مداح كشورمان با اشاره به اینكه سفره داری و رسیدگی به فقرا و مستضعفان ادامه راه ائمه و حركت امام حسین (ع) است اظهار داشت: عدالتطلبی، مطالبهگری و رسیدگی به فقرا جزو وظایف ما است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، عبدالرضا هلالی در گفتگو با برنامه صحنه به مصطفی امامی درباره سالهای اوجش در دهه 80 و ادامه روند فعالیتش گفت: من فكر میكنم در كنار روضه و مدح، مردم یك مطالبات دیگری نیز دارند و توقع دارند. سوال میكنند بعد از این جلسات كه امام حسین كجاست و درد ما را چه كسی باید بشنود؟ توقع دارند و توقعشان هم فكر میكنم به جا باشد. بالاخره این سفره داری و رسیدگی به فقرا و مستضعفین ادامه راه ائمه و حركت امام حسین بوده است. جامعه در كنار مدح از ما توقع دارد. وقتی كه طرف در هیئت و روضه خیر می بیند، نگاهش هم تغییر میكند. اما وقتی كه فقط از ما روضهخوانی ببیند، فایده ای ندارد و میگوید كجا درد و مشكل من قرار است حل شود؟ فكر میكنم در كنار این مدح و مداحی فعالیت اجتماعی هم باید باشد. روضهها باید به نحو احسن برگزار شود اما در كنارش كارهایی مغفول مانده است. كارهایی كه جزو وظایف ماست مانند عدالتطلبی، مطالبهگری، رسیدگی به فقرا و... كه این راه امام حسین(ع) و حركت ایشان بوده است.
وی افزود: خدا به ما لطف كرد تا در جایی تكیهگاهی را بنا كردیم كه افراد كم برخوردار آنجا بیشتر هستند. آنجا فضایی برای دندانپزشكی راه انداختیم و كارهای دیگری كه بچه ها در كنار هیئت، آنها را هم انجام می دهند. این كه یك امنیتی در این منطقه باشد و حداقل بدانند كه اگر خیلی گرفتار شدند، می توانند به جایی بروند كه یك نفر برایشان باشد.
وی درباره راهاندازی یك دندانپزشكی در یك منطقه كم برخوردار گفت: ما در این تكیه گاهی كه درست كردهایم، جایی درست كردیم به نام "شفاخانه حضرت زهرا(س) "كه قرار بود درمانگاه شود. خیلی با بچه ها صحبت كردیم و با مراجعههایی كه بود، دیدیم اكثراً مشكل دندان دارند و هزینههای آن هم خیلی بالا است. به همین دلیل بنا شد كه این شفاخانه را دندانپزشكی كنیم كه فقط بتوانیم خدمات دندانپزشكی رایگان به اهل محل و اطراف بدهیم تا كسانی كه مشكل دارند بتوانند بیایند و درمان شوند. دندانپزشكان خیر هم می آیند، مردم را ویزیت میكنند. كارشان را انجام میدهد. اما بقیه لوازمی را هم كه نیاز دارند، خیرین و رفقا تهیه میكنند. خیلی كار پیچیده ای نیست. هر حسینیه و هر مسجد اگر بتواند نقش خوبی را بازی كند و به مردم كمك كند، حتما رضایت خدا و امام حسین(ع) و دعای مردم پشتش است. من فكر می كنم كه یك مقدار باید نقطه اشتراكمان را گسترده تر كنیم و از زبان مردم خودمان را بفهمیم.
وی در بخش دیگری از این گفتگو بیان كرد: چرا باید حتماً زلزله، سیل یا یك گرفتاری پیش بیاید و بعد به یك منطقه سر بزنیم؟ ما چرا نباید زودتر به آنجا برویم؟ چرا نباید افرادی كه می توانند، زودتر بروند حرف های مردم را بشنوند و مشكلاتشان را حل كنند؟ این كار سختی نیست. كاروان فرهنگی راه بیاندازیم و خدمت فرهنگی كنیم. سرشاخه های فعال فرهنگی را پیدا كنیم و آنها را آموزش بدهیم تا بتوانیم آموزش رفتار اجتماعی بدهیم. بالاخره خیلی ها حتی در روابطشان با خانواده مشكل دارند. باید اینها همه برنامه برنامه ریزی شود كه مقام معظم رهبری نیز روی مسئله خانواده تاكید دارند كه باید كار شود.
وی ادامه داد: اعتقاد دارم كه من اگر بخواهم كت و شلوار بپوشم باید پشت میز بنشینم. ولی كسی كه میخواهد كار جهادی كند و خدمت به مردم كند، باید آستینش را بالا بزند و باید تلاش كند. بالاخره در این مسیرها، حتماً اشتباه و خطا هایی هست .دیكته كه نوشته میشود، غلط دارد و چیزی كه نوشته نشود غلطی ندارد. باید كار كرد و حركت كرد.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.