پارك شهر پنجشنبه از ساعت 6:30 به مدت 3 ساعت و نیم

محدودیت شدید تردد و فعالیت اصناف در شهرهای قرمز +فایل صوتی

عیسی فرهادی فرماندار تهران در گفتگوی تلفنی با برنامه پارك شهر رادیو تهران جزئیات طرح محدودیت های كرونایی 1 تا 14 آذر را تشریح كرد.

1399/08/28
|
12:34
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، عیسی فرهادی فرماندار تهران درباره نحوه اجرای دستورات ستاد ملی كرونا در كلانشهر تهران گفت: متاسفانه كرونا باعث شده تصمیمات مختلفی گرفته شود كه بعضا مشكلاتی را هم برای برخی از اقشار جامعه به وجود می آورد ولی وقتی این تصمیمات در مصلحت عموم مردم است انتظار می‌رود همه همكاری كرده این دستورات را رعایت كنند.

وی درباره تعطیلی مشاغل در شهرهای محدوده قرمز خاطرنشان كرد: در ستاد ملی كرونا سه پیشنهاد به تصویب رسید كه یكی از آنها تعطیلی مشاغل 2، 3 و 4 در شهرهای قرمز است كه عمدتا شهرهای مراكز استان ها در این محدوده قرار می گیرند. این شهرها با توجه به مبتلایان و مرگ و میر و تخت های بیمارستانی طبقه بندی شده اند. تهران هم با توجه به كثرت جمعیت و تراكم جمعیتی در حمل و نقل عمومی و بازارها جزو شهرهای قرمز است.

فرماندار تهران با اشاره به اینكه 300 هزار كسبه در شهر تهران وجود دارد گفت: در تصمیمات ستاد كرونا مشاغل 2، 3 و 4 غیر از فروشگاه های مواد غذایی فروشگاه های زنجیره ای و داروخانه ها فقط تا 6 بعد از ظهر می توانند تا جمعه 30 آذر فعالیت كنند كه این مشاغل هم از 1 آذر به مدت 2 هفته تعطیل خواهند بود.

فرهادی درباره فعالیت بانك ها اظهار داشت: نیروهای بانك های ستادی یك سوم تا 50 درصد فعالیت دارند ولی به دلیل رفاه حال شهروندان شعب آنها باز هستند.

وی افزود: مشاغل رده یك و كل ترددهای مردم تا ساعت 21 به پایان می رسد و هیچ وسیله نقلیه شخصی از ساعت 21 تا 4 صبح حق حضور و تردد در خیابان ها را ندارد. حتی خودروهای مربوط به توزیع مواد غذایی هم فقط تا ساعت 21 می توانند در شهر تردد كنند.

فرهادی درباره مسافرت های برون شهری هم اظهار داشت: هیچ كس حق ورود به شهرهای قرمز و با پلاك شهر قرمز حق خروج از شهر را ندارد. چون ممكن است اشخاص ساكن در شهرهای قرمز ناقل بی علامت كرونا باشند پس خروج از این شهرها برای پلاك های بومی امكانپذیر نیست. استان های البرز و تهران در این طرح به صورت یكپارچه دیده شده است.

فرماندار تهران درباره كسانیكه فاصله محل كار تا منزلشان طولانی است تاكید كرد: شاغلان لازم است در ساعتی محل كار را ترك كنند تا راس 9 شب در منزل باشند.

وی تاكید كرد: در دستورات ذكر شده حضور تا یك سوم نیروها در محل كار نیاز است می تواند كمتر از این هم باشد. یعنی حضور كارمندان می تواند كمتر از یك سوم هم باشد.

فرهادی درباره فعالیت كارگاه های تولیدی گفت: كارگاه ها و شركت های تولیدی را با توجه به نیاز جامعه نمی توان تعطیل كرد با تعطیلی مشاغل دیگر، زمینه حضور امن تر كارگران كارخانه‌های تولیدی فراهم می شود و لازم است این كارگران با رعایت پروتكل ها در محل كار حاضر شوند اما مشاغل عمرانی غیر تولیدی بسته خواهند بود. مشاغل جزئی مثل جوشكاری بسته است.

