عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاكید بر وجود دموكراسی در ایران گفت: مردم تاثیر رأی خود بر عملكرد مسئولان را لمس میكنند و اگر آنها عملكرد خوبی نداشته باشند توسط خود مردم كنارگذارده میشوند. این روند در كشورهای عربی همسایه وجود ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، محمدحسین صفار هرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با برنامه سعادت آباد رادیو تهران با اشاره به هجمهها و تبلیغات منفی در رسانه های معاند و هدف آنها از این تبلیغات گفت: دشمن پس از انقلاب با رفتارهای متفاوتی ظاهر شده است. روزهایی بود كه بر سر مردم ما توپ میریختند وآرامش مردم شهرهایی مثل دزفول را بر هم می زدند و برخی اوقات هم با تخریب روانی و عملیات رسانهای سعی دارند بر افكار عمومی تاثیر بگذارند و بهانه آنها هم این است كه انتخابات ما با موازین دموكراسی تطبیق ندارد. به استناد آنها بخش زیادی از مردم در انتخابات شركت نمی كنند.
وی افزود: وقتی به كارنامه انتخاباتی كشورهایی مثل انگلستان و فرانسه نگاه میكنیم، میبینیم كه در انتخابات آنها بسیاری از مردم شركت نكردند. به عنوان مثال در انتخابات شوراهای محلی در انگلستان 24 درصد مردم شركت كردند و انتخابات ریاست جمهوری فرانسه با مشاركت حدود 40 درصدی مردم این كشور برگزار شد.آنها به ما خرده می گیرند كه در برخی انتخابات مردم به دلایل مختلف و بعضاً دلخوری كمتر به صحنه آمده اند. اما برخی كشورها مثل عربستان سعودی و امارات متحده حرف های خنده داری میزنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به جمله ای از نجاح محمدعلی، فعال رسانه ای عراقی مبنی بر اینكه افرادی در دور آخر شركت در انتخابات برای كشتن پیامبر شركت كردند . همین انسانها میخواهند از مردم و انتخابات ما خرده بگیرند. اما نكته مهم این است كه مردم ما به میزان قابل توجهی عملیات روانی دشمن را می شناسند و هرچه سواد رسانه ای مخاطبان بالاتر برود از اثربخشی عملیات رسانههای معاند كاسته میشود. ان شاء الله انتخابات باشكوهی خواهیم داشت. میزان حضور مردم در مواقع مختلف متفاوت بوده اما ما در این چهل و اندی سال تجربه مردمسالاری را كسب كرده ایم و مردم تاثیر رای خود بر عملكرد مسئولان را لمس میكنند و اگر آنها عملكرد خوبی نداشته باشند توسط خود مردم كنارگذارده می شوند و این روند همان چیزی است كه در كشورهای عربی همسایه خبری از آن نیست و در كشورهای غربی هم این میزان تاثیرگذاری آراء مردمی را شاهد نیسیتم.
صفار هرندی در پاسخ به این پرسش كه چرا ایرانیان مقیم كشورهایی مثل كانادا حق شركت در انتخابات ریاست جمهوری ایران را ندارند؟ گفت: این مصداق كلام معروف در ادبیات ماست كه آفتاب آمد دلیل آفتاب. اگر ما می خواستیم دلیلی برای مخالفت آنها با انتخابات ایران ارائه دهیم باید آن را اثبات می كردیم اما آنها در عمل كار ما را آسان كردند. آنها از اینكه پس از انقلاب مردم عهده دار سرنوشت خود شدند؛ ناراحت هستند در حالیكه پیش از انقلاب همین كشورها در سرنوشت مردم ما را در دست داشتند.البته كانادا محلی از اعراب نداشته است و اینكه این كشور بخواهد به عنوان مستعمره انگلستان به ما درس دموكراسی بدهد مسخره و مضحك است.
وی خاطرنشان كرد: برخی ایرانیان ساكنان این كشور هستند و حق شركت در انتخابات كشور خود را دارند و اینكه اینها اجازه رای گیری به مردم ما نمی دهند به معنی این است كه ما حق طبیعی شما را به رسمیت نمی شناسیم.حتی دشمنان هم در اینگونه مواقع به حقوق یكدیگر توجه دارند. اگرچه تكلیف ما با آنها خیلی پیشتر تعیین شده آنها دوست ما نیستند. آنها هیچ وقت امین ما نبوده اند و فقط با این رفتارها كارنامه خود را سیاهتر می كنند.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكههای اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقهمندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.