رضوان حكیم زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، اقدامات آموزش و پرورش در مقطع ابتدایی برای سال تحصیلی جدید را در برنامه پارك شهر تشریح كرد.
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با امیرحسین راسخ مجری پارك شهر درباره دستورالعمل های آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید گفت: دستورالعمل بازگشایی برای دانش آموزان سه بخش ابتدایی، متوسطه و كودكان با نیازهای ویژه دارد. دانش آموزان ابتدایی در مناطق سفید كه عمدتا شامل مناطق روستایی و عشایری هستند، با حفظ پروتكل های بهداشتی میتوانند از آموزش حضوری بهره مند شوند. در مناطق زرد، دانش آموزان تقسیم بندی میشوند و بخشی از آموزش خود را در مدرسه و بخشی دیگر را بصورت غیرحضوری دریافت می كنند اما در شرایط قرمز، آموزش عمدتا با اتكا به فضای مجازی وهمكاری سازمان صدا و سیما در قالب مدرسه تلویزیونی شروع به كار خواهد كرد.
وی درباره دانش آموزان ابتدایی هم اظهار داشت: توصیه ما درخصوص دانش آموزان دوره ابتدایی، توجه به تعامل و ارتباط دانش آموز و معلم است. رویكرد آموزشی موجود در دنیا بویژه در حوزه كودكان، آموزش به صورت حضوری و برقراری ارتباط با معلم است. زیرا كودكان هیچ تصوری از مدرسه و آموزش ندارند، بنابراین تصمیماتی تدبیر خواهد شد تا دانش آموزان با حضور در گروه های كوچكتر بتوانند چند روز از سال تحصیلی را بصورت حضوری برگزار كنند و فضای مدرسه را از نزدیك ببینند.
حكیم زاده در خصوص نحوه كنترل شرایط بویژه در حضور دانش آموزان با بیماری خاص مثل دیابت گفت: تا به این لحظه و پس از برگزاری آزمون سراسری، ثبت نام پایه های ورودی و سنجش اولیه، هیچ موردی ناشی از ابتلا به كووید-19 مشاهده نشده است. بنابراین این مسئله از اهمیت بالایی برخوردار است و ما نیز همه تلاش خود را در اجرای پروتكل های بهداشتی انجام میدهیم. كودكان و معلمان دارای بیماری زمینه ای از پروتكل های متفاوتی برخوردارند و این دانش آموزان و معلمان در هر سنی جزو استثناها هستند.
حكیم زاده در واكنش به اظهارات كریمی مجری پارك شهر در اجباری بودن پوشیدن لباس فرم اظهار داشت: پوشیدن لباس فرم برای دانش آموزان به جز دانش آموزان پایه اول دبستان، اجباری نیست. دانش آموزان پایه اول به دلیل آشنا نبودن با نظام آموزشی و حضور چند روزه شان در مدرسه، ملزم به تهیه لباس فرم هستند ضمن اینكه پوشیدن لباس فرم به دانش آموزان درافزایش آگاهی اجتماعی كمك خواهد كرد و این عمل مقوله ای تربیتی به حساب می آید.
وی درباره شرایط تحصیل در كنار بحران كرونا افزود : در هیچ جای دنیا،امكان پیش بینی این شرایط وجود ندارد. بنابراین تعطیل كردن جریان زندگی گزینه مناسبی نیست و همچنین استفاده از بستر مجازی برای آموزش، یك اجبار بوده است و ما چاره ای جز انتخاب این روش نداریم. طبیعتا آموزش در فضای مجازی هیچگاه هم سطح با كلاس های حضوری نخواهد شد؛ اما نمیتوان آموزش را متوقف كرد.
حكیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در رابطه با هزینه های هنگفت اینترنت و گوشی های موبایل و تبلت ها برای آموزش دانش آموزان گفت : هزینه ها و ارتباطات اینترنتی در حوزه مسئولیت های آموزش و پرورش نیست؛ اما مقامات مربوطه در تلاش هستند تا دانش آموزان یا به صورت مجازی و یا با پرداخت حداقل هزینه، امكان استفاده از اینترنت را داشته باشند و امیدواریم مسئولان وزارت ارتباطات مساعدت های ویژه را در نظر بگیرند. همچنین علیرغم پخش برنامه های تلویزیونی و بسته های آموزشی، مدارس بایستی برای دانش آموزان فاقد تبلت و موبایل، برنامه جایگزینی در نظر گیرند.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360