سعادت آباد شنبه تا پنجشنبه از ساعت 14:45 به مدت 70 دقیقه

عدم صداقت نامزدهای انتخابات با مردم، مشاركت را خدشه دار می‌كند

دبیركل اتحادیه جهانی ناشران مسلمان با تاكید بر لزوم رعایت صداقت و شفافیت در سیاست گفت: ادب و اخلاق سیاسی از مولفه‌های جدی سیاست ورزی است. فردی كه ادب سیاسی ندارد، سیاست ورز خوبی نخواهد بود.

1400/03/22
|
10:27
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، علی زارعی نجفدری دبیركل اتحادیه جهانی ناشران مسلمان و عضو شورای فرهنگ و تمدن شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتگو با برنامه سعادت آباد رادیو تهران درباره صداقت و شفافیت در گفتار نامزدهای انتخاباتی به ویژه در مناظرات اظهار داشت: در علوم سیاسی اصلی به نام صداقت و شفافیت وجود دارد كه در اكثر جوامع مغفول مانده است. در جامعه ما و بسیاری از جوامع دیگر سیاست ورزی با عدم شفافیت همراه است. در حالیكه سیاست ورز درست كسی است كه باید بر اساس اصول سیاسی صادقانه برخورد كند.

وی افزود: در مناظره انتخابات پاردوكسی را شاهد بودیم به طوریكه برخی بدون آلایش برنامه های خود را مطرح كردند و برخی اخلاق سیاسی را رعایت نكردند . ادب و اخلاق سیاسی از مولفه‌های جدی سیاست‌ورزی است. فردی كه ادب سیاسی ندارد، سیاست‌ورز خوبی نخواهد بود و بیشترین مشكل برای وی ایجاد می شود.

نجفدری درباره مهمترین شاخصه یك سیاست‌ورز گفت: او باید در حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی اثباتی صحبت كند ولی وقتی یك سیاست‌ورز وارد حوزه سلبی می شود فرهیختگانی كه با سیاست آشنا نیستند متوجه می‌شوند كه وی سیاست ورز نیست.

وی صداقت و شفافیت نامزدها را پایه اصلی مشاركت مردم در انتخابات عنوان كرد و گفت: اگر نامزدها با مردم صادق باشند مشاركت بالا می رود و اگر مردم احساس كنند نامزدها در قدم‌های اولیه صداقت ندارند؛ مشاركت دچار خدشه می‌شود. ضمن اینكه عدم صداقت به ضرر خود فردی تمام می شود كه با مردم صادق نیست در این حالت سبد رای به نفع كسی می رود كه با مردم صادق باشد.

نجفدری در ادامه این گفتگو با اشاره به این موضوع كه مردم در این دوره با توجه به دوره های گذشته می دانند افرادی كه صادق نبوده اند خروجی خوبی هم نداشتند گفت: من نسبت به فرآیند انتخابات و مشاركت در این دوره خوشبین هستم آنها متوجه می‌شوند چه جریانی صداقت ندارد و به آن روی نمی‌آورند و همچنین تشخیص می‌دهند كدام جریان با مردم صادق است و انگیزه آنها را برای مشاركت صدچندان می‌كند.

عضو شورای فرهنگ و تمدن شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاكید بر اینكه ما هنوز با فرهنگ فضای مجازی آشنا نشده ایم خاطرنشان كرد: فضای مجازی زمانی مثمرثمر است كه تقویت كننده فضای عینی باشد .اگر فضای مجازی راهی را برود كه با فضای عینی جامعه متفاوت باشد مردم به فضای عینی بدبین نمی‌شوند بلكه به فضای مجازی تردید پیدا می كنند. ما هنوز به بلوغ استفاده از فضای مجازی نرسیده ایم و با مدینه فاضله فاصله زیادی داریم.

نجفدری در پایان این گفتگوی رادیویی به نامزدهای انتخابات توصیه كرد: اگر برخی از این افراد به فكر مردم نیستند به خاطر خودشان هم كه شده صداقت را در رفتار و حركات و گفتارشان رعایت كنند. عدم صداقت در این دوره نتیجه عكس دارد. مردم در دوره‌های پیشین این رفتارها را دیده و تجربه كرده اند.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
سعادت آباد