دبیر كمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین: رژیم صهیونیستی با حمایتهای انگلیس و آمریكا وارد صحنه شد و اگر همراهی و حمایت سران كشورهای عربی نبود این دولت نمیتوانست مسیر پیشرفت و رسیدن به قدرت را طی كند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، علیرضا سلطانشاهی دبیر كمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین و سرپرست پیشین مركز مطالعات فلسطین درباره نامگذاری 29 دیماه به عنوان روز غزه (نماد مقاومت فلسطین) در تقویم رسمی كشور گفت: روز اواخر سال 1388 جنگی در غزه صوت گرفت كه به جنگ 22 روزه غزه مشهور شد. در این جنگ رژیم صهیونیستی شكست خورد و مردم غزه و جنبش مقاومت اسلامی حماس با مقاومت در مقابل اسرائیل نشان دادند دورانی كه اسرائیل اراده خود را بر فلسطین تحمیل میكرد گذشته است و پس از این جنگ جنبش مقاومت اسلامی مسیر مقاومت را با قدرت و امكانات بیشتری ادامه داد.
مقاومت مردم غزه علیه اسرائیل همچنان ادامه دارد
وی افزود: غزه یكی از متراكم ترین منطقههای دنیا است و بیش از 2 میلیون جمعیت در آن منطقه با كمترین امكانات بهداشتی، آموزشی و معیشتی در مقابل اسرائیل مقاومت میكند. مقاومت مردم غزه در برابر رژیم اشغالگر صهیونیست نه تنها در جنگ 22 روزه بلكه در چندین جنگ در دورههای مختلف ادامه داشته است.
باید فلسطین را نماد مقاومت معرفی كنیم
دبیر كمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین اظهار داشت: منطقه غزه بخش كوچكی از فلسطین است ما باید كل فلسطین را در سراسر دنیا نماد مقاومت نامگذاری كنیم ولی اتفاقات این منطقه و تمركز نیروهای جهادی و مقاومت در این منطقه باعث شده است كه تنها منطقه غزه را نماد مقاومت معرفی كنیم.
تشكیل جنبش مردمی علیه رژیم صهیونیستی در نقب
سلطانشاهی با تاكید بر اینكه باید توجه كنیم كه كرانه باختری و اراضی اشغالی كل فلسطین هستند گفت: هم اكنون نیز در نقب منقطه ای در جنوب فلسطین اشغالی مقاومت مردمی علیه رژیم صهیونیستی شكل گرفته است.
سرپرست پیشین مركز مطالعات فلسطین با تاكید بر اینكه اگر ما به نكته مهم ترویج معارف فلسطین توجه نكنیم، مشكلات پیرامونی در شناخت فلسطین به وجود میآید اظهار داشت: گروه حماس در سال 2005 در انتخابات مردمی شركت كرد و در مجلس فلسطین رای اكثریت آورد و قرار شد نخست وزیر و بسیاری از وزرا از جمع گروه حماس انتخاب شوند بدون هرگونه توپ، تانك و موشك از یك مسیر و مجرای دموكراتیك به قدرت رسیدند ولی صهیونیست ها نتوانستند به قدرت رسیدن حماس را تحمل كنند.
در جنگ 22 روزه غزه 49 ملیت به كمك آنها رفتند
وی با تاكید بر اینكه رسانههای باید واقعیتها را به مردم انتقال دهند، گفت: بعد از محاصره غزه در سال 2010، 9 كشتی از 49 ملیت به حمایت از مردم غزه و شكستن محاصره غزه رفتند تا حداقل نیازهای مردم را به آنها برسانند. همه ملتها از سراسر دنیا در این اقدام دخیل بودند.
اگر حمایت انگلیس، آمریكا و سران عرب نبود اسرائیل به قدرت نمیرسید
دبیر كمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین گفت: 73 سال از تاسیس رژیم صهیونیستی می گذرد و با حمایتهایی كه از سوی قدرتهای بزرگ همچون انگلیس و آمریكا داشت وارد صحنه شد و اگر حمایت این قدرت ها نبود رژیم صهیونیستی شكل نمی گرفت. و مهم تر از همه اگر همراهی و حمایت سران كشورهای عربی نبود این دولت نمی توانست مسیر پیشرفت و رسیدن به قدرت را طی كند. خیلی از محققان در باب پیدایی رژیم صهیونیستی بر این اعتقاد هستند كه اگر حمایت و اهمال برخی دولتها و سران سازشكار عرب وجود نداشت چه بسا توطئه یهودیها و حمایت قدرتهای بزرگ منجر به این نمی شد كه دولت رژیم صهیونیستی شكل بگیرد.
وی در پایان تاكید كرد: همانقدر كه برای مبارزه با صهیونیستها تلاش و سرمایهگذاری میكنیم باید ملتهای عرب را نسبت به عملكرد اشتباه و خطای سران دولتهایشان در حمایت از صهونیستها آگاه كنیم و مانع این روند عادی سازی كه دركشورهای عربی اتفاق افتاده است شویم.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكههای اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقهمندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.