حمید رسایی نماینده ادوار هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس جمهور در راستای شعار مبارزه با فساد خود باید از مدیران و اعضای درجه یك خانواده آنها مشروط بر اینكه از فعالیتهای تجاری دور باشند؛ استفاده كند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، حجت الاسلام حمید رسایی نمایندهی مجلس در دورههای گذشته مجلس شورای اسلامی در گفتگو با برنامهی پارك شهر رادیو تهران گفت: دولت جدید به معنای دولت هنوز شروع به كار نكرده و تنها آقای روحانی رفته و آقای رئیسی آمده است و بالاخره تیم همچنان تیم دولت سابق است مهمتر از تغییر رئیس جمهوری، تغییر كابینهی او است.
وی افزود: خیلی تلاش میشود تصویری درست شود كه این جریان انقلابی اهل تعامل گفتگو و مذاكره نیست حتی در سیاستهای داخلی هم سعی میكنند چنین تصویری را به نمایش بگذارند در حالی كه این دروغ محض است.
رسایی اظهارداشت: به صراحت باید بگویم آقای روحانی تمام تلاش و ادبیاتش این بود كه فقط دولت ایشان اهل مذاكره بوده و بقیه اهل جنگ بودند درصورتی كه اینطور نیست آقای رئیسی هم با توجه به صحبتهایی كه در تحلیف داشتند قائل به این هستند كه باید برای رفع مشكلات مذاكره كرد و اذعان داشتند ما اقتصاد كشور را به مذاكره پیوند نمیزنیم اما از هر طرح و ایده ای كه به دنبال برداشتن تحریمها باشد استقبال میكنیم این شیوه بیان یعنی اینكه هدف حذف تحریم ها است.
نماینده ادوار هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی تصریح كرد: ما در گذشته دیدیم دولت مذاكره میكند فقط به خاطر اینكه مذاكره انجام داده باشد و این مذاكره به خاطر رفع ظلمی نبود كه در حق مردم صورت میگرفت و وقتی میدید كه ما محتاج هستیم مذاكره را كِش میدادند.
رسایی گفت: آقای رئیسی به تعامل با كشورهای منطقه اطمینان دارد. روز پیش در صحبتهای خود با رئیس جمهوری فرانسه از موضع قدرت گفتگو داشتند و عنوان داشتند كه اگر گفتگویی هم انجام میشود به دلیل منافع مردم است. این موارد در شكل گیری و تعامل دولت بسیار تأثیرگذار است.
وی در پاسخ به این پرسش كه از شما برای حضور در دولت جدید دعوت شده است یا خیر؟ گفت: خیر با من صحبتی نشده است. كابینهی دولت 30 نفر است اینكه چنین توقعی باشد كه همه در این جایگاه باشند ممكن نیست خیلی از كارها را میتوان بدون حضور در كابینه دولت انجام داد.
رسایی در پاسخ به این پرسش كه معرفی تركیب كابینهی دولت جدید چرا با تأخیر انجام میشود؟ گفت: به هر حال جریانات سیاسی و در برخی مواقع مجموعههایی كه مثل یك حزب و جریان سیاسی نیستند اما میخواهند روی كابینه نفوذ داشته باشند، شاید دلیلی بر تأخیر در معرفی كابینه باشد و این امر كاملا طبیعی است.
نماینده ادوار هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی تصریح كرد: آقای رئیسی یك كاندیدای مستقل هستند اما این استقلال به این معنی نیست كه هر حزب و جریان سیاسی كه هست را نادیده بگیرد به این معنی است كه من ابزار این احزاب و جریان ها نیستم و هرآنچه آنها بخواهند انجام نمیدهم ولی اگر ایده خوب و نیروی خوبی داشته باشند از آنها استفاده خواهم كرد و هم اكنون مشخص میشود كه آقای رئیسی تا چه میزان به وعده استقلال سیاسی خود وفادار هستند . با توجه به اخباری كه تا كنون شنیدیم این پایبندی وجود دارد.
وی در پایان اظهارداشت: یكی از دلایل شكست دولت قبل و گسترش فساد در آن بحث تعارض منافع در مدیران دولت بود. به طوریكه خود مدیران یا فرزندان آنها در همین حوزه ها تجارت می كردند.
من در گذشته هم اعلام كردم كه ما متأسفانه در كنار هیأت دولت هیأت دولتی از فرزندان داریم كه اینها عمدتاً در راستای كارهایی كه پدرانشان مدیریت كلان دارند خودشان هم در همان حوزه تجارت میكنند. آقای رئیسی در راستای شعار مبارزه با فساد خود باید از مدیران و اعضای درجه یك خانواده آنها مشروط بر اینكه از فعالیتهای تجاری دور باشند؛ استفاده كند.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكههای اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقهمندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.