نماینده ی مردم كازرون و كوه چنار در نخستین روز آغاز به كار دورهی یازدهم مجلس شورای اسلامی گفت: رسما در مصاحبه با مطبوعات اعلام كردم كه كه به صورت مستقل داوطلب ریاست مجلس شورای اسلامی در دوره ی جدید هستم.
فریدون عباسی در گفتگو با "پاركشهر" بر این مساله تاكید كرد: رسانههای كشور نسبت به جریان انتخاب مجلس طوری رفتار میكنند كه به جز، آقایان قالیباف و حاجی بابایی، گزینهی دیگری برای ریاست دورهی یازدهم مجلس شورای اسلامی در اذهان مردم كشورمان مطرح نباشد.
وی افزود: در حال حاضر رییس سنی مجلس مشخص شده است و امروز هفتم خرداد، به عنوان نخستین روز فعالیت، بیشتر كار مجلس در رابطه با برنامههای افتتاحیه است.
عباسی در مورد جناح بندی مجلس یازدهم گفت: بیشتر نماینمدگان مجلس دهم از میان جناحهای نزدیك به دولت شكل گرفته بود اما در دورهی یازدهم به دلیل مشكلات عملكردی دولت و مواجهه مردم كشورمان با مشكلات اقتصادی گسترده، جناحبندی نمایندگان به سمتی رفته كه به نظر میرسد بیشتر اصولگراها یا انقلابیون وارد مجلس شدهاند. امیدوارم در مجلس یازدهم به مسائل اقتصادی و معیشتی مردم بیشتر از دورههای گذشته توجه شود.
وی در مورد تقابل مجلس با دولت در دورهی یازدهم گفت: این مساله به هیچ عنوان روی نخواهد داد. دولت ایران دولت جمهوری اسلامی است و دولت شخص خاصی نیست. ممكن است عملكردهای منفردانه و شخصی باعث بروز برخی از مشكلات اقتصادی باشد اما نمایندههای فعلی از عقلانیت بالایی برخودارند و بعید است در شروع مجلس بخواهند با دولتی درگیر بشوند كه در سال آخر فعالیتش است.
عباسی گفت: معتقدم نمایندگان مجلس فعلی در سال آخر فعالیت دولت با آنان همراهی خواهند كرد تا سال آخر را به خوبی و درستی و خدمت به مردم به پایان برند.
وی در مورد مصاحبهی میرسلیم یكی از نمایندگان مجلس بابت قبول رشوه ی 65 میلیارد تومانی برای توقف یكی از طرح های تحقیقاتی و تفحصی در كشور گفت: در این مورد اطلاعات درستی ندارم كه خدمت مردم ارائه دهم اما تاكید میكنم یك بد اخلاقیهایی در انتخابات كشور وجود دارد. مثلا در حوزهی انتخابی من برخی از هموطنان عزیر میگفتند كه اگر پول نداری چرا نامزد نماینگی مجلس شدهای؟ برخی انتظار داشتند در ازای گرفتن پول به بنده رای بدهند.
نمایندهی مردم كازرون و كوه چنار خاطرنشان كرد: وقتی نمایندهای رای را بخرد قطعا در زمانی هم رای را میفروشد. یعنی خرید رای فروش رای را هم به دنبال دارد. امیدوارم پیش از اینكه افراد به عنوان نمایندهی مردم وارد مجلس میشوند آزمونهای مادی بدهند تا مشخص شود چقدر در مقابل پول و قدرت و مقام توان پایداری دارند. البته انسان خطاكار آفریده شده است اما اگر قوانین ما شفاف باشند و مراحل انجام كار به درستی و با شفافیت كامل به اطلاع مردم برسد این خطاهای انسانی هرگز در بدنهی مدیریتی جامعه روی نمیدهد.
وی در مورد برنامههای خود در مجلس دورهی یازدهم گفت: من سعی دارم در بحث قانونگذاری و نظارت بر قانون و مسالهی انتخاب وزرا در دولت بعدی، تمامی سعی خود را به كار بگیرم تا وزرا درست و عالی انتخاب شوند. چون معتقدم اگر وزرا درست انتخاب شوند و دولت عالِم و مقتدری شكل بگیرد مطمئنا مشكلات معیشتی مردم حل خواهد شد. همچنین در بخش دیگری از فعالیتهایم پیگیر مسائل منطقه خواهم بود. مردم پیگیر فعالیتهای عمرانی هستند و در تعامل با دولت سعی داریم این عقب افتادگیها را جبران كنیم.