معاون اسبق در در هشتاد و یكمین سالروز راه اندازی رادیو در ایران گفت: رادیو رسانه ای ماندگار است و دلیل این ماندگاری هم وجود مخاطبان وفادار و نیروهای كلیدی و ارزشمند این رسانه شنیداری است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، در 4 اردیبهشت 1319 نخستین رادیو در ایران با نام «رادیو تهران» به صورت رسمی آغاز به كار كرد و این روز با عنوان روز ملی رادیو در ایران نامگذاری شد در همین راستا محمدحسین صوفی معاون اسبق صدا و عضو فعلی شورای نظارت بر صدا و سیما راه اندازی رادیو درباره نقش این رسانه ماندگار با برنامه پارك شهر گفتگو كرد.
معاون اسبق صدا با تاكید بر اینكه ادعا داریم رادیو رسانه ای ماندگار است؛ خاطرنشان كرد: دلیل ماندگاری این رسانه وجود نیروهای كلیدی و ارزشمند است.
صوفی یاد و نام پیشكسوتان و كاركنان رادیو را كه در سال گذشته از دنیا رفتند و رسانه رادیو از وجود آنها محروم شد را گرامی داشت و این روز را به تمامی اهالی رادیو تبریك گفت.
وی تاكید كرد: مخاطبان وفادار رادیو كه در هر شرایط همراه رادیو هستند و متناسب با ذوق و سلیقه خود برنامه مورد علاقه خود را انتخاب می كنند باعث ماندگاری این رسانه شنیداری خواهند بود.
معاون اسبق صدا در مقایسه بین رادیو تلویزیون و توجه مسئولان به این دو رسانه شنیداری و دیداری گفت: در تمامی این سالها گله ی مدیران و برنامه سازان رادیو به مسئولان سازمان این بوده كه چرا به اندازه ظرفیت رادیو و كاركنان این رسانه به آنها توجه نمی شود.كاركنان رادیو بسیار قانع هستند ولی رضایت آنها نباید موجب كم توجهی و بی توجهی مسئولان شود. به بچه های رادیو باید بیش از این توجه شود. ضمن اینكه بخش قابل توجهی از مدیران و كاركنان تاثیرگذار سازمان سابقه حضور در رادیو را داشته اند.
وی تصریح كرد: رادیو مكان كادرسازی برای برنامه سازی و مدیریت در داخل و خارج از رسانه ملی است. بسیاری از مسئولان حوزه ارتباطات و سینما رایویی بوده اند.
معاون اسبق صدا با اشاره به اینكه كاركنان صدا همچنان پس از رفتن از این رسانه هم وفاداری خود را حفظ می كنند گفت: رادیو ظرفیتی دارد و وقتی نیروهای كیفی زیاد شوند و جاهای دیگر سازمان به آنها نیاز داشته باشند طبیعی است كه از رادیو بروند. ولی چنانچه بتوان شرایطی را فراهم كرد كه نیروهای رادیو همچنان در این رسانه بمانند خیلی بهتر است.
صوفی در واكنش به عقیده برخی مبنی بر كند بودن انتشار خبر در رادیو اظهار داشت: برای این اتفاق باید اصلاح ساختار اتفاق بیفتد. حوزه اطلاع رسانی از مدیریت رادیو و تلویزیون جدا است و مسئولیت تولید و انتشار خبر با معاونت خبرو اطلاع رسانی است و نقش رادیو در این بین كمرنگ است. اگر قرار باشد حوزه اطلاع رسانی به صدا و سیما بازگردد باید اصلاح ساختاری در سازمان صورت گیرد.
وی افزود: در برخی موارد مثل گرانی و كمبود رادیو با تهیه مستند و گزارش ورود می كند. بخشی دیگر از كند بودن انتشار خبر در رادیو به تایید دیگر نهادها بازمی گردد لذا هماهنگی و كسب اطلاع ممكن است زمانبر باشد و همكاران و دوستان مسئول هماهنگی در نهادهای دیگر باید سرعت اطلاع رسانی به سازمان را سریعتر كنند تا سرعت عمل صدا و سیما هم افزایش یابد. كما اینكه مردم هم انتظار دارند سرعت اطلاع رسانی در صدا و سیما كمتر از فضای مجازی نباشد.
صوفی تمامی روزهای حضور خود در معاونت صدای رسانه ملی را خاطره ای خوش خواند و گفت: تعداد رادیوهای رسانه ملی از سال 87 در بدو ورود من به رادیو 13 شبكه بود كه در انتهای مسئولیتم تبدیل به 28 شبكه رادیویی شد. امیدوارم همكاران رادیو همچنان بدرخشند و مشعل فروزان رادیو همیشه روشن و تجلی بخش باشد.
وی به عنوان كارشناس رسانه از حضور بازیگران و هنرپیشه ها در مقام اجرا انتقاد كرد و گفت: بچه های رادیو و تلویزیون این ظرفیت را دارند كه بتوانند انواع برنامه ها را ضبط و پخش كنند. بنابراین بازیگران و كارگردان ها و تهیه كنندگان باید در جای خود كار كنند و برنامه سازان رادیو و تلویزیون هم در كسوت و شغل خود در این رسانه فعالیت داشته باشند.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.