صحنه شنبه تا سه شنبه از ساعت 21:00 به مدت 55 دقیقه

خروج از برجام و توقف اجرای پروتكل های الحاقی+فایل صوتی


دانشمند هسته ای كشورمان با اشاره به شهادت دكتر محسن فخری زاده گفت: من معتقدم باید اجرای پروتكل الحاقی توسط كشور ما كنار گذاشته شده و طی تصویب طرحی در مجلس دولت را ملزم كنیم از سازش با كشورهای غربی دست بردارد و از برجام خارج شود.

1399/09/11
|
10:19
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، فریدون عباسی رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی در گفتگو با برنامه صحنه رادیو تهران با اشاره به حادثه ترور سال 89 كه به مصدومیت وی و همسرش و شهادت مجید شهریاری دانشمند هسته ای كشورمان منجر شد گفت: من از سال 84 تهدید شدم و سال 87 هم عملیات ترور من خنثی شد. ولی از سال 88 كه شهید علیمحمدی ترور شد مطمئن بودیم كه به سراغ ما هم می آیند. در 8 آذر سال 89 من و شهید شهریاری ترور شدیم. من به اذن خداوند متوجه شدم بمبی به ماشین چسبیده است به همین دلیل به كمك همسرم رفتم و ما اگرچه مصدوم شدیم ولی نجات پیدا كردیم ولی متاسفانه دكتر شهریاری را در این عملیات از دست دادیم.

نماینده مجلس یازدهم با اشاره به اینكه همسر من و همسر شهید شهریاری هر دو در دانشگاه شهید بهشتی فعالیت داشتند گفت: همسران ما در آن روز با ما همراه بودند برای تروریست ها فرقی ندارد كه به جز ما به دیگران هم آسیب برسانند.

عباسی درباره پیام ترور شهدای هسته ای و به ویژه شهید فخری زاده گفت: چندسالی بود كه موصاد، mi6، سازمان منافقین و سیستم های امنیتی مختلف درباره شهید فخری زاده اطلاعاتی را در داخل كشور جمع آوری كردند. شهید فخری زاده در سال 87 مورد ترور و در نتیجه مورد حفاظت قرار گرفتند. پس از اینكه دشمن از ترور وی نا امید شد سعی كرد با ترور من، شهید شهریاری و شهید علیمحمدی به هدف برسد از طرفی با خرابكاری صنعتی، تحریم كالا و نپذیرفتن مدارك علمی و حضور دانشجویان ایرانی در خارج از كشور در رشته های كاربردی، سعی كردند دانشمندان ما را به خود جذب كنند و وقتی به نتیجه نرسیدند به ترور شخصیت های علمی ما و حذف فیزیكی آنان پرداختند. درست است كه عزیزان ما را گرفتند ولی به بركت خون آنها ما هر روز موفق تر از روز پیش شده ایم. شهید شهریاری و شهید علیمحمدی بدون اینكه به دانشگاه های خارج از كشور رفته و از امكانات آن استفاده كرده باشند توانستند تا استاد تمام شده و مدارج بالایی را در عرصه علمی كسب كنند.

رئیس اسبق سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینكه معمولا شاگردان اساتید گرانمایه ای مثل شهدای هسته ای متبحرتر از آنها می شوند اظهار داشت: شاگردان از استادان مختلف علم را فرا می گیرند از طرفی شهادت دانشمندان ما باعث می شود تا جوانان ما بخواهند برای جبران خون آنها با استفاده از استعداد و تكنولوژی بهتر فقدانشان را جبران كنند. كسانی هم كه از نزدیك شهدای ما را ندیده باشند به واسطه آثار آنها، منش این شهیدان را انتخاب می كنند.

فریدون عباسی دانشمند هسته ای و نماینده مجلس یازدهم درباره توقف اجرای پروتكل الحاقی خاطرنشان كرد: من معتقدم باید اجرای پروتكل الحاقی توسط كشور ما كنار گذاشته شده و دسترسی آژانس انرژی اتمی به مراكز هسته ای را حداقل برای مدتی كه بتوانیم تضمین های لازم را از كشورهای غربی كسب كنیم ، كاهش دهیم. ما می توانیم از برجام هم خارج شویم. اما برای تصمیم گیری از خرد جمعی و مشورت نمایندگان استفاده می شود. اگر لازم شود طرحی را در مجلس به رای می گذاریم یا طرح فعلی را اصلاح می كنیم تا دولت را ملزم كنیم از سازش با كشورهای غربی دست بردارد و از برجام خارج شود.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.


دسترسی سریع
صحنه