صحنه شنبه تا سه شنبه از ساعت 21:00 به مدت 55 دقیقه

نامه من بدموقع بود/ از مردم عذرخواهی می كنم+فایل صوتی

حسین كرمانپور با اشاره به دغدغه هایش برای توجه به واكسیناسیون هنرمندان و نگارش نامه اخیرش گفت: من اگر نامه ای نوشتم، با همه ابعادش نوشتم. شاید متن نامه خوب نبوده و من از این بابت عذرخواهی می كنم.

1399/12/03
|
11:48
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، شب گذشته دكتر حسین كرمانپور، مدیركل روابط عمومی سازمان نظام پزشكی، مهمان تلفنی برنامه صحنه رادیو تهران بود.

وی در گفتگو با مصطفی امامی درباره نامه اخیری كه از سویش منتشر شده، عنوان كرد: در روابط عمومی‌‌ها، یكی از ارتباطات قوی ما با جامعه هنری و هنرمندان است. نامه را همه نمی‌خوانند و فقط به تیتری كه بالای سرش می چسبانند، نگاه می‌كنند. شبكه‌های اجتماعی باعث شده كه سطح مطالعه، كمی پایین بیاید. یعنی یك نامه 12 سطری را حاضر نیستیم، درست بخوانیم. قضاوت درست كنیم و پیش داوری نكنیم.

رئیس بخش اورژانس بیمارستان سینا ادامه داد: ما در روابط عمومی با جامعه هنری ارتباط داریم كه یكی از آنان بازیگران هستند. اما جامعه هنری فقط بازیگران نیستند، نقاشان و... هم هستند و با آنها رفت و آمد داریم. بالاخره در اوج بحران در سراسر دنیا، وقتی مردم روحیه‌شان خراب می‌شود، یك عده‌ای می‌آیند و روحیه آدم ها را آرام می كنند. یك جمعی از آنها كه خیلی تاثیرگذارند، هنرمندان هستند كه نقش‌شان بی بدیل است. در ایام جنگ هم یك زمانی شد كه مردم جبهه نمی‌آمدند و این هنرمندان بودند كه به میدان آمدند. هنرمند تاثیر كمی ندارد. بخش بازیگری، فوق العاده خطرناك است و بازیگران خطر می كنند. ما می‌گوییم با ویروس مواجهه پیدا نكنید اما شغل بازیگری طوری است كه نمی توانند ماسك بزنند.

دكتر كرمان‌پور اضافه كرد: من یك پزشك هستم و وقتی بیماران را می‌بینم، می‌توانم ماسك بزنم، كلاه بگذارم، از شیلد و دستكش استفاده كنم و لباس بپوشم. ولی یك بازیگر نمی تواند. پس او در معرض خطر بیشتر است. وقتی در معرض خطر بیشتر است، بیشتر هم به بقیه منتقل می‌كند. پس وقتی به بقیه بیشتر منتقل كند، جامعه و افراد بیشتری هم گرفتار می‌شوند. آدم‌هایی درگیر می‌شوند كه مردم دوستشان دارند. این را نمی توانیم رد كنیم. شما یك میناوند و انصاریان و شجریان را می‌شناسید كه فوت شدند، آیا جامعه به ماتم نرفت؟ اگر به عنوان مثال من كه الان با شما صحبت می‌كنم، فردا از دنیا بروم، فقط یك اسم از من می‌آید و تمام می شود و شاید خدمت من بیشتر از دیگران هم در شرایط كرونا باشد. اما من چون شهرتی ندارم، جامعه را هم تحت تاثیر قرار نمی‌دهم. وقتی میناوندها، پورحسینی‌ها، انصاریان‌ها، جلیلوند ها، خسرو سینایی ها و ... فوت می‌كنند یك جامعه به غم می رود. جامعه ای كه به غم می رود، نمی تواند روبروی كرونا مقاومت كند. ما جامعه قوی و محكمی می‌خواهیم كه بایستد.

وی ادامه داد: یك فردی كه مشهور است، وقتی دچار حادثه می‌شود و به بیمارستانی می‌آید كه من در آن هستم، اولا بیمارستان با بی‌نظمی بزرگی مواجه می شود. دوم اینكه من به عنوان پزشك، وقتی می خواهم او را درمان كنم با یك فشار عظیمی مواجه می‌شوم كه هر اتفاقی برای او بیفتد، همه‌اش تقصیر من است. نمونه‌اش هم آقای دكتر هاشمیان، همكار عزیزمان. من با ایشان رفیق نیستم و نمی شناختمشان ولی چقدر به ایشان حمله شد. بعد از حمله به دكتر هاشمیان، آن حمله به سمت سلامت‌گران و كل كادر پزشكی می‌آید. در نتیجه وقتی من در اینستاگرام می‌نویسم كه مردم ماسك بزنید، می‌گویند كه برو دنبال كارت! كه تو كی هستی؟ چون شأن من خرد شده است. من اگر نامه ای نوشتم، با همه ابعادش نوشتم. شاید متن نامه خوب نبوده و من از این بابت عذرخواهی می كنم.

كرمانپور بیان كرد: ما مدتی بود كه نمی گذاشتیم جامعه پزشكی با تلویزیون و رادیو مصاحبه كند. چرا باید جامعه پزشكی مصاحبه كند؟ باید كارش را كند. من خودم یكی از این منتقدان هستم اما مردم حق دارند بدانند وقتی كه من كه پزشكی هستم و دارم كسی را درمان می كنم كه مردم او را می‌شناسند. اگر بیمار من حال خوب داشته باشد، می‌گویم كه خوب است اما اگر نه كه می‌گویم مردم دعایش كنید.

مدیركل روابط عمومی سازمان نظام پزشكی با اشاره به سند ملی واكسیناسیون عنوان كرد: این سند چهار فاز دارد. من در هیچ جای این نامه نگفتم كه به هنرمندان اولویت بدهیم. من به همتای خودم پیشنهاد دادم و گفتم برای این قشر هنرمند در سند ملی واكسیناسیون تدبیری اندیشیده و فكری شود. من به هیچ وجه اولویتی غیر از سند ملی واكسیناسیون بر هیچ‌كس قائل نیستم.

وی اظهار كرد: الان سال 1400 دارد می رسد و ما باید شاد باشیم. نمی‌خواهیم دوباره یك سال ناراحت كننده، خمود، ابری و بدحال داشته باشیم. دوست داریم مردم شاد باشند و یكی از كسانی كه می توانند به مردم روحیه دهند، هنرمندان هستند. چطور از هنرمند بخواهم كه به بیمارستان و پیش بیماران بیاید و دوربین را به اتاق عمل این طرف و آن طرف ببرد؟ خبرنگاران هم همین طور هستند و بعد آن كنار، اسم تو در سند نیست. این سند 4 اولویت بندی در آن است كه یكی از آن‌ها كادر درمان است. دومین گروه كه به آن اشاره شده، بیماران زمینه‌ای و مسن است. گروه سوم كسانی كه در مراكز اجتماعی پر ازدحام كار می‌كنند و اولویت چهارم بقیه مردم است. اما شما در استودیویی هستید كه در بسته است. تا دیروز می‌گفتند كه اگر واكسن بود، میناوند پیش ما می‌ماند، حالا من می‌گویم كه واكسن كه آمد، به این‌ها هم بدهید كه پیش ما بمانند. این را می پذیرم كه این نامه بد موقع بود.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
صحنه