافت خدمات فراهم می شود.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكههای اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقهمندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.