دبیر اجرایی سندیكای صنایع كنسرو ایران با تاكید بر اینكه كنسرو رب گوجه فرنگی ایران جزو ربهای شناخته شده جهان است، گفت: سالانه حدود 600 هزار تن رُب گوجه فرنگی تولید میكنیم كه 400 هزار تُن آن در كشور مصرف و حدود 200 هزار تُن آن صادر میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران؛ سید محمد میررضوی دبیر اجرایی سندیكای صنایع كنسرو ایران در گفت و گو با "بازار تهران" رادیو تهران گفت:كنسرو رب گوجه فرنگی ایران در ردیف رُبهای شناخته شده جهان است و ما صادرات خوبی در این حوزه داریم. ضمن اینكه كشورهای حاشیه خلیج فارس، كردستان عراق، عراق و اتحاد جماهیر شوروی و به طور كلی كشورهای مستقل مشترك المنافع یا همان (C.I.S)جز كشورهای هدف صادرات این محصول هستند.
وی افزود: رقیب خوبی برای تولیدكنندگان رب گوجه فرنگی در بین كشورهای منطقه هستیم.
دبیر اجرایی سندیكای صنایع كنسرو ایران درخصوص اظهارات غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی ایران مبنی بر اینكه گوجه فرنگی تولید شده در كشور به مراتب بسیار كمتر از ظرفیت كارخانه های تولید رُب كشور است؛ گفت: اظهارات ایشان را تایید میكنم. سالانه حدود 600 هزار تن رُب گوجه فرنگی تولید میكنیم كه از این میزان 400 هزار تُن آن در كشور مصرف میشود و 200 هزار تُن آن صادر میشود. میزان تولید گوجه فرنگی در كشور كم نیست و افزایش تولیدات ارتباط مستقیمی با میزان بارندگی دارد.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وبسایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكههای اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقهمندان میتوانند برنامههای رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهرهبرداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاعرسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.