سعادت آباد شنبه تا پنجشنبه از ساعت 14:45 به مدت 70 دقیقه

كنعانی مقدم: مردم با در نظرگرفتن 8 شاخصه به نامزد اصلح رأی دهند+فایل صوتی

فعال سیاسی كشورمان تقوا، تخصص، تفكر،تجربه، تدیّن،تعهد، تهوّر و توانایی را 8 شاخصه اصلی خواند كه مردم باید برای انتخاب نامزد اصلح به آنها توجه داشته باشند.

1400/03/24
|
16:33
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، حسن كنعانی مقدم فعال سیاسی كشورمان در گفتگو با برنامه سعادت آباد رادیو تهران با اشاره به اهمیت انتخابات پیش رو و تاثیر انتخاب نامزد اصلح برای پیشرفت و بهبود وضعیت كشور هشت كلمه كه با حرف "ت" آغاز می‌شود را برای انتخاب فردی كه بتواند دولتی كارآمد، چابك و توانمند برای حل مشكلات ایجاد كند را معرفی كرد.

وی خاطرنشان كرد: اولین شاخصه برای فرد اصلح "تقوا" است. وعده های فرد اصلح بر اساس تقوای الهی است و در جهت گول زدن مردم نیست. دوم اینكه فرد اصلح باید "تخصص" داشته باشد. فردی كه سكان یك كشور را در دست می گیرد اگر راننده خوبی نباشد ماشین اداره كشور را یا به دیوار می‌زند و یا آن را به پایین پرتاب می كند.

كنعانی مقدم سومین شاخصه فرد اصلح را "تجربه" عنوان كرد و گفت: فردی كه قرار است به عنوان رئیس جمهور برگزیده شود باید طی سال های پس از انقلاب تجربه خوبی را برای مدیریت كشور داشته باشد و با چهارمین شاخصه كه "تفكر" اوست بتواند در مشورت با مشاورانش و خلق راهكارهای جدید قوه مجریه را هدایت كرده و با نهادها و افرادی كه او را نقد می كنند تعامل داشته باشد.

وی "تعهد" را پنجمین شاخصه فرد اصلح برای ریاست جمهوری خواند و گفت: اینگونه نباشد كه حرفی بزنند و به آن عمل نكنند چون بر اساس آیات قرآن كریم خداوند بر آنها سخت می گیرد. این افراد مطالبات كاذب ایجاد می‌كنند ولی به آن عمل نخواهند كرد.

كنعانی مقدم در ادامه این گفتگوی رادیویی با تاكید بر اینكه نامزدهای انتخابات حداقل های لازم را داشته اند كه توسط شورای نگهبان احراز صلاحیت شدند خاطرنشان كرد: سه راهكار برای تشخیص مردم وجود دارد. اول تایید شورای نگهبان است. دوم مناظراتی كه انجام شد و سوم رجوع به مراجع سیاسی و نظرخواهی از آنان است. گرچه تصمیم نهایی را مردم اتخاذ خواهند كرد.

وی سه شاخصه "تهور"، "تدیّن" و "توانایی" را سه شاخصه دیگر برای انتخاب نامزد اصلح عنوان كرد.

فعال سیاسی اصولگرای كشورمان، ارزیابی خود از مناظرات را اینگونه عنوان كرد: مناظره اول بیشتر منازعه بود و هر فردی سعی داشت با نفی دیگران خود را اثبات كند. این رفتار در اخلاق سیاسی و اسلامی و در نظر مردم مورد پسند نیست. مناظره دوم هم بیشتر شبیه شوآف بود. نامزدها به جای ارائه راهكار بیشتر از خودشان تعریف كردند و به نظر می رسد شناخت خوبی را ایجاد نكرد.

وی افزود: نامزدها در مناظره سوم رقابتی‌تر صحبت كردند و در عین اینكه بداخلاقی های گذشته را داشتند؛ سعی كردند مناظره‌ای مثبت داشته باشند. با سوال مشترك دیدگاه‌های خود را مطرح كردند. اما اشكال مناظره سوم این بود كه نامزدها عقبه سیاسی خود را معرفی نكردند و مردم نمی‌دانند این نامزدها متعلق به كدام جناح سیاسی هستند و چه تفكری دارند. متاسفانه بیان عقبه سیاسی مغفول واقع شد و اكثر نامزدها سعی كردند با فرار رو به جلو خود را مطرح كنند.

كنعانی مقدم در پایان این گفتگو تاكید كرد: مردم با این مناظرات قانع نشدند و همچنان آراء خاكستری وجود دارد كه برای رأی دادن مردد هستند و ما باید آنها را از شك خارج كنیم تا ردی دهند. افرادی در دوره‌های مختلف با هزینه ملت آزمون و خطا كردند كه كار یاد بگیرند.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه‌های اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه‌مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
سعادت آباد