مرادی خواننده گروه رستاك، در برنامهی صحنهی رادیو تهران گفت: رستاك از گروههای هنری كشور است كه از لحاظ كارگروهی هرگز به مشكل برنخورده و همیشه اعضای گروه با صمیمیت تمام در كنار هم فعالیت دارند و این صمیمت در عرصههای هنری مثال زدنی است.
وی در ارتباط با این باور در میان مردم كه میگویند ایرانیها نمیتوانند كار گروهی انجام دهند گفت: من به عنوان كسی كه چندین سال است در گروهی هنری فعالیت دارم معتقدم اینطور نیست. در همه جای دنیا كار گروهی كار سختی است اما ما همیشه تاریخچه ی كسانی را میخوانیم كه آدمهای موفقی بودند و نتایج خوبی گرفتند و همیشه موفقها دیده میشوند.
این هنرمند اظهار داشت: ایرانیها هم توانایی و هم استعداد كار گروهی دارند اما به اشتباه در كشور ما این باور غلط جا افتاده و مردم هم آن را قبول كردهاند. ما هم در گروه "رستاك" سعی میكنیم این باور غلط را از ذهن مردم انداخته و خوبیهای كار گروهی را از وجه دیگری به آنان نشان دهیم.
وی افزود: واقعیت این است كه در همین موسیقی خیلی گروهها با هم نساختند. كار گروهی شخصیت خاصی را میطلبد و افرادی كه در كارهای گروهی شركت میكنند باید از خودگذشتگی داشته باشند و قانون یك نفر برای همه و همه برای یك نفر را رعایت كنند.
مرادی در واكنش به این سوال مجری "صحنه" كه عنوان كرد در رسانهها خوانده در مسیر پر پیچ و خم "رستاك" دو دفعه این گروه تا مرز از هم پاشیدن رفته است گفت: شایعه در گروه ما زیاد بوده است. این كه میگویند آقای سپهری به عنوان سرپرست گروه، دو بار گروه را رها كردند درست نیست. بعد از آلبوم میان خورشیدهای همیشه كه چهارمین آلبوم ما بود ایشان تصمیم گرفتند 6 ماه استراحت كنند اما طوری برنامهریزی كرده بودند كه گروه به كارش ادامه دهد. گروه رستاك بدون آقای سپهری كه سرپرست گروه است بیمعناست.
در ادامهی این گفتگو به قطعهی "سرنای نوروز" گروه رستاك كه از مشهورترین قطعههای رستاك است اشاره شد. این قطعه كه به هفت موسیقی در هفت نقطه ی كشور پرداخته در قالب نوروز ساخته شد. بنابراین در نوروز همان سال و سالهای اینده بسیار دیده شد.
وی معتقد است آلبوم "میان خورشیدهای همیشه" از هر نظر پربارتر از آلبومهای دیگر این گروه است اما به دلیل اینكه چهارسالی میان دو آلبوممان وقفه افتاد این كار به نسبت دیگر فعالیتهای هنری ما كمتر دیده شد.
مرادی افزود: رستاك در دومین آلبومش كه با عنوان همهی اقوام من به مردم معرفی شد ده سال فعالیت را تجربه كرده بود. با این وجود هیچ وقت فكر نمیكردیم پس از اجرای این آلبوم موج بزرگی از همراهیها ایجاد شده و توقعات از گروه رستاك تا حد زیادی بالا رود. ما تمام سعی خود را كردیم كه به حداكثر كیفیت كه در توانمان است در كارهایمان توجه كنیم.
گروه رستاك در سی و پنجمین جشنوارهی موسیقی فجر كه زمستان گذشته برگزار شد طرح "خانهی بیمرز "را به مردم معرفی كرد كه نشان میداد رستاك در حال عبور از موسیقی محلی و اجرای موسیقیهایی فراتر از سرزمینمان است.
این خوانندهی ایرانی گفت: این پروزه را چند سالی بود شروع كرده بودیم اما از سال گذشته انتشار برخی از قطعه های آن آغاز شد. در كشورهای دیگر به خصوص كشورهای همسایه به خاطر قرابت فرهنگی كه با ما دارند قطعات گروه رستاك محبوبیت زیادی نزد مردمشان پیدا كرد. در بسیاری موارد از كشورهای همسایه پس از اجرای ما پیامهایی به گروه ارسال میشد كه برای اجرا به كشورشان دعوتمان میكردند. در واقع این پروزه ناخواسته در مسیر هنری ما قرار گرفت.
وی افزود: تا این لحظه از موسیقی آذربایجان، عراق، تركیه، افغانستان كارهایی را اجرا كردهایم و منتشر شده است و تا این لحظه انتظاری كه از مخاطبان خارجیمان داشتیم برآورده شده است.
وی این كار را فعالیتی بسیار سخت عنوان كرده و گفت: مخاطب عام بیشتر نگاهش به پوستهی ظاهری موسیقی است و در واقع برای انتقاد یا تشویق كار بیشتر به شعر توجه دارند. اما چیزی كه اصل است تنظیمات، شناخت و لحن و لهجهی سازهای هر منطقه و هارمونی كردن موسیقی و نگاه مردم منطقه به موسیقی بینالمللی است كه كار را در این حوزه بسیار مشكل كرده است.
مخاطبان در محدوده استان تهران از طریق موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز و ای.ام ردیف 1332 كیلوهرتز شنونده ما خواهند بود.
همچنین شنوندگان از سرتاسر كشور هم می توانند شبكه رادیویی تهران را از طریق گیرنده های دیجیتال(ست تاپ باكس) دریافت كنند.
#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360