تهیهكننده برنامه «سعادت آباد» مهمترین علت استقبال مردم از این برنامه را پیگیری دغدغههای آنها عنوان كرد.
برنامه«سعادت آباد» از رادیو تهران حول یك موضوع نمی گردد و با تنوع موضوعی، پیگیر دغدغه ها و نیازهای روز مخاطبان است ، این برنامه به عنوان برنامه شاخص در معاونت صدا در حوزه اقتصادی گام دوم انقلاب شناخته شده است. در همین راستا با مدیر گروه رادیو تهران، تهیه كننده و مجری برنامه سعادت آباد گفتوگو كردیم.
«سعادت آباد» از زوایای مختلف به تبیین گام های انقلاب اسلامی پرداخته است
پیام امیری، مدیر گروه تهران شبكه رادیویی تهران با اشاره به نقش آفرینی سعادت آباد در حوزه تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گفت كه رسانه ملی رسالت مهمی در تبیین درست و مطالبهگری منصفانه در موضوع بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بر عهده دارد.
برگزاری نشستهای اتاق فكر و هم اندیشی با عوامل تولید،برنامه سازان و همچنین كارشناسان رسانه و نخبگان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی برای سیاست گذاری هدفمند در این برنامه انجام می شود. برنامه سعادت آباد در شش ماهه دوم امسال، در ساختار های متنوع رسانه ای از جمله مستند رادیویی،گفتگو، گزارش، مصاحبه، تحلیل كارشناسی و پادكست، از زوایای مختلف به تبیین دقیق بند های بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و اقدامات انجام شده از سوی دستگاه ها و نهاد های دولتی و غیر دولتی و تشكل های مردمی پرداخته است.
پرداخت به سوژه های متناقض و جریان ساز اولویت برنامه است
مریم سادات آصفی، تهیه كننده برنامه «سعادت آباد» هم درباره رویكرد این برنامه با بیان اینكه «سعادت آباد»، مجله خبرى تحلیلی كه به موضوعات حوزه هاى سیاسی، اجتماعی، بین الملل، فرهنگی و اقتصادی مى پردازد، عنوان كرد، این برنامه از سوم آبان سال 1399 روی آنتن شبكه رادیویی تهران رفته و هم اكنون هم هر روز از ساعت 13 روی موج اف. ام ردیف 94 مگاهرتز میرود.
طبق گفته این تهیه كننده رادیو، به دلیل متنوع بودن بخشهای مختلف هر سلیقهای را همراه خود كرده، از جمله این بخشها به بخش "5 دقیقه " سعادت آباد اشاره كنم كه در مدت 5 دقیقه به تحلیل یكی از موضوعات روز ایران و جهان میپردازیم.
او یكی از شاخصترین بخشهای برنامه را بخش "فجازى" دانست كه به هشتگها و ترندهای فضای مجازی در طول هفته همراه با تحلیل آن موضوعات میپردازند و در بخش "اصل موضوع" خبرهایی بررسی و پیگیری میكنند كه در سایتهای و فضای مجازی تناقض و تضاد در انتشار خبر وجود دارد و با شفاف سازی به اصل موضوع میرسد. همچنین در بخش طنز با نگاه طنز به نقد موضوعات روز میپردازند.
یكی از رسالتهای اصلی برنامه سعادت آباد پرداختن به موضوعات و دغدغههای شهر و استان تهران است، به همین منظور در كنار تولید مستند و گزارش در مسائل مختلف دو بخش كاملا تهرانی داریم. در بخش "4 گوشه استان" خبرنگاران افتخاری برنامه با بیان دغدغهها و مسائل هر گوشهای از استان تهران به پیگیری مسائل تا حل مساله میپردازند.
به گفته آصفی، " بلدیه" دیگر بخش برنامه است كه آخرین مصوبات شورای شهر تهران را بررسی میكند و در بخش "تیتر" سعادت آباد هم به تحلیل اخبار روز در سطح ملی با سردبیران خبرگزاریها میپردازند.
اجرای «سعادت آباد» ویژگی های خاصی می خواهد
محمد حسین هاشمی، مجری برنامه هم با اشاره به ویژگیهای اجرا در این برنامه گفت: حال و هوای سعادت آباد و اجرای آن ویژگی منحصر به فردی را میخواهد؛ از جمله سعادت آباد باید سر ظهر مردم را شاداب نگه دارد و به آنها انرژی بدهد و حال و هوای خوب برایشان به ارمغان بیاورد.
طبق گفته مجری برنامه لازمه اجرای این برنامه به روز بودن از آخرین اتفاقات دنیای سیاست، اقتصاد، دنیای اجتماع و فرهنگ است و سعی بر ایجاد حال و هوای خوب برای مردم است. وی از داشتن بخش طنز در سعادت آباد در كنار بخشهای كاملا جدی برنامه میگوید كه به عنوان مجری تلاش میكند فضای دوگانه طنز و جدی را حفظ كند و این تفكیك را با توجه به حال و هوای متفاوتی كه در سعادت آباد وجود دارد انجام میدهد.
هاشمی درباره شرایط گفتگوها و كمبود وقت در برنامه بیان كرد كه به دلیل كمبود وقت، ما در گفتگوهاى برنامه سعات آباد امكان تحلیل و موشكافی و ریشهیابی نداریم. اما دغدغه رسانه را برای حوزههای مختلف از ازدواج و طلاق گرفته تا بودجه سال 1401، از وضعیت تعرفه پزشكان گرفته تا مذاكرات ایران در وین و... را نشان میدهیم.