دبیر انجمن صنفی تولیدكنندگان لوازم صوتی و تصویری گفت: تولیدكنندگان علاوه بر مالیات بر ارزش افزوده و عوارض، 4 نوع مالیات مختلف اعم از مالیات تكلیفی، مالیات بر سود، مالیات بر فروش نیز پرداخت میكنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، محمدرضا شهیدی دبیر انجمن صنفی تولیدكنندگان لوازم صوتی و تصویری در گفتو گو با بازار تهران رادیو تهران، گفت: ایران در منطقه جغرافیایی واقع شده است كه مرزهای مشترك زمینی و دریایی وسیعی با كشورهای همسایه دارد و این مرزها با جدیت كنترل نمیشوند به همین دلیل كالاهای قاچاق از همین مسیرها وارد كشور میشوند.
دبیر انجمن صنفی تولیدكنندگان لوازم صوتی و تصویری با اشاره به اینكه 30 درصد قیمت تمام شده تولیدات داخلی مرتبط با پرداختهای دولتی است، گفت: یعنی اگر یك تلویزیون را 10 میلیون تومان میفروشیم 3 میلیون تومان آن را به دولت میدهیم. 9 درصد مالیات ارزش افزوده، 8 درصد عوارض گمركی قطعات و 4 نوع مالیات مختلف اعم از مالیات تكلیفی، مالیات بر سود، مالیات بر فروش و امثال آن از تولیدكنندگان گرفته میشود. پس ما در رقابت نابرابر با قاچاق قرار گرفته ایم زیرا آنها معاف از پرداخت مالیات، ارزش افزوده و عوارض گمركی است.
شهیدی افزود: وقتی دولت گازوئیل را به قیمت یك سوم كشورهای همسایه به قاچاقچی میدهد آنها سوخت را قاچاق میكنند و با پول حاصل از آن لوازم صوتی وارد كشور میكنند در نتیجه دولت عملا ارز دولتی به قاچاقچی میدهد. درصورتی كه تولیدكنندهها با ارز نیمایی به فعالیت خود ادامه میدهد.
وی تصریح كرد: تولیدات داخلی باید 18 تا 24 ماه گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش داشته باشند درحالی كه قاچاقچی این ضمانت را ندارد و باز هم به نفع قاچاقچی است.
شهیدی در پاسخ به اظهارات گوینده برنامه مبنی بر اینكه مردم ادعا میكنند كه تولیدات داخلی خدمات پس از فروش خوبی ندارند و با كالای قاچاق كه خدمات پس از فروش شامل آنها نمیشود تفاوتی ندارند پس در نتیجه ترجیح میدهند كالای قاچاق بخرند؛ گفت: سعی كردیم بهترین خدمات را به مردم ارائه بدهیم ولی صحبتهای شما را رد نمیكنم، برندهای معروفی كه ایران را ترك كردند ما را در تامین قطعات مصرفی دچار مشكل كردند و در نتیجه ما هم نتوانستیم خدمات خوبی به مردم ارائه بدهیم.
دبیر انجمن صنفی تولیدكنندگان لوازم صوتی و تصویری در ادامه اظهار داشت: طبق آمار رسمی كه سخنگوی ستاد مبارزه به قاچاق كالا اعلام كرد، قاچاق لوازم خانگی به كشور 1.5 میلیارد دلار است.
این مقام مسئول تاكید كرد: در 4 سال اخیر به دلیل تحریمها تولید و كیفیت لوازم خانگی در كشور ارتقا پیدا كرده است. هم اكنون تلویزیون در 150 مدل و ابعاد مختلف تولید میشود. سعی كردیم ارتقاء كیفیت را كه حق مصرف كننده و بقای تولیدكننده است را مد نظر قرار دهیم.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكههای اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقهمندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.