صحنه شنبه تا سه شنبه از ساعت 21:00 به مدت 55 دقیقه

عاطفه میرسیدی: انگار بوی ویروس كرونا را احساس می‌كنم+فایل صوتی

مجری و كارشناس گفتگوی خبری شبكه 2 سیما با اشاره به اینكه همیشه احساس می‌كند به كرونا مبتلا شده است؛ گفت: انگار بوی ویروس را احساس می‌كنم.

1400/06/02
|
14:40
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، عاطفه میرسیدی، پزشك، مجری وسردبیر اخبار علمی و پزشكی، در گفتگو با مصطفی امامی مجری برنامه صحنه این شبكه رادیویی درباره اینكه تاكنون چند بار به بیماری كرونا مبتلا شده است بیان كرد: شمارشش خیلی زیاد است. یعنی شاید اگر بگویم خنده تان بگیرد ولی من شاید هر هفته یك بار كرونا می‌گیرم. با اینكه من دوبار واكسن زده ام ولی چون در جایی كار می‌كنم كه افراد مختلفی حضور دارند كه میانشان بیماران مبتلا به كرونا هم هست، در محیط كار سازمان هم به هر حال افراد سوالاتشان را از من می‌پرسند و بین‌شان افراد مبتلا و ناقل هم احیاناً هستند. خلاصه من دقیقا طوری شده‌ام كه انگار بوی ویروس كرونا را احساس می‌كنم. وقتی به خانه می‌آیم 2-3ساعت سرگیجه و سردرد دارم تا خوب شوم.

وی درباره اینكه ایا این بیماری برای برخی پزشكان عادی شده و بدنشان عادت كرده، گفت: من رعایت می كنم ولی فكر می‌كنم یك مقدار بدن به ان عادت میكند و دیگر سیستم ایمنی آن را كامل می شناسد و در خاطرش می‌ماند. البته نمی‌شود این را گفت و باید همیشه جدی گرفت. چون نمی‌دانیم ایا جز آن یك درصدی هستیم كه در یكی از این ابتلاها، كرونا ما را از پا در بیاورد یا نه و تضمینی وجود ندارد.

میر سیدی با تبریك روز پزشك به همكارانش، اظهاركرد: بسیاری از از استادان بسیار برجسته تا دانشجویان، جامعه پرستاری، جامعه پزشكی و رشته‌های مختلف از تشخیص و درمان را از دست دادیم،. یك كانالی است كه اسامی افرادی كه در حوزه خدمات بهداشتی و درمانی كار می‌كنند و در این مدت قربانی كرونا شدند را می‌نویسد و عكس‌هایشان را می‌گذارد، تقریباً 620 نفر شده‌اند و این خیلی غم انگیز است. همكاران عزیز من این همه خدمت كردند، به خصوص پرستاران عزیزمان كه به صراحت می‌توانم بگویم كه پزشكان در كنار پرستاران خدماتشان واقعا ارزنده و تاثیرگذار است. پرستاران، داروسازان، كسانی كه تصویر‌برداری می‌كنند و آنهایی كه در آزمایشگاه ها كار می‌كنند. متاسفانه مافیای دارو در همه دنیا هست و در كشور ما هم هست.

میرسیدی درباره شوخی‌ها و لطیفه‌های طنزی كه درباره در فصای مجازی منتشر می‌شود گفت: من خیلی می‌خندم، خوشحال می‌شوم و دعا می‌كنم كه ای كاش اگر هم وطنی این را می‌خواند و می‌خندد، شادی‌اش به من هم برسد.

مصطفی امامی به حضورش در ده اول محرم در كربلا اشاره كرد و گفت: برایم عجیب بود كه عراقی‌ها كرونا نمی‌گیرند، ولی افعانستانی‌هایی كه آنجا كار می‌كنند، مبتلا می‌شوند. آیا می‌توان گفت برخی ژن‌ها مقاوم است؟ مثلا در روز 5 محرم كشور عراق 57 نفر كشته داشت. دو روایت من شنیدم، وقتی در نجف بودم شنیدم كه گفتند مردم اینجا واكسن نمی‌زدند ولی از یك جایی به بعد دولت گفت اگر واكسن نزنید ما حقوقتان را نمی‌دهیم، مالیات تان را چند برابر می كنیم و مجبور شدند؛ واكسن بزنند. از آن وقتی كه واكسن زدند مرگ و میر پایین آمده است.

