شركت آبفای تهران با همكاری شهرداری منطقه 22 برای رفع معضلات حاد این منطقه، طرحهای كوتاهمدت اضطراری پیشبینی كرده تا در آینده؛ تصفیهخانهها در مدار قرار گیرند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران؛ پس زدگی فاضلاب موضوعی است كه در مناطق مختلف تهران دیده میشود اما این مشكل در منطقه 22 كه به شدت با افزایش جمعیت روبرو است تبدیل به معضل شده است. در همین راستا آیدین تكلیفی مدیر اجرایی شركت آب و فاضلاب تهران به برنامه «سعادت آباد» گفت: منطقه 22 تهران 6200 هكتار مساحت دارد و با رشد قابل توجه ساخت و ساز و جمعیت مواجه است.
وی افزود: بر اساس مبحث 16 مقررات ملی ساختمان كه برای تمامی ساختمان ها در كل كشور لازم الاجرا است؛ باید قبل از اینكه سیستم جمع آوری و دفع فاضلاب یك منطقه ایجاد و فعال شود باید مالكان در هنگام ساخت، شبكه داخلی فاضلاب واحدهای مسكونی را اجرا كنند تا به شبكه فاضلاب شهری متصل و به تصفیه خانه هدایت شود.
35 درصد شبكه فاضلاب شهری منطقه 22 تهران ایجاد شده است
مدیر اجرایی شركت آب و فاضلاب تهران با اشاره به اینكه 35 درصد شبكه فاضلاب اصلی و فرعی شهری منطقه 22 تهران ایجاد شده گفت: منطقه 22 تهران؛ بر اساس اولویت بندی سال 72 در اولویت اجرایی طرح فاضلاب تهران نبوده است. این منطقه در حومه شهر تهران بوده و به یكباره رشد قابل توجهی پیدا كرده است. در سال 72 قرار نبوده منطقه 22 با این شدت رشد كند. بر اساس طرح جامع شهری تهران سال 1410 جمعیت منطقه 22 به این مقدار می رسیده است.
پیشبینی میشود؛ شبكه فاضلاب شهری منطقه 22 تهران تا 2 سال آینده به پایان برسد
این مقام مسئول با اظهار امیدواری گفت: توجهات نسبت به منطقه 22 به صورت ویژه است و در نهایت تا دو سال آینده كار شبكه فاضلاب منطقه 22 در صورت تامین مالی انجام خواهد شد.
قرار است از این پس؛ پایانكار واحدها با نظارت شركت آب و فاضلاب صادر شود
تكلیفی با اشاره به اینكه از 3 سال گذشته اولویت ایجاد شبكه فاضلاب شهری تغییر كرده اشاره كرد: طرح فاضلاب شهری تهران از شرق و مركز آغاز شده و به سمت غرب و منطقه 22 آمده است گفت: جلسات متعددی با شهرداری منطقه 22 تهران و نظام مهندسی استان تهران برگزار شده تا پایانكار واحدها با نظارت شركت آب و فاضلاب صادر شود. فاضلاب یكی از زیرساختها است و باید پیش از این نظارت مناسبی روی ساخت و سازها انجام میشد.
30 تا 40 درصد ساختمانهای قدیمی منطقه 22 سیستم دفع فاضلاب مناسب دارند
وی با بیان اینكه 30 تا 40 درصد ساختمانهای قدیمی منطقه 22 سیستم دفع فاضلاب مناسب دارند اظهار داشت: منطقه 22 روی دامنه كوه قرار گرفته و سنگ بستر منطقه 22 بالا است و اگر همه بخواهند از چاه جذبی استفاده كنند به سرعت اشباع میشود. در اینجا باید از سیستمهای دفع مناسب مثل سپتیكهای پیشرفته و تصفیه اضطراری فاضلاب داخل پلاك استفاده كرد.
برخی مجتمعهای منطقه 22 به صورت غیر مجاز، فاضلاب خود را به نهرها متصل كردهاند
مدیر اجرایی شركت آب و فاضلاب تهران با اظهار تاسف گفت: در گذشته برای این واحدها سیستم مناسب دفع فاضلاب تعبیه نشده و شاهد هستیم بسیاری از مجتمعها و شهركهای این منطقه به صورت غیر مجاز فاضلاب خود را به جویها و نهرها متصل كرده اند. این مورد برای دادستانی و سازمان حفاظت از محیط زیست گزارش شده و در حال پیگیری است.
یكی از زمینهای احداث تصفیهخانه منطقه 22 در حال تحویل به شركت آبفا است
وی در خصوص پرونده ساخت 4 پروژه تصفیه فاضلاب در منطقه 22 گفت: از 4 زمینی كه باید توسط شهرداری تامین میشد سه زمین تامین نشده و یك زمین در حال رفع معارض و تحویل به شركت است به محض اینكه كار انجام شود شركت آب و فاضلاب كار ساخت این تصفیهخانه را آغاز میكند.
طرحهای اضطراری به كمك رفع معضل فاضلاب منطقه 22 تهران میآیند
مدیر اجرایی شركت آب و فاضلاب تهران با بیان اینكه ساخت یك تصفیهخانه متوسط، حدود 3 تا 4 سال طول میكشد اظهار داشت: شركت آب و فاضلاب تهران با همكاری شهرداری منطقه 22 برای رفع معضلات حاد این منطقه، طرحهای كوتاهمدت اضطراری پیشبینی كرده تا در آینده؛ تصفیهخانهها در مدار قرار گیرند.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی tehraan360@ جستجو كنید.
علاقهمندان میتوانند برنامههای رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.