سعادت آباد/ پخش جدید شنبه تا چهارشنبه از ساعت 08:00 به مدت 60 دقیقه

شروع كسب و كارهای آنلاین با پاساژهای اینترنتی/اختصاص 2 درصد خرید شهروندان به خریدهای آنلاین+فایل صوتی

عضو انجمن صنفی كسب و كارهای مجازی گفت: افرادی كه می خواهند از فروش آف‌لاین به آنلاین وارد شوند ابتدا باید محصولات خود را برای فروش در پاساژهای اینترنتی بگذارند و اگر از فروش خود راضی بودند می توانند این كار را به صورت مستقل انجام دهند.

1399/10/30
|
14:01
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، رضا الفت نسب در گفتگو با برنامه سعادت آباد درباره فعالیت كسب و كارهای اینترنتی در كشور گفت: حدود 10 سال است كه كسب و كارهای اینترنتی در كشور به طور رسمی فعالیت دارند. اتحادیه كشوری كسب و كارهای مجازی در حال حاضر 4 ساله است و حدود 2 هزار كسب و كار اینترنتی دارای مجوز در كشور فعالیت دارند.

وی با این توضیح كه صرفا "ای نماد " برای كسب و كارهای اینترنتی كافی نیست گفت: مردم باید از كسب و كارهایی خرید كنند كه در كنار نماد اعتماد الكترونیكی، جواز كسب هم باید داشته باشند. اگر مشكلی برای خریداران پیش آید می توانند به صورت آنلاین به سایت اتحادیه مراجعه كرده و مشكل خود را اعلام كنند. تخلف كسب و كارهای مجوزدار و عضو اتحادیه حتما توسط اتحادیه پیگیری می شود.
عضو هیات مدیره و انجمن صنفی كسب و كارهای مجازی درباره وضعیت كسب و كارهای اینترنتی در ایام كرونایی گفت: بعد از كرونا در برخی از كسب و كارها مثل سوپرماركت ها، حوزه محتوا(برگزاری كلاس های آموزشی)، بازی و سرگرمی رشد بسیار خوبی داشتیم. در ابتدای شیوع كرونا تاكسی های اینترنتی كمی دچار مشكل شدند. همینطور در حوزه گردشگری هم دچار ركود شدیم. ولی در كل تصور ما بر این است كه كسب و كارهای آف‌لاین هم باید به این سمت حركت كرده و خدمات آنلاین ارائه دهند.

الفت نسب در پاسخ به اینكه چرا برخی فروشگاه های اینترنتی حتی با عرضه تخفیف دار باز هم اجناس خود را گرانتر می فروشند؟ گفت: در خرید اینترنتی به راحتی می توان فروشگاه های مختلف را مشاهده و اجناس آنها را با هم مقایسه كرد.ضمن اینكه ذات فروشگاه اینترنتی در كشور ما با تخفیف همراه است. با تمام تبلیغاتی كه برای فروشگاه های آنلاین انجام می شود همچنان 98 درصد مردم ترجیح می دهند به صورت حضوری خرید كنند.
وی افزود: برای موارد گرانفروشی بر اساس فصل هشتم قانون نظام صنفی مردم می توانند با مراجعه به سایت اتحادیه (https://www.ecunion.ir) به صورت آنلاین شكایت خود را اعلام كنند. حداقل 5 روز زمان نیاز است تا كسب و كار به ما پاسخ دهد تا ما این تخلفات را پیگیری كنیم.

عضو هیات مدیره و انجمن صنفی كسب و كارهای مجازی با ذكر اینكه هر 60 روز یكبار وب سایت ها توسط بازرسان ما مورد نظارت قرار می گیرند گفت: در كنار گزارش بازرسان، اگر مردم موارد مشكوك را به ما اطلاع دهند بررسی میدانی هم صورت خواهد گرفت. ولی در برخی موارد مردم شكایت دارند چرا سایت ها نمی توانند محصولات را به موقع و با قیمت یكسان تحول دهند در پاسخ باید گفت بیشتر این سایت ها اجناس سفارشی را در انبار ندارند و آنها را از بازار تهیه می كنند به همین دلیل در برخی مواقع با نوسان قیمت یا تاخیر در تحویل روبرو هستیم ضمن اینكه این شرایط برای فروشگاه های آف لاین (فیزیكی) هم مصداق دارد.
وی در ادامه اظهار داشت: اگر مردم از كیفیت محصول شكایت داشته باشند می توانند به ما اعلام كنند تا ما هم به سازمان تعزیرات گزارش دهیم.

الفت نسب درباره افرادی كه می خواهند در این حوزه سرمایه گذاری كنند گفت: در حال حاضر پاساژهای اینترنتی به سرعت رشد دارند. چون فروش اینترنتی كاری بسیار سخت است افرادی كه می خواهند از فروش آف‌لاین به این حوزه وارد شوند ابتدا باید محصولات خود را برای فروش در پاساژهای اینترنتی بگذارند و اگر از فروش خود راضی بودند می توانند این كار را به صورت مستقل انجام دهند.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
سعادت آباد