دكتر ناصر نبی پور، رئیس اتحادیه تخم مرغ و مرغ تخم گذار استان تهران و محمد یوسفی، رئیس هیئت مدیره پروش دهندگان مرغ گوشتی استان تهران در بازار تهران از عملكرد بد مسئولان گله كردند.
ناصرنبی پور با اشاره بر ضعیف بودن طبقه مرغداران از نظر دولتمردان گفت: حدود 6 ماه است كه ما با مشكل نهاده مواجه هستیم و مسئولان تنها به وعده دادن و عمل نكردن اكتفا میكنند. سویا باید با قیمت 2400 تومان به دست تولیدكنندگان برسد؛ اما امروز حتی با قیمت 14 هزار تومان نیز در بازار یافت نمیشود. اگر نهاده ای وجود داشت، هیچگاه شاهد معدوم شدن جوجه ها نبودیم . با نبود نهاده، قیمت تمام شده بالا میرود.
سویا جایگزین ندارد
رئیس اتحادیه تخم مرغ و مرغ تخم گذار استان تهران درباره جایگزینی خوراك های دیگر به جای سویا اظهار داشت: سویا جایگزین ندارد و تنها میتوان از مواد بی كیفیتی به جای آن استفاده كرد كه منجر به كاهش تولید میشود. ما تولیدكننده و نهاد كشاورزی هستیم و بایستی زیرنظر نهاد كشاورزی باشیم و سازمان صمت چیزی از شرایط ما و نیاز های ما نمیداند. ما به رئیس جمهور، دفتر رهبری و دیگر مسئولان از 6 ماه گذشته نامه فرستاده ایم اما جوابی دریافت نكرده ایم. ما قولی مبتنی بر متعادل شدن قیمت ها ندادیم و وزیر این كار را كرده است. مرغداران ما تا چهارشنبه هفته گذشته(2 مهرماه) بایستی نهاده های خود را دریافت میكردند؛ اما همچنان كسی پاسخگوی این تاخیر نیست.
تفاوت قیمت مرغ در استان ها طبیعی است
محمد یوسفی دیگر مهمان برنامه بازار تهران 5 مهرماه در رابطه با دلیل متغیر بودن قیمت مرغ در استان های مختلف گفت: قیمت ها نسبت به حمل و نقل مواد اولیه در هر استان متفاوت است و این تفاوت قیمت طبیعیست.
قیمت مرغ اصلا گران نیست/ قیمت مرغ و تخم مرغ را نباید پشت میز تعیین كرد
رئیس هیئت مدیره پروش دهندگان مرغ گوشتی استان تهران با اشاره به حذف ارز یارانه ای به تولید مرغ و تخم مرغ اظهار داشت: مرغ به غیر از ارز 4200 تومانی كه دیگر به آن تعلق نمی گیرد، یارانه دیگری ندارد و نمیتوانیم قیمت ها را یكسان كنیم زیرا سودی برای تولید كننده نخواهد داشت. از نظر من مرغ اصلا گران نیست. تولید مرغ در حال حاضر اقتصادی نیست و سازمان حمایت از تولید كنندگان و مصرف كنندگان از ما حمایتی نكرده است. قیمت مرغ و تخم مرغ را نباید پشت میز تعیین كرد.
به اتحادیه ها به داده نمی شود
نبی پور رئیس اتحادیه تخم مرغ و مرغ تخم گذار استان تهران در بخشی دیگر از این برنامه درباره اینكه آیا مردم مسئول گران شدن گوشت مرغ هستند ؟ اظهار داشت: قیمت تمام شده بسیار بالا رفته است و ما چاره ای جز افزایش قیمت نداریم. امسال حدود 20 درصد ذرت بیشتر وارد كشور شده است و حدود 1 میلیون و 500 هزار تن از این ذرت دامی در اختیار تولید كنندگان گلوكز و فروكتوز قرار گرفته است و نهاده ای به ما نرسیده است. در حقیقت به اتحادیه ها بهایی داده نمیشود و ما برای جبران زیان خود چاره ای جز افزایش قیمت ها نداریم.
قرار نیست؛ تولیدكنندگان ضرر دهند
یوسفی رئیس هیئت مدیره پروش دهندگان مرغ گوشتی استان تهران اظهار داشت: انتظار شما از تولید كنندگان مرغ چیست؟ در صورتیكه قیمت تمام شده گران تر نشود ما هم مرغ را گران نمی كنیم. قرار نیست تولیدكنندگان مرغ و تخم مرغ ضرر بدهند و از طرفی اگر بخواهد یك پراید بخرد مبلغ هنگفتی باید پرداخت كند.
ناصر نبی پور با اشاره به اینكه ما چندی پیش جلسه ای با وزیر جهاد داشتیم و به ایشان تاكید كردیم اگر دارو و واكسن با ارز آزاد تامین شود ما از پس تولید بر نمی آییم. ایشان به ما قول مساعد دادند كه این اتفاق نمی افتد اما چند روز بعد قیمت دارو و واكسن حدود 5 برابر شد . مگر می شود هزینه های ما چند برابر شود ولی قیمت ثابت بماند؟
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360