كارشناس پرداخت الكترونیك گفت: پرداخت نكردن كارمزد تراكنشهای خرید؛ باعث شده مردم تمایلی به استفاده از كیف پول الكترونیكی نداشته باشند. اگر تراكشن خرید، كارمزد داشته باشد؛ مردم از كیف پول دیجیتال استفاده میكنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، علیرضا بزرگمهری كارشناس پرداخت الكترونیك در گفت و گو با «بازار تهران» درباره «رمز ریال» اظهار داشت: حدود 70 تا 75 درصد تراكنشهای خرید در كشورمان مربوط به تراكنشهای خُرد و مبالغ آن كمتر از 200 هزار تومان است.
بنابر این انتقال این نوع تراكنشها از حالت آنلاین به آفلاین یا همان (كیف پول) به شدت از فشار روی شبكه پرداخت الكترونیك میكاهد.
وی یادآور شد: در كشورهایی كه كیف پول الكترونیكی متداول است؛ دارنده كارت بانكی برای تراكنش آنلاین كارمزد پرداخت میكند به همین دلیل تشویق میشود برای تراكنشهای خُرد از كیف پول استفاده كند؛ اما در كشور ما سیاستگذارها چنین قانونی را اجرا نكردند و سایت پذیرنده و بانك عامل، كارمزد را پرداخت میكند؛ همین عامل باعث شده است افراد تمایلی به استفاده از كیف پول الكترونیكی نداشته باشند.
بزرگمهری با تاكید بر اینكه دو نوع رمز ارز داریم، افزود: برخی از رمز ارزها مبتنی بر پشتوانه ملی و دیگری مبتنی بر استخراج و یا همان ماینینگ هستند؛ «رمز ریال» مبتنی بر پشتوانه ملی است و كمك میكند افراد به سمت رمز ارزهای با پشتوانه ملی حركت كنند.
كارشناس پرداخت الكترونیك گفت: دو بانك ملت و تجارت ریال دیجیتال را در اختیار مردم قرار خواهند داد.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
كانال رادیو تهران را در پیام رسان بله به نشانی tehraan360@ جستجو كنید.
علاقهمندان میتوانند برنامههای رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.