فرماندار تهران درباره فعالیت آژانس ها و تاكسی های اینترنتی تاكید كرد: آژانس ها و تاكسی های اینترنتی هم تا ساعت 21 می توانند فعالیت كنند و اگر پس از ساعت 21 در شهر باشند جریمه خواهند شد. ضمنا مترو هم از ساعت 21 تعطیل خواهد بود.

فرهادی درباره تولید و عرضه آن گفت: توزیع مواد غذایی مثل آرد و گوشت و لبنیات از 4 صبح به بعد صورت می گیرد ولی تولیداتی مثل خودرو و كفش و مصالح ساختمانی ذخیره می شود و یا كالاهایی مثل دارو از ساعت 4 صبح به بعد توزیع می شود. مشاغل 2، 3 و 4 هم كه تعطیل هستند و كالاهای مربوط به آنها ذخیره می شود.

وی در پاسخ به اظهارات امیرحسین راسخ مبنی بر حضور كسبه در بانك ها از مردم خواهش كرد: با ستاد كرونا همكاری كنند. همه ما باید این شرایط را رعایت كنیم ما نمی خواهیم به رفتارهای قهریه متوسل شویم. حضور در خیابان باید فقط برای انجام كارهای ضروری صورت گیرد.

فرهادی درباره طرح تصویب شده در حمایت از اصناف گفت: جزئیات این طرح توسط وزارت صمت انجام خواهد شد.

فرماندار تهران خاطرنشان كرد: قرار است یك تا دو میلیون تومان وام برای خانواده هایی كه یارانه دریافت می كنند در نظر گرفته شده به حساب آنان واریز و به صورت قسطی از حساب سرپرستان خانوار برداشت شود.

وی درباره كاركنانی كه مجبورند پس از ساعت 21 در شهر تردد كنند گفت: لیست این كاركنان از طریق ارگان مربوطه به فرمانداری اعلام می شود. چون جریمه از طریق دوربین صورت می گیرد شماره پلاك های این افراد طوری تعریف می شود كه جریمه نشود.

فرماندار تهران در ادامه گفت: تردد در شهرهای استان تهران و البرز بلامانع است. اما فعالیت تا ساعت 21 باید به اتمام برسد. تمامی كارگران شهرهای حومه مثل آب و فاضلاب جزء دستگاه های خدماتی هستند كه باید در محل كار حاضر باشند فقط این اشخاص باید پس از ساعت 21 در شهر تردد نكنند. كارگران شهرداری ممنوعیت ساعت ندارند ولی مشاغلی مثل نصب داربست باید كار خود را تعطیل كنند.

فرهادی درباره كسانیكه كار اورژانسی دارند گفت: اگر هموطنان نیاز به اورژانس پزشكی دارند باید با اوژانس تماس بگیرند تا متخصصان در مكان حضور یابند.

در ادامه این برنامه فرماندار تهران در پاسخ به امیرحسین راسخ مبنی بر اینكه مردم ما زندگی شبانه ندارند كه بخواهد تعطیل شود گفت: برخی از مشاغل در تهران مثل رستوران ها تا نیمه شب مشتری دارند تهران یكی از شهرهایی است كه كسبه درخواست دارند تا نیمه شب فعالیت داشته باشند. این تصمیم در راستای سبك كردن بار بستری بیمارستان ها است و كاهش انتقال ویروس است. تعداد بیماران بستری به صورت روزانه افزایش یافته است.

وی با تاكید بر اینكه روزانه حدود 25 هزار تست رایگان گرفته می شود گفت: این تست ها با مجوز پزشك انجام می گیرد. با اعلام به 4030 تست رایگان گرفته نمی شود.

فرماندار تهران اعلام كرد: پادگان ها چون تردد در شهر ندارند همچنان باز است و نیروها در آن حضور دارند. كمترین آمار مبتلا در حال حاضر مربوط به پادگان ها است.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.






دسترسی سریع
پارك شهر