پارك شهر پنجشنبه از ساعت 6:30 به مدت 3 ساعت و نیم

استفاده پژوهشكده رویان از سلول های مزانشیمی برای درمان كرونا+فایل صوتی

رئیس پژوهشكده رویان با اشاره به فعالیت های این پژوهشكده در راستای تشخیص و درمان كرونا گفت: از سلول های مزانشیمی برای بیماران كرونایی استفاده كردیم كه به نتایج خوبی هم رسیدیم و علائمی از بهبود در بیماران هم مشاهده شده است.

1399/11/11
|
11:06
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، عبدالحسین شاهوردی در گفتگو با برنامه پارك شهر با گرامیداشت یاد و خاطره دكتر سعید كاظمی آشتیانی از بنیانگذاران پژوهشكده رویان گفت: كسانیكه كار خیر انجام می دهند حتی اگر عمر كوتاهی داشته باشند، ماندگار هستند و از آنها به خیر و نیكی یاد می شود.

رئیس پژوهشكده رویان درباره اظهارات حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی مبنی بر پژوهش های جدید رویان برای درمان بیماری های ریوی با استفاده از فناوری سلول درمانی اظهار داشت: پژوهشگاه رویان با موضوع درمان ناباروری كار خود را آغاز كرد و تجربیات خوبی را در این عرصه به دست آورد چون فقط به خدمات تخصصی اكتفا نكرد بلكه به آموزش و پژوهش و ترویج این دانش روی آورد. بیماران كشور ما برای درمان به خارج از كشور نمی روند بلكه ما میزبان بیمارانی از دیگر كشورها هم هستیم و تعداد قابل توجهی از مراكز درمان ناباروری در كشور ایجاد شده است.

تجربه درمان ناباروری به همكاران ما جرأت داد تا به عرصه سلول های بنیادی ورود كنند. به ویژه در استفاده از سلول های بنیادی برای درمان بیماری های صعب العلاج قدم های موثری برداشته شده است. امروز ما سلول هایی را در وزارت بهداشت به وسیله یك شركت دانش بنیان به ثبت رسانده ایم كه در حال پیگیری است.

وی با اشاره به شرایط شیوع كرونا و تاثیر فناوری استفاده از سلول های بنیادی در درمان بیماری ها خاطر نشان كرد: در شرایط كرونایی تلاش كردیم سهمی در این شرایط داشته باشیم و در همكاری با تیم های مختلف در بحث تشخیص، درمان و واكسن سازی توانستیم كمك هایی را انجام دهیم و در همین راستا در همكاری با بیمارستان های مسیح دانشوری و شریعتی و برخی بیمارستان های دیگر استفاده از سلول های مزانشیمی برای بیماران كرونایی بود كه به نتایج خوبی هم رسیدیم و علائمی از بهبود در بیماران هم مشاهده شد.

شاهوردی افزود: علاوه بر آن در واكسن سازی با تیم های مختلف همكاری داشتیم به ویژه در مدل های حیوانی كاركردیم. در تهیه مدل های حیوانی كه بتواند باعث تسریع در كارآزمایی پیش بالینی وبالینی شود قدم های موثری برداشته شده است كه امیدواریم بتوانیم تا پایان سال نتایج موثر آن را به اطلاع هموطنان برسانیم.

رئیس پژوهشكده رویان در توضیح بیشتر دستاوردهای مهم پژوهشكده رویان اظهار داشت: علاوه بر بحث ناباروری در حفظ سلول های جنسی بیماران سرطانی قدم های بزرگی برداشته شده است به جهت اینكه بتوان قبل از پرتودرمانی و شیمی درمانی سلول های جنسی را دریافت كرد و شانس باروری پس از درمان را حفظ كرد كه باعث امیدواری بیشتر این بیماران در درمان می شود.

آشتیانی با اشاره به فعالیت شركت های دانش بنیان تصریح كرد: شركت های دانش بنیان در بیماری های صعب العلاج استخوان و غضروف، لك و پیس و قرنیه چشم با استفاده از سلول های بنیادی با هماهنگی نیروهای درمانی خدمات درمانی ارائه می كنند. درمان بیماری های سرطانی با استفاده از سلول های ایمنی و مجهز كردن آنها از دیگر دستاوردهای این حوزه است. در فاز 1 تحقیقات و درمان سرطان مغز قدم هایی برداشته شده كه امیدواریم تا پایان سال نتایج آن را به هموطنان اعلام كنیم.

وی با اشاره به دستاوردهای پژوهشكده رویان در حوزه بیوتكنولوژی با موضوع شبیه سازی سعی می شود این دانش در ارتقاء صنعت دامپروری استفاده شود. شركت های دانش بنیان سعی دارند حیوانات با پتانسیل ژنتیكی خوب مثل بز سانن و مورسیا در سطح گسترده تولید و در صنعت دامپروری كشور مورد استفاده قرار دهند.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
پارك شهر