رئیس كمیسیون بهداشت مجلس با تأكید بر اینكه تمام پروتكلها و محدودیتهایی كه ستاد ملی مبارزه با كرونا اعلام میكرد صوری بود گفت: با به اتمام رسیدن كار دولت روحانی، دیگر ستاد ملی مبارزه با كرونا نداریم و كسی در این حوزه پاسخگو نخواهد بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، در راستای نامه ارسالی وزیر بهداشت به رهبر معظم انقلاب با محتوای درخواست تعطیلی دوهفته ای كشور برای كنترل شیوع كرونا و اظهارات رئیس جمهور مبنی بر اینكه تمامی تصمیمات ستاد كرونا ناظر بر عقلانیت بوده است؛ حسینعلی شهریاری، رئیس كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با پارك شهر رادیو تهران، گفت: اینكه رئیس جمهوری میگوید همه چیز بر اساس عقلانیت بوده است را قبول نداریم و به این جمله ایشان اعتراض داریم چون متأسفانه ایشان چندین بار در جلسات ستاد مبارزه با كرونا تصمیماتی گرفت كه باعث طولانی شدن روند بیماری در كشور شده و ما اینها را از ابتدا جمع آوری میكنیم تا در این خصوص گزارشی برای صحن علی مجلس تنظیم كنیم.
وی افزود: مقام معظم رهبری دوبار ( جلسه حضوری و در افتتاح مسابقات قرآن) به ستاد ملی مبارزه با كرونا تذكر دادند كه توصیه هایی كه مسئولان وزارت بهداشت و درمان دارند را رعایت كنید كه متأسفانه این اتفاق نیفتاد.
رئیس كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: یكی از علل اصلی این نامه به رهبری این است دیروز كار دولت تمام شد و از روزشنبه ستادی به عنوان مبارزه با كرونا نداریم و كسی هم در این خصوص پاسخگو نخواهد بود. ما در شرایط بسیار حساس و بحرانی هستیم و طبق گزارش سخنگوی ستاد مبارزه با كرونا به جز استان سیستان و بلوچستان كه از وضعیت قرمز خارج شده است تمام كشور در وضعیت قرمز قرار دارد. آمار بیماران بسیار افزایش پیدا كرده و تختهای بیمارستانها پر شده است.
شهریاری تصریح كرد: تمام پروتكل ها و محدودیتهایی كه ستاد ملی مبارزه با كرونا اعلام میكرد صوری بود در تعطیلات اعیاد قربان و غدیر شاهد بودیم كه 500 هزار خودرو از تهران به شمال رفته اند و وضعیت شمال هم قرمز شد یعنی حتی پروتكلهایی كه خودشان اعمال میكردند را اجرا نكردند چون خود وزارت بهداشت كه نیرویی برای اجرا ندارد بلكه نیروی انتظامی و تعزیرات و وزارت صمت و وزارت كشور اجرا كنند.
نماینده ی مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: مقام معظم رهبری به ستاد ملی مبارزه با كرونا تذكر دادند كه اگر در كوتاه مدت یكسری محدودیتهای جدی اعمال كنید بهتر از این است كه در دراز مدت اقداماتی كنید كه نتیجه ای هم نخواهد داشت زیرا در دراز مدت اقتصاد كشور بیشتر متضرر میشود ولی متأسفانه گوش شنوایی در این ستاد وجود نداشت.
وی اظهار داشت: ششم اردیبهشت ماه سال جاری كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نامه ای به رئیس جمهوری زد مبنی بر اینكه مرزهای شرقی كشور را ببندد زیرا روزانه تعداد زیادی تردد در این مرز اتفاق میافتد چه در حوزه قاچاق چه تردد تریلیها و كامیونهایی كه ترانزیت میكنند اما باز هم این اتفاق نیفتاد و مرزها بسته نشد.
رئیس كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینكه پرسنل كادر درمان 18 ماه است كه تلاش میكنند گفت: اگر تصمیم درستی در این حوزه گرفته نشود با سرعت انتقال ویروس كرونای دلتا شاهد فروپاشی سیستم بهداشتی درمانی كشور خواهیم بود.
شهریاری در پاسخ به این پرسش كه آیا این آمادگی از جانب مردم وجود دارد كه دوباره محدودیت های كرونایی وضع شود یا خیر؟ اظهار داشت: همه جای دنیا وقتی محدودیت های جدی اعمال میشد منابع مالی و تسهیلات در اختیار مردم قرار میدادند و مالیاتها را كنترل میكردند ولی در كشومان چنین اقداماتی صورت نگرفت، ما هم اكنون كسب و كارهایی داریم كه اگر یك روز كار نكنند نمیتوانند معیشت خانواده را فراهم كنند دولت ما علیرغم توصیههایی كه كردیم هیچ كار جدی در این زمینه انجام نداد.
رئیس كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت : مقام معظم رهبری این اختیار را دارند كه با استفاده از صندوق ذخیره ارزی، كسب و كارهای كوچك را حمایت كنند اگر این كسب و كارها حمایت و كنترل نشوند سلامت آنها به خطر میافتد. كمیته ی امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی كشور باید امكانات، مسائل مالیاتی و معیشت روزانه ی افراد را شناسایی كرده و به صورت موقت از آنها حمایت كنند باید دراین خصوص اقدام عملی خوبی انجام شود در غیر اینصورت سرنوشت خوبی نخواهیم داشت.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكههای اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقهمندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.