عبدالله زاده مدیر آموزش و پرورش شهرستان "دیر" در گفتگو با برنامه پارك شهر توضیحاتی را درباره خودكشی پسر 11 ساله بوشهری و رد شایعات فضای مجازی ارائه كرد.
از چند روز گذشته خبری در فضای مجازی مبنی بر خودكشی پسر 11 ساله بوشهری، سیدمحمد موسویزاده به خاطر نداشتن گوشی همراه و عدم توانایی ارسال تكالیف در نرم افزار شاد منتشر شد. علت خودكشی این پسر مشخص نیست اما گویا دچار مشكلات شدیدی برای درس خواندن و ارسال تكالیف بوده است. آموزش و پرورش در خودكشی این كودك به علت نداشتن تلفنهمراه را تكذیب كرد. طبق گفته آموزش و پرورش این كودك تا آخرین لحظات تكالیف خود را ارسال كرده و در كلاسهای مجازی خود شركت كرده است و مدارك آن نیز موجود است.
احمد عبدالله زاده مدیر آموزش و پرورش شهرستان «دیر» استان بوشهر در خصوص این حادثه به پارك شهر رادیو تهران گفت: پس از شنیدن این خبر مدیر مدرسه دانش آموز را احضار كردیم و توضیحات لازم را از وی خواستیم. این موضوع حدود ساعت 2 بعد از ظهر اتفاق افتاده است.
وی افزود: مدیر مدرسه پس از این اتفاق در منزل سیدمحمد موسویزاده حاضر شده و در بیمارستان هم حضوریافته است اما همچنان دلیلی برای این اقدام سیدمحمد به دست نیامده است. 24 ساعت پس از حادثه، خبر گزاری استان به انتشار خبری مبنی بر «نداشتن گوشی همراه به عنوان علت خودكشی» اقدام كرد. پس از از انتشار این خبر به جمع آوری مدارك و تحقیق اقدام و اطلاعیه خود را منتشر كردیم.
عبدالله زاده مدیر آموزش و پرورش شهرستان "دیر" با اشاره به اینكه تمامی مدیران مدارس موظف هستند در كلاس های مجازی شاد حضور داشته باشند گفت: پس از بررسی تلفن همراه مدیر مدرسه و معلم مربوطه، فعالیت های این دانش آموز استخراج و تعدادی از این مدارك برای تنویر افكار عمومی منتشر شد. این دانش آموز در تمامی این مدت در كلاسهای مجازی خود حضور داشته است و حتی مدارك شركت دانش آموز در كلاس های روز حادثه نیز موجود است.
عبدالله زاده با ذكر این نكته كه این دانش آموز مورد حمایت شخص مدیر و همسایگان بوده تاكید كرد: سیدمحمد در فروردین ماه یك عدد گوشی همراه از مدیر دریافت كرده است كه سامانه شاد هم بر روی آن نصب شده است. گوشی اعطا شده توسط مدیر یك گوشی دست دوم بوده كه در ابتدا توسط مدیر مدرسه استفاده شده البته مشكلات جزئی در زمینه عكاسی و ارسال تكالیف داشته است. این دانش آموز در طی 5 سال تحصیلی در این مدرسه تا به حال ریالی برای تحصیل و هزینه كتابها پرداخت نكرده است و حتی طبق مستنداتی از حمایتهای مالی مدیر مدرسه نیز برخوردار بوده است.
وی با اشاره به اینكه اطلاعات تمامی دانشآموزانی كه به اینترنت و تلفن همراه دسترسی ندارند استخراج شده و در اختیار مقامات مافوق قرار گرفته است اظهار داشت: مدارس در شهرستان دیر باز هستند و كلاس ها برای دانشآموزانی كه از مشكل مالی رنج میبرند بصورت حضوری برگزار میشود و دانش آموزان می توانند در هفته دو الی سه روز در كلاس های حضوری بهرهمند شوند.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360