نایب رییس دوم كمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به جهش مدام ویروس كووید_19 طبیعتاً واكسنها باید بروز رسانی و تولید شوند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، سیدمحمد پاكمهر نایب رییس دوم كمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفتگو با برنامهی پارك شهر رادیو تهران گفت: این بیماری خاص كشور ما نیست و مدام در حال جهش است و امروزه تمام سنین را درگیر میكند و میزان سرایت و شدت بیماری نسبت به گذشته افزایش پیدا كرده و حتی راهكارهایی كه در گذشته در بحث رعایت پروتكلهای بهداشتی و یا بحث ایمن سازی كه میتواند بدن را در مقابل این ویروس مقاوم كند مطرح میشد نتیجه ای نداشته و افرادی را میبینیم كه با اینكه چندین بار به كرونا مبتلا شدند و یا در بعضی موارد كه واكسن هم تزریق كردهاند باز هم به ویروس جهش یافته كرونا دلتا مبتلا میشوند البته تنها تأثیر واكس این بود كه شدت بیماری كاهش پیداكرده و میزان مرگ و میر در افرادی كه واكسیناسیون شده اند كمتر اتفاق افتاده است.
وی افزود: در حوزه كادر درمان كه خط اول مقابله با ویروس كوید هستند تلفات زیادی داشتیم اما امروز كادر درمان با شهامت كار میكند و تلفاتی در این حوزه نداریم كه در واقع نشان دهندهنتیجه مثبت واكسیناسیون است.
پاكمهر اظهار داشت: در گذشته 30درصد افراد بستری شده در بیمارستان ها افراد بالای 60 سال بودند اما هم اكنون پس از واكسیناسیون 20درصد میزان بستری این افراد كاهش پیدا كرده است.
نایب رییس دوم كمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی افزود: نكته قابل توجه این است كه وقتی متوجه شدیم این ویروس مرتب در حال تغییر است طبیعتاً باید واكسیناسیون ما نیز مرتب تغییر كند و واكسن ها با توحه به جهش ویروس بروز رسانی و تولید شوند.
وی در ادامه گفت: وقتی یك ویروس مدام جهش پیدا میكند و حتی كسانی كه چند بار مبتلا شده اند باز هم بدنشان مقاوم نیست و درگیر این بیماری میشوند نشان میدهد كه باید در مرحله اول پروتكلهای بهداشتی رعایت شود اینكه میگویید قانونی وضع شود باید بدانیم لازم است قانونی وضع شود یا خیر؟ به عنوان عضو كمیسیون مجلس شورای اسلامی و یك پزشك فكر میكنم با این پنج پیكی كه اتفاق افتاد و تجربیاتی كه بدست آوردیم واقعا لازم است كه قوانینی در این حوزه مصوب شود.
نایب رییس دوم كمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی افزود: اخیراً جلسهی هم اندیشی با مجموعه صاحب نظران در حوزه علوم پزشكی و همهی دستگاههای دخیل در این حوزه تشكیل شد و پیشنهادات بیست گانهای از سوی كمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در نظر گرفته شد كه به زودی این پیشنهادات از سوی مجلس به دستگاههای مرتبط ابلاغ خواهد شد كه برای اجرای این پیشنهادات لازم است كه قوانینی وضع شود.
وی در پایان اظهار داشت: در هر صورت برای نجات از این شرایط باید زنجیره انتقال شكسته شود و راه شكستن این زنجیره انتقال را همه میدانند و بسیار ساده است ولی اجرای آن مشكل است ولی با اتحاد و همدلی مردم میتوانیم این زنجیره انتقال را بشكنیم.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكههای اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقهمندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.