علی عامرهاشمی، بازیگر سریال سرباز، كه در روزهای ماه مبارك رمضان از شبكهی سه سیما در حال پخش است، معتقد است این مجموعه اصلا برای برای روزهای ماه رمضان مناسب نیست.
این بازیگر جوان كه فعالیت هنریاش را مانند برادران بازیگرش از تئاتر شروع كرده، در برنامهی سیام اردیبهشت صحنه به مخاطبان رادیو تهران گفت: سریال سرباز در 52 قسمت تنظیم شده به همین جهت گزینهی خوبی برای ماه مبارك رمضان نیست. قسمتهای نخست این سریال به خاطر شیوهی خاص روایتی آنطور كه میطلبید نتواست مخاطبان را به خود جذب كند اما به نظر میرسد مردم جدیدا به این شیوه در سریال عادت كرده اند و خوشبختانه بسیاری از سریال دوستان این مجموعه را هر شب دنبال میكنند و آن را بیشتر از روزهای اول دوست دارند.
او كه در زندگی واقعیاش از سربازی معاف شده در این رابطه گفت: من به شیوهی بسیار جالبی از سربازی معاف شدم. هدایت و هادی و هاشم، برادرهایم هر سه خدمت سربازی را انجام دادند اما من طبق قانون سه برادری آن روزها از خدمت معاف شدم. در آن موقع دانشجو بودم كه این طرح اجرایی شد و خودم هم پیگیر ماجرا نبودم و پدرم فعالیتهای اداری این كار را انجام داد و نهایتا من سربازی نرفتم. در سریال سرباز هم نقشی را بازی میكنم كه از سربازی رفتن وحشت دارد.
هاشمی در جواب سوال مجری برنامه كه سكانسهای سریال در محیط پادگان با دنیای واقعی مطابقت ندارد و كمی لطیف تر از رفتاری است كه با سربازان میشود گفت: برای ساخت سریال یك سری ضوابطی وجود دارد كه در ساخت سریال ما هم وجود داشت . در محیط پادگان مشاور انتظامی داشتیم كه ارتشی بود زیرا بخشی از كار زیر نظر مهارت آموزی ارتش بود. بنابراین سكانسها كاملا مثل فیلمنامه ای كه نگاشته شده بود ساخته نشده و مشاور انتظامی سكانسها را تصحیح می كرد. مثلا سكانسی در سریال وجود دارد كه من در زندانم و كلی بادكنك دورم است و آنها را میتركانم. متنی كه درفیلمنامه نگاشته شده بود این بود كه او داد و فریاد میكند و او را به بازداشتگاه می فرستند. اما مشاور انتظامی معتقد بود كه طبق قوانین جدید نباید فرد به بازداشتگاه منتقل بشود چون در حال حاضر سربازهایی را كه دچار اضطرابهای شدید و سوء رفتار میشوند را قبل از بازداشتگاه به مشاور ارجاع میدهند.
وی گفت: من قرار بود در سریال نقش فردی را بازی كنم كه از سربازی میترسد و كامنتهایی هم كه دریافت میكنم نشان میدهد كه توانستهام نقشم را خوب ایفا كنم چون خیلیها به مزاح میگویند كه حتما در زندگی حقیقیام باید سربازی بروم تا این ترسم بریزد.
علی عامر هاشمی اوایل سال نیز در سریال كامیون به ایفای نقش پرداخت. او در مورد دلایل موفق نبودن این سریال از دید بینندگان میگوید: سریال كامیون در شرایط سختی ساخته شد. عوامل فیلم به دو دسته تقسیم شده بودند و با وجودی كه هیچ كدام از افراد از كارشان كم نمیگذاشتند اما این گسستگی سبب شد تا كاستیهای زیادی در طول ساخت سریال بوجود بیاید. در ضمن سریال همزمان با روزهای پخش سریال پایتخت روی آنتن شبكه ی دو سیما رفت. پخش سریال كامیون به عنوان سریال كمدی در كنار سریال كمدی پایتخت كه جزو سبد فرهنگی گذاشته شده و 6 فصل از پخش آن میگذرد هرگز نمیتوانست جایگاهی را در میان مردم كسب كند و یا با سریال كمدی پایتخت قابل رقابت باشد.
وی در پاسخ به مجری برنامه كه چرا علیرغم بازی در دو سریال در فاصلهای نزدیك و قرار گرفتن در كنار چند برادر دوست داشتنی در عرصه ی بازیگری هنوز شهرتی كه سزوار آن است را كسب نكرده گفت: به نظر من بازیگری قابلیت سوپر استار شدن را دارد كه چندین فاكتور را با هم داشته باشد. مثلا مجرد بودن، طرز لباس پوشیدن با مد جدید، قد و قامت و چهره و .....كه شامل بنده نمیشود. من این حرفه را از تئاتر شروع كردم و همیشه به بازیگری به عنوان یك حرفه و شغل نگاه كردم.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360