پشت صحنه شنبه تا سه شنبه از ساعت 21:00 به مدت 55 دقیقه

سخنگوی هیات رییسه‌ی مجلس: بهتر است رییس جمهور استعفا دهد+فایل صوتی

سخنگوی هیات رییسه‌ی مجلس شورای اسلامی گفت: بحث سوال از رییس جمهوری در مجلس شورای اسلامی بحثی جدی است منتها اینكه چه نتایجی قرار است از این سوالات بگیریم باید مورد توجه مجلسی‌ها باشد.

1399/04/15
|
11:10
|

محمدحسین فرهنگی با اشاره به مبحث سوال مجلسی ها از رئیس جمهور گفت: هدف از سوال كردن از رییس جمهور انجام كاری برای مردم است وگرنه بهترین راهكار برای كاهش دادن به مشكلات مردم روش حذف دولت فعلی است و پیشنهاد من این است كه آقای روحانی خودشان استعفا دهند چون بازتاب‌های سیاسی و اقتصادی بركناركردن دولت شرایط مردم را دشوارتر می‌كند.

وی در رابطه با همگرایی مجلس و دولت نیز خاطرنشان كرد: همگرایی در صورتی اتفاق می‌افتد كه اراده وجود داشته باشد. اگر نتیجه ها مثل بحث های طلبگی باشد و تندترین مباحث برای رسیدن به راه حل های درست و علمی باشد قابل انجام است اما در غیر این صورت همان تعارفات گذشته میان نهادها تنها به شرایط ارز و طلای این روزها می‌انجامد.

سخنگوی هیات رییسه‌ی مجلس شورای اسلامی مهمترین دغدغه‌ی نمایندگان دوره‌ی یازدهم مجلس شورای اسلامی را پرداختن به مشكلات معیشتی مردم دانسته و اظهار داشت: مهمترین موضوع در مجلس در همان روزهای نخستین فعالیت موضوع تسهیل شرایط معیشتی است كه به دلیل مشكلات اقتصادی حاكم بر جامعه موضوع معیشت مردم با مشكلات عدیده‌ای مواجه شده و شرایط بدتر شده است.
عضو هیات رییسه‌ی مجلس شورای اسلامی طراحی راهكارهایی مثل تامین كالاهای اساسی، حمایت از زوج‌های جوان، حمایت از كشاورزان و ... را از فعالیت‌های كمیسیون‌های مختلف مجلس خواند.

در ادامه، مصطفی امامی به نارضایتی برخی از نمایندگان دوره‌ی یازدهم برای حضور در كمیسیون‌هایی كه علاقه‌ای به پرداختن به آنها ندارند اشاره كرده و گفت: دو نفر از نمایندگان در مصاحبه با مطبوعات اعلام كرده‌‎اند كه اصلا علاقه‌ای به حضور در كمیسیون فرهنگی ندارند و اصلا با هدف دیگری وارد مجلس شده‌اند. با این شرایط اوضاع قانون‌گذاری و نظارت برای عرصه‌ی فرهنگی كشور با اعضایی كه علاقه‌ای به پرداختن به موضوعات فرهنگی ندارند چگونه خواهد بود.
فرهنگی در این رابطه گفت: این مشكلات از آنجا ناشی می‌شود كه ما در قانون سقف و كف عضو برای كمیسیون‌ها داریم و صراحتا در قانون آمده است كه هر كمیسیون باید حداقل 19 و حداكثر 23 عضو داشته باشد ولی برخی از كمیسیون ها بالای هفتاد نفر متقاضی دارند.
وی خاطرنشان كرد: طبیعی است كه برای همه‌ی نمایندگان مجلس شورای اسلامی شرایط حضور در كمیسیون مورد علاقه‌ وجود ندارد. نمایندگان مجلس در هر كمیسیونی كه عضو باشند می‌توانند در حوزه‌های مختلف كشور كه مربوط به كمیسیون‌های دیگر است اعمال نظر كرده و پیشنهاداتشان را ارایه داده و به جریان بیندازند.
سخنگوی مجلس شورای اسلامی گفت: این ایراد وارد بر مجلس شورای اسلامی است و باید هر چه سریعتر برای رفع نواقص در قوانین كمیسیون‌ها و متقاضیان آنان راهكارهایی طراحی و تدوین شود. نمایندگان دغدغه‌های خاصی در مورد حوزه‌ی انتخابی خودشان دارد و اگر بدون علاقه وارد كمیسیون‌ها شوند قطعا شرایط كشور در تمامی عرصه‌ها خوب پیش نخواهد رفت.

وی در مورد بحث مطرح شدن فیلترینگ اینستاگرام در مجلس گفت: یكی از نمایندگان در كمیسیون قضایی نظر شخصی‌اش را ایراد كرد و فیلتر اینستاگرام موضوع مجلس یازدهم نیست. در جلسه‌ای كه وزیر مخابرات در مجلس حضور داشت مهمترین بحثی كه مطرح شد تاخیر در شكل‌گیری سامانه‌ی شبكه‌ی ملی اطلاعات بود كه مباحث فضای مجازی و عدالت اجتماعی نیز در آن بحث می گنجد زیرا در این عرصه عدالت كامل اجتماعی وجود ندارد و برخی از مكان‌های كشور به راحتی به این فضا دسترسی ندارند.
فرهنگی یادآور شد: در اصل 84 قانون اساسی داریم كه می‌گوید وقتی كسی از حوزه‌ی انتخابیه‌ی مركزی انتخاب شد نماینده‌ی كل مردم ایران است و در تمامی حوزه‌ها می‌تواند اظهار نظر كند.


مخاطبان در محدوده استان تهران از طریق موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز و ای.ام ردیف 1332 كیلوهرتز شنونده ما خواهند بود.
همچنین شنوندگان از سرتاسر كشور هم می توانند شبكه رادیویی تهران را از طریق گیرنده های دیجیتال(ست تاپ باكس) دریافت كنند.

#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360


دسترسی سریع
پشت صحنه