تهران ورزشی شنبه تا چهارشنبه از ساعت 10:00 به مدت 30 دقیقه

مناظره بی‌نتیجه كیانوش و رئیس وزنه‌برداری!

رئیس فدراسیون وزنه برداری و كیانوش رستمی درباره حواشی اخیر این رشته به صحبت پرداختند و بازهم به نتیجه مشخصی نرسیدند.

1398/07/23
|
15:21
|

موضوع جدا شدن كیانوش رستمی از تیم ملی در سال های اخیر به یك دغدغه بزرگ برای فدراسیون وزنه برداری تبدیل شده است. نتایج ضعیف كیانوش در مسابقات جهانی 2019 بار دیگر صدای فدراسیون را درآورده و رئیس وزنه برداری ایران می گوید كه دیگر نمی‌خواهد با این وزنه بردار مماشات كند.
علی مرادی رییس فدراسیون وزنه برداری و كیانوش رستمی ملی پوش وزنه برداری با حضور روی خط تلفنی رادیو تهران هم زمان به صحبت پرداختند كه ماحصل صحبت های آنها را در ادامه می خوانید.

علی مرادی: دیگر با كیانوش مماشات نمی‌كنیم
-كیانوش رستمی امتیازی در مسابقات جهانی كسب نكرد. با توجه به این اتفاق برای مسابقات سوئیس او را معرفی كردیم كه مورد موافقت قرار نگرفت، اما برای مسابقات پرو اعزام خواهد شد كه امیدواریم بتواند امتیازات لازم را كسب كند و در واقع نتایج قبلی را جبران كند.
-نظر من این است كه كیانوش رستمی قبل از المپیك ریو در چارچوب‌های فدراسیون حركت می‌كرد، اما بعد از این رقابت‌ها این اتفاق نیفتاد یا اینكه كمرنگ شد. فكر می‌كنم بی‌نظمی رخ داده است. اینكه هر كسی برای خودش بخواهد وزنه بزند، ركورد بگیرد، مربیگری كند و حتی حرف برادرش را هم گوش نكند، در نهایت به همه آسیب می زند. ما به راحتی می توانستیم نایب قهرمان شویم، اگر كیانوش امتیاز می گرفت. امیدوارم نظم و انضباط بیشتری وجود داشته باشد تا ما بتوانیم از كیانوش حمایت كنیم. نگاه ما نسبت به همه قهرمانان یكی است و باید عدالت را برقرار كنیم. در 96 كیلوگرم فقط یك نفر می تواند به المپیك برود، اما در این وزن هم كیانوش و هم سهراب را داریم.
-بخش‌هایی از صحبت های كیانوش را قبول دارم، اما باید همیشه در چارچوب قرار بگیرد. در همین مسابقات جهانی اخیر قبل از مسابقه خودم به برادر كیانوش تذكر دادم كه وزنه بهتری برای شروع انتخاب كند. سوال من اینجاست كه چرا كیانوش نمی تواند پایان دهنده خوبی باشد؟ این اتفاقات باعث شد تا تیم ملی ما با وجود شایستگی كه داشت، چهارم جهان شود و نتواند روی سكو برود.
-ما از یك ورزشكار حرفه ای مثل كیانوش انتظار داریم كه از خود گذشتگی داشته باشد. كیانوش رستمی بنا بر درخواست خودش برادرش را به عنوان مربی انتخاب كرده و ما هم تایید كردیم، ‌اما از این به بعد این كار را نمی‌كنیم. از این به بعد باید در چارچوب فدراسیون حركت كنند. تا الان من خیلی مماشات كردم، اما بعد از این دیگر اتفاقات قبلی را تكرار نمی كنم. كیانوش در مسابقات جهانی در حركت دوضرب هم شركت نكرد و گفت آرنجم آسیب دیده است. پس چطور به فاصله چند روز آمده در لیگ و 170 كیلو یكضرب و 215 كیلو دوضرب زده است؟ این نشان دهنده آمادگی او بوده است. من می گویم چطور در لیگ با این وزنه ها شروع می كنی، اما در مسابقات ملی كم لطفی می كنی؟
-امیدواریم كه كیانوش با هوشمندی حركت كند. چرا باید به مربی خارجی پول بدهیم یا اردوی خارجی برگزار كنیم؟