میرسیدی گفت: شاید یك علت همین است. من فكر می‌كردم شاید واكسیناسیون خیلی گسترده است. یك واقعیت دیگری هم هست كه ژنتیك افراد خیلی می‌تواند خیلی تاثیر داشته باشد. یعنی خیلی به شرایط ژنتیكی وابسته است است. مثلا هر روز هم یك عدد جدید می آید كه یك گروه خونی كه شایدخیلی صحت نداشته باشد یا افرادی كه در خونشان یك فاكتور وجود ندارد یا یك تركیب در سلول‌های ایمنی‌شان وجود دارد یا ندارد، آنها مستعد به ابتلا و مرگ هستند.. مثلا اوایل بحثی بود مبنی بر اینكه ژنتیك ما و ایتالیایی‌ها خیلی به هم نزدیك است و مرگ و میر ما بالا بود.
وی افزود: به هر حال شاید عراق كشور دست تنهایی است و خیلی جاها به آن‌ها كمك می كنند. شاید مافیای دارو هم آنجا زیاد فعال نیست.

میرسیدی با اشاره به خاطراتش از دوران طبابت و خبر در این روزها یادآور شد: كرونا كه خبرهایش تلخ بود و نمی‌دانم چه بگویم. ولی بعضی اوقات كه از سازمان و دوستانم مبتلا و بستری شدند، بهترین خبر این بود كه بعد از چند روز بعضی از همكاران كه انتظار داشتیم كه خدای ناكرده از دست بروند، خبر سلامتی‌شان را شنیدیم. بدترین اتفاقاتمان هم همكارانی بودند كه اخیرا از میان گوینده‌ها و همكاران عزیز دست دادیم كه خیلی رنج آور بود. نمی‌دانم. هر وقت خبر سلامتی می‌شنوم برایم یك خبر خوش و اتفاق خوب است.

وی ادامه داد: اردیبهشت سال گذشته بود و ما یك استودیوی كرونا داشتیم كه در اخبار 14 شبكه یك پخش می‌شد و من اجرایش می‌كردم. یكی از خبرهایی كه خیلی با نشاط اعلام كردم، ذوق كردم و خلاصه به لكنت افتاده بودم این بود كه یك روز عدد مرگمان 30 نفر شد. نمی خواهم بگویم كه خوشحال شدم، چون حتی مرگ یك نفر هم رنج‌آور است، آن یك نفر هم زندگی‌اش یك قصه‌ای دارد، عزیز و عاشق دارد. ولی وقتی عدد به زیر 100 و بعد زیر 50 رسید، خیلی خوشحال شدم و فكر كردیم كه این روند ادامه دارد اما دائما با آمارهای سینوسی مواجه شدیم كه الان و این روزها ششصد و خرد‌ه‌ای و پانصد و خرده‌ای... از دنیا می‌روند كه آزار دهنده است.

میر سیدی اضافه كرد: صحبت از رفتن كرونا بود، اول فكر می كردیم كه بعد از عید دیگر نداریم و بعد می‌گفتیم تابستان گرم می‌شود. فكر می‌كردیم مردم مان خیلی‌ها ایمن شدند. اشتباه می‌كردیم. چون این ویروس خیلی هوشمند است و دائما خودش را تغییر می‌دهد. من نگران این هستم كه واكسن هایی كه استفاده می‌كنیم و در همه دنیا هم وجود دارد، یك وقت نتواند و ویروس انواعی از خودش بروز دهد كه این واكسن ها هم 20-30 درصد اثر داشته باشند. می‌گویند كه دیگر همه باید در سال را دو نوبت واكسن بزنند. خدا را شكر در كشور ما، محققان تلاش كرده و واكسن را تولید كردند و ان‌شاءالله كه آنقدر شود كه نیاز به خارج نباشد و حتی بتوانیم آن را بفروشیم.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه‌های اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه‌مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.

دسترسی سریع
صحنه