در برنامه "گذری در تهران"، شنونده تاریخچه نان در شهر تهران باشید.
به گزارش سایت رادیو تهران؛ مخاطبان هر روز در برنامه "گذری در تهران" می توانند با گذرهای قدیمی، آثار تاریخی، موزه ها، كاخ ها، تاریخ شفاهی و مكتوب شهر تهران، و ... آشنا شوند؛ این برنامه امروز شنبه 21 مرداد، "تاریخچه نان در شهر تهران" را برای مخاطبان بازگو خواهد كرد.
"نان" یكی از قدیمیترین غذاهایی است كه بشر آنرا تهیه نموده است. تاریخچه آن به اواخر عصر حجر بر میگردد. تفاوتهای چشمگیری در طرز تهیه نان در نقاط مختلف دنیا وجود دارد. در ایران، جدا از تهیه نانهای فانتزی كه طرز تهیه آنها از خارج آمده، انواع سنتی نان پخت میشود؛ از جمله نان لواش، سنگك، بربری، تافتون كه هر كدام طرز تهیه ویژه خود را دارند.
"گروه اخلاق و زندگی شهروندی" رادیو تهران متولی تهیه و تولید این برنامه است كه شنبه تا پنج شنبۀ هر هفته ساعت 16:20 تقدیم شنوندگان میشود.
میثم كطائیان تهیه كننده، آلبرت كچویی نویسنده و گوینده، در این برنامه مخاطبان را همراهی خواهند كرد.