كیانوش رستمی: مگر من ایرانی نیستم؟!
-بنده از گذشته تا امروز تابع دستور فدراسیون بودم. آن طوری كه برای من برنامه ریزی كردند، جلو آمدم. در جهانی 2017 به خاطر آسیب دیدگی نتوانستم مدال بگیرم. بعد از آن هم اوزان تغییر كرد و من مجبور شدم به وزن 96 كیلوگرم بروم. كارم سخت شد و باید 11 كیلوگرم عضله سازی می كردم. خدا را شكر خیلی زودتر از آن چیزی كه فكر می كردم به شرایط ایده آل رسیدم. من در تمرینات به 190 كیلو یكضرب و 230 كیلو دوضرب رسیدم. من همیشه برای تست های دوپینگ حاضر هستم و پاكی خودم را ثابت كردم.
-من به صحبت های علی مرادی احترام می گذارم. در چند سال گذشته جلساتی با فدراسیون، كمیته ملی المپیك و وزارت ورزش داشتیم كه توافقاتی انجام شده و من هم نسبت به همان توافقات جلو رفتم. من بیشتر از حد خودم جلو نرفتم. هیچ بی احترامی یا بی نظمی نكردم و مصاحبه بدی نیز انجام ندادم.
-من حرف مرادی درباره انتخاب وزنه ها قبول دارم. با این حال باید بگویم كه من با آمادگی كامل در مسابقات جهانی شركت كردم. برادرم به عنوان مربی كنارم بود و هر نكته ای كه می گفت را انجام می دادم و تابع دستور او بودم. من با 179 كیلو در یكضرب شروع كردم كه 11 كیلو زیر ركورد خودم بود كه به نظرم وزنه خوبی می آمد. من روی تخته 3 دقیقه و 8 ثانیه توقف داشتم كه باعث شد بدنم سرد شود. اگر این اتفاق نمی افتاد، هم بهترین وزنه را می زدم، هم طلای جهان را می آوردم و هم ركوردشكنی می كردم.
-این را هم باید بگویم كه فقط كیانوش رستمی باعث نشد ایران چهارم دنیا شود. درست است من از دور مسابقات حذف شدم، اما وزنه بردار ایران در سنگین وزن هم حذف شد. البته من خیلی ناراحت شدم چون امیدوار بودم كه عنوان دومی ایران تا روز آخر حفظ شود، اما این مساله در دسته فوق سنگین هم به وجود آمد.
-من كیانوش رستمی قبل از این مسابقات نمی دانستم كه باید در این رقابت ها وزنه ای بزنم كه بتوانم امتیاز المپیك را بگیرم. در واقع اصلا درباره امتیاز المپیكی هیچ چیز نمی دانستم!
-من در حوزه تیم ملی قرار داشتم و اصلا این طور نبود كه من و برادرم جدا از بقیه باشیم. اگر اینطور بود چرا ما را به مسابقه اعزام كردند؟ ما ایرانی نیستیم؟ اگر ما در حوزه فدراسیون نباشیم كه ما را به مسابقات جهانی راه نمی‌دهند.
-من به فدراسیون درخواست دادم كه یك مربی خارجی برایم بیاورند كه قبول نكردند. گفتند طبق قوانین باید یك نفر كنارت باشد. من هم تنها كسی را كه محرم رازم می دانستم، برادرم بود. او نمی توانست یك مربی حرفه ای باشد و تمام موارد را نمی دانست، اما برای اینكه مسیر قانونی را پیش برویم، این انتخاب را كردم. البته بازهم از برادرم ممنونم چون مرا در 96 كیلوگرم به 190 یكضرب و 230 كیلو دوضرب رساند. كیانوش رستمی باید چند سال قبل خداحافظی می كرد، اما الان می توانم با بهترین های دنیا رقابت كنم.
-بازهم از علی مرادی تشكر می‌كنم چون او پدر وزنه برداری ایران است. هر طور كه رئیس فدراسیون صلاح بداند، تمرین می كنم.

مخاطبان در محدوده استان تهران از طریق موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز و ای.ام ردیف 1332 كیلوهرتز شنونده ما خواهند بود.
همچنین شنوندگان از سرتاسر كشور هم می توانند شبكه رادیویی تهران را از طریق گیرنده های دیجیتال(ست تاپ باكس) دریافت كنند.

#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360

دسترسی سریع
تهران ورزشی