نایب رئیس دوم كمیسیون كشاورزی گفت: از ابتدای انقلاب اسلامی تا كنون رشد خوبی در صنعت كشاورزی داشیم؛ ولی جا برای رشد بیشتر در این حوزه وجود دارد تا بتوانیم از این طریق امنیت غذایی پایدار داشته باشیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، علیرضا عباسی نایب رئیس دوم كمیسیون كشاورزی، آب و منابع طبیعی در گفت و گو با «بازار تهران» درخصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه كشاورزی اظهار داشت: ابتدای انقلاب اسلامی تولید محصولات كشاورزی 20 میلیون تن بود و بسیاری از محصولات كشاورزی مورد نیازمان از كشورهای اروپایی وارد میشد؛ اما به همت جهادگران كشورمان وابستگی در حوزه كشاورزی به صفر رسیده و تولید سالانه محصولات كشاورزی به 120 میلیون تن رسیده است.
وی افزود: وسعت اراضی و مصرف آب در بخش كشاورزی زیاد نشده است ولی با اصلاح نژاد و بهینهسازی كشت بهرهوری تولید 6 برابر افزایش داشته است.
البته كوتاهی هایی هم در این حوزه وجود داشته است. مقام معظم رهبری بارها عنوان كردند كه كشاورزی میتواند محور توسعه باشد؛ ولی ما متاسفانه كشاورزی را محور توسعه قرار ندادیم. باید محور برنامهها را بر اساس گسترش تولید محصولات كشاورزی و امنیت غذایی قرار دهیم.
عباسی تصریح كرد: باید از تولیدكنندگان حمایت كنیم تا بتوانیم امنیت غذایی پایدار داشته باشیم. مجلس با ایجاد اصلاحاتی در قوانین شورای قیمتگذاری محصولات كشاورزی، باعث شد قیمتگذاری محصولات كشاورزی واقعی شود.
نایب رئیس دوم كمیسیون كشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس تاكید كرد: باید با دانش بنیان كردن صنعت كشاورزی و تقویت این حوزه، خلاء عملكردی در این بخش را برطرف كنیم.
از پیروزی انقلاب اسلامی تاكنون رشد عملكردی خوبی در صنعت كشاروزی داشتیم ولی هنوز جا برای رشد در این حوزه وجود دارد.
با دانشبنیان كردن محصولات كشاورزی میتوانیم قیمت تمام شده محصول را كاهش دهیم؛ این كاهش قیمت به نفع مصرفكننده و تولیدكننده است.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی @tehran360 جستجو كنید.
علاقهمندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.