سعادت آباد/ پخش جدید شنبه تا چهارشنبه از ساعت 08:00 به مدت 60 دقیقه

تا پایان سال؛ هواپیماهای فعال كشور به بیش از 220 فروند می‌‌رسد+فایل صوتی

سخنگوی سازمان هواپیمایی كشوری با تاكید بر اینكه 180 فروند هواپیمای فعال داریم؛ گفت: برنامه‌ریزی كرده‌ایم تا پایان امسال این عدد به بیش از 220 فروند هواپیمای فعال و عملیاتی برسد.

1402/06/08
|
11:22
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، جعفر یازرلو سخنگوی سازمان هواپیمایی كشوری در گفت و گو با «سعادت آباد» درخصوص پروازهای عتبات عالیات اظهار داشت: امسال از 23 فرودگاه كشور به فرودگاه‌های بغداد و نجف پرواز داریم؛ بیش از 4 هزار مجوز پرواز صادر شده است و تاكنون حدود 80 درصد بلیت‌ پرواز اربعین فروخته شده است.

وی یادآور شد: تعداد 966 مجوز پرواز به شركت‌های هواپیمایی عراق دادیم.

وی افزود: پروازهای اربعین از 23 فرودگاه كشور در حال انجام است، تلاش كردیم از تمام ظرفیت ناوگان خطوط هوایی كشور برای خدمت رسانی به زائران استفاده كنیم.
سخنگوی سازمان هواپیمایی كشوری در پاسخ به پرسش گوینده برنامه مبنی بر اینكه آیا تهیه بلیت پرواز عتبات عالیات پای گیت‌های پرواز امكان‌پذیر است یا خیر؟ تصریح كرد: چنین اتفاقی بعید است.

وی افزود: طی 20 ماه گذشته حدود 60 هواپیما و هلیكوپتر وارد كشور كردیم كه از این تعداد 30 فروند آن عملیاتی شده و مابقی آن در حال آماده‌سازی است.
سخنگوی سازمان هواپیمایی كشوری با بیان اینكه در حال حاضر 180 فروند هواپیمای فعال داریم، گفت: برنامه‌ریزی كرده‌ایم تا پایان امسال این عدد به بیش از 220 فروند هواپیمای فعال و عملیاتی برسد.


مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی tehraan360@ جستجو كنید.
علاقه‌مندان می‌توانند برنامه‌های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
سعادت آباد